FIV261

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Felicitari fetelor! Sarcina usoara in continuare si la termen!LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayaflo spune:

Fetele multam pentru ca sunteti langa mine cu toata bulgaria si mediterana intre noi!!!
Abia astept beta. M-am mai linisit, insa pana la beta m-au apucat nitzel insomniile. Imi vine sa-mi deschid laborator propriu
Astept de la voi acum!! si nu accept decat ++++++++++

Va pup pe toate si abia astept sa ne vedem pe odiseea sarcinii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Va doresc un an 2010 plin de dorinte implinite, binecuvantari ceresti, un an in care visele sa devina realitate, casele sa va fie pline de bucurie, veselie si rasetele copiilor, iubirea sa pluteasca mereu un prejma voastra. Liniste sufleteasca si .......LA MULTI ANI.
Va multumesc ca mi-ati fost alaturi, multumesc lui Dumnezeu ca existati si ca am avut sansa sa va intalnesc .Va iubesc si va imbratisez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Fetelor am sunat-o azi pe doctorita si mi-a zis sa incep Gonalul de maine. Luni urmeaza sa ne vedem cu ea. Cred ca mai e putin pina la recoltare. Doamne ce emotii!!!

Va urez la toate un An Nou plin de bebei sanatosi si voiosi si toate dorintele voastre sa devina realitate! Va multumesc ca-mi suteti alaturi in aceste clipe importante si ca ma ajtati cu sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna!Felicitari tuturor gravidutelor si o sarcina usoara si mult succes in anul care vine tuturor fetelor!
Am o intrebare la voi, fiindca ati trecut prin multe si am vazut ca stiti f multe lucruri!
Mi am facut azi progesteronul, z22, 24.07nmol/l (valori de referinta 5.3-86).Mi am facut analiza fiindca ma temeam ca am progesteronul mic. Mi l facusem in faza foliculara si iesise mic, sub limita.
Acu vad ca se incadreaza in interval, dar totusi intreb nu trebuia sa fie mai mare(intervalul e f larg)?
Pupici si multumesc!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Cata unde esti?
Am intrat sa va dau vestea, azi la ora 8 dimineata am fost la ecograf si ce credeti c-am vazut....2 inimioare le-am vazut batand, ce mai nebunie mare, ne bufneste rasul pe-amandoi din 5 in 5 minute

Nu stiu daca am sa mai intru maine asa ca va fac de azi urarea:
Iata si Craciunul trece. E zapada si e rece. Doar in inimi este cald si in verdele din brad. Si-a trecut o sarbatoare ce-a lasat in urma oare? Sper ca numai lucruri bune, sa fii fericita,lume!
Asteptam sa vin-acum Anul Nou,este pe drum. Spor s-aveti la pregatire si distractie din plin! La multi ani!

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Aniast felicitarii!!! Iti tin pumnii ca de data asta sa fie bine!! ( am fost colege de odisee...).

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Dragaica - felicitari pentru cele 2 inimioare! Sa fiti sanatosi cu totii si sa radeti cat mai mult, din toata inima!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Va rog sa-mi spuneti daca ati luat cyclo-proynova (pastilutele albe) dupa ET. Pana la ce saptamana? Am inteles ca arefamul se ia tot inainte, dar nu m-am lamurit cu progynova si la FIV Giulesti e inchis pana luni.
Multumesc,
Elena

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

nnn

cristina + 8
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=cris&year=2010&month=8&day=8&babycount=2"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=cris&year=2010&month=8&day=8&babycount=2" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Mergi la inceput