FIV261
Raspunsuri - Pagina 12
daria08 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adipapazi |
ps: daca nu stii sa iti faci injectiile subcutanat, cauta pe u tube, sunt filmulete si pt gonal, si pt merional, si pt suprefact.
unde faci fiv?
[/quote]
adipapazi, sar'mana ca m-ai luminat.La Sibiu il fac. Acum, imi mai permit sa te intreb ceva: in functie de ce "parametri" se stabileste daca se face protocol scurt sau lung? Care e mai bun si de ce? Asta scurt "ravaseste" bine organismul? Off, am o mie de intrebari, imi cer scuze daca par caraghioasa.
violab spune:
| citat din mesajul lui alid buna la toate fivoasele, nu am mai intrat de mult pe forum, dar acum vin cu o veste buna. am facut fertilizarea la giulesti in aceasta luna cu doctorita Codreanu, iar pe 23.12.2009, beta hgg a iesit pozitiva de 240. Am fost foarte fericita si eu si sotul pentru ca de 6 ani ne chinuim sa facem un copil. de cate ori ne duceam la controale, nu ne gaseau nimic anormal. eu am avut in schimb o mica problema cu prolactina, care era mai ridicata. vreau sa va spun ca trebuie sa fiti optimiste si sa aveti incredere ca cineva acolo sus ne iubeste. tot ceea ce se intampla se face numai cu voia lui d-zeu. |

Felicitari!!!!Super. Doamne ce sentiment trebuie sa ai. Sa ne dea Dumnezeu la toate asa o bucurie
adipapazi spune:
daria08:
pai in functie de ce zic hormonii tai, in principiu. protocolul cel mai des este cel lung, care incepe in ultimele zile inainte de ciclu.nu conteaza ce protocol faci, ci cum raspunzi la el. sa faci multi foliculi si sa creasca toti in acelasi timp, asta conteaza. de ravasit, ravasesc toate organismul, in toate sensurile. dar apoi organismul isi revine. protocolul lung inseamna sa bagi in tine agonisti GnRH care inhiba glanda pituitara care seceta fsh si lh, iar dupa ce vine CM, se reduce doza de Gnrh si se baga in schimb FSH si LH la greu (vezi la violab de ce). la protocolul scurt, le faci simultan, dupa ce vine CM.
dupoa fiv, oricum se mai deregleaza treburile, ori ramai gravida (dereglarea visurilor noastre), ori dereglari usoare care trec.
daria08 spune:
| citat din mesajul lui adipapazi daria08: pai in functie de ce zic hormonii tai, in principiu. protocolul cel mai des este cel lung, care incepe in ultimele zile inainte de ciclu.nu conteaza ce protocol faci, ci cum raspunzi la el. sa faci multi foliculi si sa creasca toti in acelasi timp, asta conteaza. de ravasit, ravasesc toate organismul, in toate sensurile. dar apoi organismul isi revine. protocolul lung inseamna sa bagi in tine agonisti GnRH care inhiba glanda pituitara care seceta fsh si lh, iar dupa ce vine CM, se reduce doza de Gnrh si se baga in schimb FSH si LH la greu (vezi la violab de ce). la protocolul scurt, le faci simultan, dupa ce vine CM. dupoa fiv, oricum se mai deregleaza treburile, ori ramai gravida (dereglarea visurilor noastre), ori dereglari usoare care trec. |
Deci la protocolul surt si inhibam, si stimulam si de toate pentru toti, mama, mama asta da, coktail
. Doamne-ajuta sa iasa ceva din amestecatura asta.Te pup,
multumesc ca esti asa draguta si mi-ai raspuns, sper sa ne ajute DD pe amandoua la anul , si pe toate fetele care se lupta atata sa aiba un pui.
daria08 spune:
| citat din mesajul lui alid buna la toate fivoasele, nu am mai intrat de mult pe forum, dar acum vin cu o veste buna. am facut fertilizarea la giulesti in aceasta luna cu doctorita Codreanu, iar pe 23.12.2009, beta hgg a iesit pozitiva de 240. Am fost foarte fericita si eu si sotul pentru ca de 6 ani ne chinuim sa facem un copil. de cate ori ne duceam la controale, nu ne gaseau nimic anormal. eu am avut in schimb o mica problema cu prolactina, care era mai ridicata. vreau sa va spun ca trebuie sa fiti optimiste si sa aveti incredere ca cineva acolo sus ne iubeste. tot ceea ce se intampla se face numai cu voia lui d-zeu. |
FELICITARII!!!!!! SA DEA DUMNEZEU SA STEA CUMINTE LA MAMI IN BURTICA ATATA CAT TREBUIE SI SA CREASCA MARE SI SA VA BUCURATI DE EL

ayaflo spune:
fetele!!!
test pozitiv!!!
L-am facut azi!
cel de sange abia pe 4 il voi avea...ca nu sunt deschise laboratoarele
Un an nou fericit fetelor cu 2 liniute cat mai grabnic
cora79 spune:
| citat din mesajul lui ayaflo fetele!!! test pozitiv!!! L-am facut azi! cel de sange abia pe 4 il voi avea...ca nu sunt deschise laboratoarele Un an nou fericit fetelor cu 2 liniute cat mai grabnic |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
violab spune:
| citat din mesajul lui ayaflo fetele!!! test pozitiv!!! L-am facut azi! cel de sange abia pe 4 il voi avea...ca nu sunt deschise laboratoarele Un an nou fericit fetelor cu 2 liniute cat mai grabnic |
Felicitari. Doamne ploua cu vesti bune pe aici

. Sper sa venim toate cu vesti bune. 
Libra spune:
ALID si AYAFLO - felicitari! Sa fiti sanatoase si fericite in continuare, in anul care vine si toata viata!
Aceleasi urari de bine pentru toate fetele fivoase!
LA MULTI ANI!
Elena
_
made in Romania, '73