FIV261
Raspunsuri - Pagina 15
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi alyd si ayaflo, unde ati facut fiv? violab, succese maxime! tinem pumnii la gonal, vezi filmuletele pe utube, iti arata cum se fac.bafta multa!sa nu te stresezi ca sa faci foliculi multi si plini cu ovocite! |
Multumesc frumos. Sa dea Domnul sa fie asa. Am vazut filmuletele dar mie mi le face soacra-mea care stie. Pupici si un An Nou plin de bebei frumosi.

oanademunck spune:
La Multi fetelor si de la noi, sa aveti parte de un an bun si sa vi se implineasca cel mai mare vis, acela de a deveni mamici!
Dana_bebe spune:
La multi ani dragele mele dragi - sper ca anul care vine sa fie plin de bucurii mari si mici si multa dragoste!
adipapazi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita Buna!Felicitari tuturor gravidutelor si o sarcina usoara si mult succes in anul care vine tuturor fetelor! Am o intrebare la voi, fiindca ati trecut prin multe si am vazut ca stiti f multe lucruri! Mi am facut azi progesteronul, z22, 24.07nmol/l (valori de referinta 5.3-86).Mi am facut analiza fiindca ma temeam ca am progesteronul mic. Mi l facusem in faza foliculara si iesise mic, sub limita. Acu vad ca se incadreaza in interval, dar totusi intreb nu trebuia sa fie mai mare(intervalul e f larg)? Pupici si multumesc! e normal ca progesteronul sa fie mic in faza foliculara. el creste dupa ovulatie, mai ales daca se fixeaza sarcina.nu te panica, daca PGR e mic in faza luteala, cand ai nevoie de el mare, il iei pe gura (duphaston sau utrogestan) sau intravaginal. niciun fiv nu se face fara sustinere de PGR dupa ET. mai e ceva: daca ciclul tau nu e de 28 de zile, trebuie sa adaptezi ziua 21-22. de ex, eu am la 25-26, deci fac in z 18. sper ca esti mai lamurita. Dumnezeu ne va ajuta! |
ayaflo spune:
Fetelor
LA MULTI ANI!!!!
Sa dea Doamne Doamne sa ne bucuram cu toatele anul asta si sa o tinem tot asa si-n anii ce urmeaza.
In ordinea etapelor: ovocite frumoase si pline, Beta MAREE, sarcina usoara si BEBE(I) de 10!!!!!
Va sarut si va imbratisez pe toate!!!!

ALRAK spune:
LA MULTI ANI !
DD sa ne dea sanatate, liniste sufleteasca si BB-iii mult doriti.
Dragaica FELICITARI!!! pentru inimioare 
.
Sa ai parte de o sarcina usoara 

.
Frumoasa veste am citit la acest inceput de an

.
DD sa ne ajute sa fie un an mai bun , decat cel care a trecut.

Va pup pe toate
Doamne Ajuta!
vasilasanita spune:
La multi ani pentru noul an si sa dea Dzeu sa ne implinim visele!
Multumesc Adipapazi(cm la mine e de 30 zile).
Dumnezeu ne va ajuta!
daniela74 spune:
La Multi Ani!!!!!!!!!
si multi,multi bebici in 2010

2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA