Cafea cu aroma de femei si bebelusi-112

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu, eu, eu

branza de burduf, yummyyyyyy
cand eram in tara visam havarti (ori harvati?) acum visez branza de burduf
visam somon, acum visez crap ori ceva peste alb (nu mai tin minte cum ii zice, facea mama rasol)

unde e aida? ea cred ca e artista la torturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wendy,da' o alivenca ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

?

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Adin,pt. alivenca o rogi pe Aida,daca se pricepe la torturi o sa se descurce si la obsesia asta a ta.Drum bun si sa vii sanatoasa.
Stefi,pe unde,bip,bip,bip umbli?
Marule,daca vrei,facem si un crap la cuptor.Numa' ca ultima oara am din cauza lui,era luat de la supermarket si cine stie cu ce-i hranesc in crescatoriile alea.Mancam toate kk.Mai bine-ti fac niste carasi la ceaun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

helo,helo!Ce fac fetele azi?La noi este ger de parca ar fi inceput de iarna...m-am saturat,vreau miros de ghiocei nu de zapada!

Las'ca ne trimite Adina o gura de soare...sau,ma rog,o raza...Daca n-o fi zgarcita sa ia tot soarele pentru ea...

In weekend iar o sa ninga in sud...Cred ca nu mai ies din casa o luna pana s-o termina odata frigul asta.Numai fii-miu ma intreaba in fiecare zi daca a mai nins...deh,ce-ti e si cu copiii astia...

Ce faceti de Valentine'day?Cine mai are timp de "dragoste"?

Mergi la inceput

Pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu sunt plecata in concediu, voi pe unde umblati?

La multi ani Wonderful! Ati asteptat sa plec eu ca sa faceti petrecere in cafenea!

Mai vorbim dupa ce ma intorc!

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

va pupam dulce, dulce! ne e dor de voi, sa stiti!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
nu uitati sa ne votati! multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

prin zona ...toata ziua dupaIsabella ...redecoreaza apartamentul....toate ,cica,trebuiesc atarnate de tavan ... si de la 1m in sus

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Alic,ce mai faci?Nu te-am mai vazut demult in cafenea!Ce-ti face fetita?(fetita este ,nu?sper ca am retinut bine...)Vad ca are deja 7 luni...Ce repede trece timpul!Te mai asteptam in cafenea!

Mergi la inceput