FIV261

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

2010 sa ne fericeasca pe toate cu cate un bebel.

LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

daria,cu cine faci fiv-ul la Sibiu?multa bafta

fetelor,va doresc ca anul 2010 sa va aduca bucurii,sanatate si indeplinirea dorintelor

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Bytzi, cu dl. dr. Chicea, din cate tin minte si tu tot acolo ai facut, asa e? Sa stii ca si eu cred ca ma voi lovi de aceleasi probleme ca si tine, e primul FIV, o sa vad in timpul desfasurarii lui daca pot "oua" ceva cat de cat valabil.
Te pup si iti doresc un an nou mult mai bun decat cel ce a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

LA MULTI ANI SI SA AVEM UN AN PLIN DE BEBELUSI SANATOSI....
am si eu o intrebare la voi ,incep fiv 3 in februarie si sigur o sa-mi dea AC.spuneti-mi va rog in timp ce iau AC trebuie sa fac ceva analize? nu am luat pana acum la celelalte fiv-uri. multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

LA MULTI ANI SI SA AVEM UN AN PLIN DE BEBELUSI SANATOSI....
am si eu o intrebare la voi ,incep fiv 3 in februarie si sigur o sa-mi dea AC.spuneti-mi va rog in timp ce iau AC trebuie sa fac ceva analize? nu am luat pana acum la celelalte fiv-uri. multumesc

Sper a te pot lamuri eu in curand, eu am inceput sa iau AC din 28 dec si voi suna in 5 ian sa le comunic prima zi de CM si sa-mi spuna ce facem in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

multtumesc daria.dar cum se procedeaza se ia din prima zi de ciclu ?toata folia de 21?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Dragele mele,
ma bucur mult ca am putut intra, cel putin acum,ca vreau din suflet sa va doresc la fiecare un AN NOU FERICIT, cu multe reusite si cu multi bebei, multe bucurii si impliniri!!!

LA MULTI ANI!!!din toata inima!

N-am reusit sa recuperez inca tot ce s-a scris, dar promtsa o fac!!!!!!!!

Numai bine!

---------------------------------------

" Speranta nu este un vis, ci un mod de a face visurile sa devina realitate."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanutz

multtumesc daria.dar cum se procedeaza se ia din prima zi de ciclu ?toata folia de 21?

Da, se incepe din prima zi de ciclu, si se ia toata folia, tratamentul este pentru ca ovarele sa se odihneasca o luna. Acuma si eu sunt curioasa ce urmeaza in continuare, ca practic in ziua 24-25 ar trebui sa vina CM si cred ca de atunci incepe si distractia cu inhibari, stimulari si altele .
Oricum, tinem legatura si sper sa ne ajute si fetele care au trecut prin asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

dandanutz - depinde unde faci fiv, daca se face fiv pe loturi in clinca vei lua cate pastile iti vor comunica ei, daca nu toata folia.
daria08 - din ziua 21 a CM vei incepe inhibarea. Oricum iti vor pune dr sau asistentele in ce zi sa incepi si cu ce.
Va tinem pumnii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana_bebe

daria08 - din ziua 21 a CM vei incepe inhibarea. Oricum iti vor pune dr sau asistentele in ce zi sa incepi si cu ce.
Va tinem pumnii!

Doamne, sper ca gasesc medicamentele in timp util. Voi ati avut probleme pe tema asta? Trebuie sa iau un pen obligatoriu? Cred ca as vrea sa mi le faca altcineva, nu prea ma vad intepandu-ma, doar daca beau ceva inainte.

Mergi la inceput

Am o intrebare pentru toate fetele: ati facut ecografie la sani? Inainte si dupa tratament? Pe mine ma cam doare un san, nu stiu daca e de la AC.
Voi ati avut asa simptome?

Mergi la inceput