FIV261
Raspunsuri - Pagina 17
daniela74 spune:
Daria eu nu am facut nici o eco,dar am simtit tot felul de intepaturi si de dureri ``ciudate`` pe parcursul trat.si e normal la citi hormoni
.Stai linistita si urmeaza indicatiile medicului si o sa fie bine,cit despre injectii e foarte simplu,o sa devii profa.Multa bafta,sa fie cu ochisori.
Dandanutz mult noroc si tie,sa fie ultima incercare.
2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA
adipapazi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daria08 Am o intrebare pentru toate fetele: ati facut ecografie la sani? Inainte si dupa tratament? Pe mine ma cam doare un san, nu stiu daca e de la AC. Voi ati avut asa simptome? |
poate fi de la AC. dar iti poti face eco, ca sa stai linistita. dr bun de citit in tate: dr adina bosneac, la sanador. oricum, e bine sa iti faci anual un control. in plus, sa stii ca tot ce doare e benign.
no 2: si eu voi face fiv 2 cu AC, dar nu stiu inca schema. sa ne-o spui si noua.
no 3: cum sa iti fie frica de injectii?cele cu pen sunt incredibil de usoare. au acul scurt si very subtire. te uiti pe utube la filmulete cu gonal-f si inveti. crede-ma, e foarte simplu si nu simti nimic, acul e prea scurt ca sa ajunga in vasele tale de sange si in tesutul care sa te doara. cureti cu spirt la 3 degete de buric, prinzi un colacel, bagi acul la 45-90 de grade, apesi, ai grija sa se duca substanta, mai numer pana la 10 dupa ce a disparut din seringa, tragi si cureti iar cu spirt. ce inj faci?
esti din buc? te ajut eu!!!!!!
la primul fiv mi-am fct singurica vreo 45.You can do it!
dandanutz spune:
fetele multumesc frumos de raspuns.eu fac fiv in israel.daria eu sunt asistenta med daca esti din buc te pot ajuta eu cu injectiile si oricum sunt experta de la FIV 1 SI 2, iar despre durerea la san eu abia acum dupa 5 luni de la fiv am avut dureri cam o sapt nu stiu de la ce sa fie dar sapt viitoare merg sa-mi fac eco pt orice eventualitate la DR LESARU este fff bun...tinem legature.
daniela74 multumesc frumos sa dea DD sa fie ultima incercare si pt toate fetele sa fie un an cu multi bebei .TU CE MAI FACI PARCA ACUM TREBUIE SA INCEPI NU?
PE TOATE
daniela74 spune:
Dandanutz sper sa incep in martie.Si la mine e cu nr.3,sper sa fie cu noroc,si sa am si eu puiul meu.
-ici si Doamne Ajuta.
2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA
dandanutz spune:
daniela unde faci fiv? DD o sa ne ajute si o sa fim in aceeasi perioada cu burtica.
si DOAMNE AJUTA
daria08 spune:
dandanutz, adipapazi,fetele, va multumesc pentru ajutor numai ca eu sunt din Brasov,asa ca trebuie sa ma antrenez singurica, eu si injectiile.
Inca nu stiu tratamentul, pe 5 trebuie sa sun sa mi se spuna cum continuam, deocamdata am 6 zile de AC.
Bianca B spune:
Dragi aspirante la titlul de mamica
Noi va dorim ca acest an sa va aduca tot ce este mai bun si mai frumos, sa fiti sanatosi, sa aveti realizari si pace sufleteasca iar la fiecare pas sa va insotesca un inger. Ne rugam la Bunul Dumnezeu sa deveniti mamici cat mai repede posibil 
Aveti grija de voi 
Primul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
andrabirni spune:
La multi ani si sa avem parte de bebei !!!
Dandanutz, iti tin pumnii si sa ne aduci vesti foarte bune.Cu dr Feldberg faci?

Pup toate fetele care mi-au fost alaturi atunci cand aveam nevoie...
Nusy, Castelana, Dandanutz, Mona,Viss,Buburuza,Catalina,Pysy, Dana,Cristal, Alina,Ingeras

.Iertare daca am sarit sau uitat vreo fivoasa
.