FIV261

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Dragaica - felicitari sa fie cumintei in burtica la mama lor!
Cred ca esti in al noua-lea cer!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

daria,cu cine faci fiv-ul la Sibiu?multa bafta

fetelor,va doresc ca anul 2010 sa va aduca bucurii,sanatate si indeplinirea dorintelor

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

alyd si ayaflo, unde ati facut fiv?
violab, succese maxime! tinem pumnii la gonal, vezi filmuletele pe utube, iti arata cum se fac.bafta multa!sa nu te stresezi ca sa faci foliculi multi si plini cu ovocite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Cata unde esti?

Aici.
Si ma bucur din tot sufletul pt tine. Sarcina usoara si la termen.

Libra - da. Pana in saptamana 12.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayaflo spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

alyd si ayaflo, unde ati facut fiv?
violab, succese maxime! tinem pumnii la gonal, vezi filmuletele pe utube, iti arata cum se fac.bafta multa!sa nu te stresezi ca sa faci foliculi multi si plini cu ovocite!

Am vrut initial sa vin la ROn El, insa cu toate problemele....din Romanica noastra ...am decis sa merg in Atena. Nu m-am dus insa la "pomu' laudat" si se pare ca am fost inspirata... sau mai degraba norocoasa. Am dat peste un medic si un embriolog bun... Cam ciufut domn' doftor.... dar deja am uitat!!!!

Preturile sunt exact ca in Romania.

La multi ANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

sa avem un an nou frumos, plin de reusite, zambete si o de bebelusi sanatosi.

LA MULTI ANI

ps. Dragaica felicitari pt inimioare, sa fie cuminti si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

FETELOR LA MULTI ANI UN AN NOU PLIN DE BEBELUSI SANATOSI SI FRUMOSI!sper ca 2010 sa fie un an norocos si sa reusim cu toate.Felicitari celor gravidute sarcina usoara si la termen.VA PUP PE TOATE UN AN BUN SI MULTA SANATATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

La multi ani dragelor, sa fiti sanatoase si fericite!

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Reteta pentru un an bun:
Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres.
Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact un an!
Fiecare zi se prepara separat: o parte munca, o parte liniste, o parte umor. Se mai adauga 3 linguri de Optimism, o lingura de Toleranta, un praf de Bun Simt si o picatura de Speranta!
Peste aluatul obtinut se toarna apoi Dragoste din belsug...
Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de Curaj si Incredere in Sine.
Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea/ceai, din fiecare dimineata!
Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea:UN AN DARNIC SI BUN,
SANATATE DEPLINA,
FERICIRE MAXIMA si
ABUNDENTA ABSOLUTA!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicitari fetelor cu beta pozitiv! sarcini usoare si bb-i la termen!!
Dragaica, evident ca sunt 2 :)) bravo, felicitari!

La Multi Ani si un An Nou plin de sanatae si bucurii! Eu sunt cam tuflita, cred ca am obosit rau si facand balanta acestui an...constat ca a fost destul de dificil, insa si cu multe bucurii. Sper ca anul ce vine sa ne aduca si bb2, ca sa ma linistesc...

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput