Cafea cu aroma de femei si bebelusi-112

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

miss w, la multi ani!
Stiu ca mai sunt cateva zile pana la ziua ta, dar ca orice sarbatorire majora, o incepem devreme!
Sa ai numai fericire, iubire si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ceeee? Facem chef? gata repede hai sa scoatem mesele din cafenea, facem curat luna, ne trebuie ring de dans aici!

Care iese din tort? Maru, te oferi?

Sa-mi pregatesc vocea : aaa-eee-iii-ooo-uuuu am de cantat La Multi Ani pe 2 voci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Marule,sarumana pt. urari pe care ti le 'redirectionez' si te imbratisez cu mult drag.(de unde stii?)
Adiiiin,nu mai urla ca-i abia duminica masa cu darurile,orgia,dezmatul si tu o sa raspunzi de tot,cattering,entertainment,organizare,etc,asa ca menajeaza-te.

Mergi la inceput

Pai si daca-i duminicanu trebuie sa incepsa pregatesc de pe-acu? Aha, duminica, din roaming deci vrei urari bine draga mea, din roaming o sa ti le trimit, sper sa mearga vreo conexiune ca altfel am imbulinat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Sa ma invitati si pe mine,nu cumva sa ratez cheful...Wendy,peste cati ani schimbi prefixul...????La multi ani de pe acum!pe ambii obrajori!

Mergi la inceput

Adinule,dar pe unde te mai umblii?Sa inteleg ca iar nu esti in Ro?

Mergi la inceput

Hi,hi,hi...Wendy si-a sters varsta de la profil...as face si eu dar nu mai stiu cum

Mergi la inceput

Pai deocamdata madam Wendy schimba doar sufixul sau te pomenesti ca s-a maturizat si ea si implineste 20 de primaveri Hai bine, nu 20, ci 30

Plec si eu in concediu undeva sa mai fac si plaja ca m-am saturat de minus douajde grade de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Adin,iar calare pe matura?Pe frigul asta,iubita?
Normal ca am sters varsta ca nu era rubrica destul de incapatoare
Al meu se caina de cate ori vine ziua lui,ca trece prea repede timpul,ca-i pare rau,bla,bla.Cateodata m-apuca dracii si pe mine ca trece totul prea repede.Dar in general incerc iau timpul asa cum este,nebun si grabit si sa ma bucur de toate lucrurile marunte si frumoase.Azi,de exemplu,mirosea a iarna,ati simtit mirosul asta?,si mi-a amintit de copilarie,ehe,asa ca am mers incet,incet sa-mi patrunda bine in nari mirosul asta minunat.
Bat campii?!
Asa ca fetele,nu va mai grabiti tot timpul,alintati-va si rasfatati-va cat si cand puteti.Sufletul mi-a ramas suspendat undeva intre 20-30.O fi senilitate te pomenesti?!

Mergi la inceput

Na vezi iahim, ti-am zis eu ca ori 20 ori 30 face mamzelle.

Si Wendy, daca ti se pare ca trece asa repede, hai sa nu mai dormim noptile si s-o lungim cumva.

Mergi la inceput