FIV261

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

MONA la multi ani .ce faci ?andra merci mult sa dea DD sa vin cu vesti bune si sa reusim cu toate anul asta.cu dr feldberg fac in februarie .tu ce faci?pe toate si multa baftaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Dandanutz, ma impinge gandul pt un FIV la Feldberg, in toammna.Pana atunci o strang banuti.Abia astept detalii de la tine.Poate aflii toate costurile pt un caz cu azoospermie:cat costa punctia, fiv-ul, icsi.Oricum o sa ne dai detalii.Sa dea Domnul sa reusesti!!!!Si noi, fuguta dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

daria,da,si eu tot la Sibiu am facut mai multe proceduri,sint pacienta dr Ispasoiu
dar tie nu ti-a zis cu ce faci stimulare?nu ati stabilit schema?
protocolul care il practica ei acum la Sibiu este ,AC cum ti-a dat tie si din ziua 2-3 se incepe stimularea si cind foliculii ajung la dim de 13-14mm se adauga inhibarea cu antagonisti (de obicei orgalutran, cite o fiola timp de 2-3-4 zile in fuctie de caz)
in z1-2 se dozeaza si progesteronul
gonodotropine gasesti la Sibiu linga clinica,este acolo o farmacie dotata cu de toate,am inteles ca esti din Brasov ,este si acolo clinica de fertilizare si probabil gasesti vre-o farmacie cu de toate
injectiile sint f usor de facut,dupa ce o sa faci una -2 o sa rizi pt ce iti faceai griji
bafta multa sint cu ochii pe tine

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

andra din cate am inteles punctia costa 2500 + 4500 fiv+icsi si se mai adauga medicatia cam 1000 si analizele in jur tot de 1000 si onorariul lui care nu stiu cat e ,dar din cate am inteles e fff bun ca medic si merita zic si eu .A mai fost aici o fata care a reusit tot cu azospermie sotul si are gemeni nascuti in sept si eu am o cunostinta care e graviduta tot cu gemeni ,sper sa reusim si noi si sa fim cu burtica anul asta..te tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

daria,da,si eu tot la Sibiu am facut mai multe proceduri,sint pacienta dr Ispasoiu

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Bytzi, eu initial, trebuia sa-i anunt cand e prima zi de CM numai ca nu prea aveam cum, stiam ca trebuie sa-mi vina dupa Craciun, asa ca le-am trimis un mail inainte de sarbatori, le-am explicat situatia si i-am intrebat daca pot incepe cu AC in decembrie sau stau pana in ianuarie... mi-au spus sa incep cu AC si sa-i anunt in 4 sau 5 ian. La prima intalnire mi s-a spus ca voi lua o luna AC ca sa se odihneasca ovarele si intre timp imi vor da schema de tratament. Crede-ma ca astept cu nerabdare ziua de maine, sper ca n-au uitat de mine si iau AC aiurea.

Oare o fi dr.acolo maine? Ca asa stiam , ca are consultatii lunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

andra din cate am inteles punctia costa 2500 + 4500 fiv+icsi si se mai adauga medicatia cam 1000 si analizele in jur tot de 1000 si onorariul lui care nu stiu cat e ,dar din cate am inteles e fff bun ca medic si merita zic si eu .A mai fost aici o fata care a reusit tot cu azospermie sotul si are gemeni nascuti in sept si eu am o cunostinta care e graviduta tot cu gemeni ,sper sa reusim si noi si sa fim cu burtica anul asta..te tin la curent

unde, ma, sunt preturile astea? in ce tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

protocolul care il practica ei acum la Sibiu este ,AC cum ti-a dat tie si din ziua 2-3 se incepe stimularea si cind foliculii ajung la dim de 13-14mm se adauga inhibarea cu antagonisti (de obicei ovitrelle cite o fiola timp de 2-3-4 zile in fuctie de caz)
in z1-2 se dozeaza si progesteronul
gonodotropine gasesti la Sibiu linga clinica,este acolo o farmacie dotata cu de toate,am inteles ca esti din Brasov ,este si acolo clinica de fertilizare si probabil gasesti vre-o farmacie cu de toate
injectiile sint f usor de facut,dupa ce o sa faci una -2 o sa rizi pt ce iti faceai griji
bafta multa sint cu ochii pe tine
ma, ovitrelle-ul e antagonist? nu e hcg ala care se da cu 35 de ore inainte de punctia ovaraiana, cand foliculii au 17-18 mm, pt ca nu cumva sa se sparga mai repede si prost? pe cutia mea de ovitrelle scrie ca e alfa-koriogonadotropin.antagonistii nu sunt din seria cetrotide?

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLONDY17GOL spune:

buna seara.sant nou venita pe acest forum.va citesc de foarta multa vreme dar nu am avut curajul sa-mi creez un cont.vreau sa-mi dati si mie un sfat cele care a-ti avut sau aveti problema mea.trebuia sa fac fiv din sept.2009 dar parca d-zeu nu vrea.problema mea este trompa stanga lipsa,trompa dreapta infundata,iar de luna trecuta AMH-ul meu este de 0,41 facut in ziua 3..dr mi-a spus ca daca vreau facem procedeul scurt incepand din ziua a 2-a,voi ce ma sfatuiti?crede-ti ca am vreo sansa sa produc ceva foliculi?nu mai stiu ce decizie sa iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Buna seara tutror. Sper ca ati sarabtorit cum se cuvine si acum pe treaba gata. Eu maine merg sa ma vad cu doctorita. Am inceput deja Gonalul de 4 zile. Mi-a zis sa nu fac Luveris avind in vedere ca am avut LH de 2.3. Ce sa inteleg? E bine sau rau ca nu mai trebuie sa fac Luverisul? Of Doamne cite incertitudini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Violab ,eu zic ca e bine,Luveris se da combinat cu alte medicamente,in cazul tau Gonal,doar daca ai LH < 1,2.O sa vezi miine ce zice si medicul.Multa bafta,tin pumnii.
Blondy, nu pot sa te ajut,dar sint sigura ca fetele iti vor raspunde.Bine ai venit si sa pleci repede la odisee

2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput