FIV261

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Merci mult Shery.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica
eu am miercuri prima ecografie o sa am 6 saptamani si 2 zile, e posibil sa se auda inimioara la varsta asta???????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 5+

Dragaico draga, da este posibil la 6 saptamani sa vezi inimioarele, eu am vazut chiar la 6 saptamani inimioara si ai sa vezi tu cum e cand vezi "paietuta"
bafta multa si ai grija de tine!!!
te pup

castelana fericita 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

fetelor,
fivoaselor,
va spun de pe acum
toate cele bune si LA MULTI ANI 2010!!!!
Sa aveti
un an bun si plin de
vesti pline de beta mare,
bebici mult asteptati si iubiti!
Sa fiti
sanatoase
si sa aveti spor
in TOT ce faceti si ganditi!
Sa ne auzim cu bine
in 2010!
va pup
si aveti
grija de voi!
Toate cele bune!

LA MULTI ANI!!!!!

castelana fericita 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

violab,eu am scris 450ui ,fiindca am vazut ca ai 375ui gonal + 1 luveris/zi
multa bafta la analize

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Sarut mina..Vezi eu habar nu aveam de toate astea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

violab, ai fsh maricel, adica rezerva ovariana nu mai e ca la 20 de ani. de aceea ti-a dat stimulare mare, ca sa faci multi foliculi, foarte bine ca ti-a dat sa faci lh si E2, in functie de valorile lor se ajusteaza dozele de gonal, se afla cand e ovulatia, cum e endometrul. toate astea le vei face paralel cu ecografiile transvaginale. nu te stresa. asta e esential. din experienta mea iti zic un lucru: conteaza enorm starea ta psihica.

Multumesc frumos de raspuns. Stiu ca nu mai e ca la 20 ani. Eu am 37. Azi am facut din nou LH si E2 si au iesi Lh- 2.3 si E2- 31 in conditiile in care la ciclu de luna trecuta au fost LH- 6.75 si celalalt 37. Ce sa inteleg? E mai bine acum? Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine. Multumesc frumos

77bel Imi pare tare rau pentru tine.Nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce treci. Sa-ti dea DD forta necesara sa treci peste si sa o iei de la capat. Speranta nu moare niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alid spune:

buna la toate fivoasele,
nu am mai intrat de mult pe forum, dar acum vin cu o veste buna. am facut fertilizarea la giulesti in aceasta luna cu doctorita Codreanu, iar pe 23.12.2009, beta hgg a iesit pozitiva de 240. Am fost foarte fericita si eu si sotul pentru ca de 6 ani ne chinuim sa facem un copil. de cate ori ne duceam la controale, nu ne gaseau nimic anormal. eu am avut in schimb o mica problema cu prolactina, care era mai ridicata.
vreau sa va spun ca trebuie sa fiti optimiste si sa aveti incredere ca cineva acolo sus ne iubeste. tot ceea ce se intampla se face numai cu voia lui d-zeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

violab, sa iti explic ceva: in prima parte a ciclului, pana la ovulatie, cresc FSH si LH, primul mai putin si usor progresiv, iar LH creste usor pana aproape de ovulatie, cand valoarea lui se dubleaza sau chiar se tripleaza. asta inseamna varful/peak-ul de LH, cand are loc ovulatia (pe asta se bazeaza si testele de ovulatie). dupa ovulatie, e important progesteronul. el creste si ajuta oul fecundat sa se fixeze in endometru (=perete uter), de a carui grosime e responsabil E2.
tu cand scrii aicea valorile, zi-ne si ce valori normale da laboratorul, si in ce zi esti.
AMH ai facut?
iti arata rezerva ovariana, trebuie sa fie intre 1 si 8.se face in orice zi a lunii. totusi, sa nu le faci niciodata dupa ce te-ai stimulat la un ciclu precedent.
sper ca esti mai lamurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Felicitari Alid! sa fie totul bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui daria08

Neata, fetelor cucuietelor.
Eu am inceput, de ieri, sa iau anticonceptionale, o luna. Citind instructiunile, am vazut ca dupa ce le termini, iti vine ciclul in 2-3 zile. Acum, mie mi-a zis doctorul sa le iau din prima zi de ciclu. Inseamna ca urmatorul ciclu va fi la 21+3=24 zile????Ca-s confuza, dupa cum se vede...Si pe urma, cand incep stimularea? ca trebuie sa sun pe 5 ian sa le spun de cand am inceput AC si sa-mi dea in continuare tratamentul...ma lamuriti voi care e procedura, pe mai departe? Ca sunt curioasa, no, ca incepatoarea.
Va si va doresc o perioada de relaxare maxima.
bag de seama ca faci protocolul scurt. ai rabdarica, te sfatuiesc nenii doctori ce faci. o sa faci niste injectii, probabil, in functie de nivelurile tale hormonale. unele care inhiba, altele care stimuleaza ovulatia si selecteaza foliculi multi. intre timp, te monitorizezi ecografic. cand foliculii se fac de 17-18 mm, faci o injectie cu HCG, iar dupa 35 de ore faci punctia, sub anestezie totala (nu doare DELOC).sa faci injectia asta exact cand iti zice, ca e f impoortant sa faci punctia la 35 de ore, atunci se declanseaza ovulatia. apoi te trezesti si te duci acasa si intre timp se amesteca ai tai cu ai lui in mediile lor de cultura. dupa 3 sau 5 zile, faci embriotransferul, apoi bagi la greu progesteron si stai cuminte si te rogi.
ps: daca nu stii sa iti faci injectiile subcutanat, cauta pe u tube, sunt filmulete si pt gonal, si pt merional, si pt suprefact.
unde faci fiv?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

violab, sa iti explic ceva: in prima parte a ciclului, pana la ovulatie, cresc FSH si LH, primul mai putin si usor progresiv, iar LH creste usor pana aproape de ovulatie, cand valoarea lui se dubleaza sau chiar se tripleaza. asta inseamna varful/peak-ul de LH, cand are loc ovulatia (pe asta se bazeaza si testele de ovulatie). dupa ovulatie, e important progesteronul. el creste si ajuta oul fecundat sa se fixeze in endometru (=perete uter), de a carui grosime e responsabil E2.
tu cand scrii aicea valorile, zi-ne si ce valori normale da laboratorul, si in ce zi esti.
AMH ai facut?
iti arata rezerva ovariana, trebuie sa fie intre 1 si 8.se face in orice zi a lunii. totusi, sa nu le faci niciodata dupa ce te-ai stimulat la un ciclu precedent.
sper ca esti mai lamurita.

Mersi de lamuriri. Ma mai luminez si eu. Analizele si luna trecuta si acum le-am facut in a 3-a zi de ciclu.Laboratorul zice ca valorile pt perioada de ciclu sunt LH intre 2-10, si E2 intre 21.8-83.7. Eu ma intrebam daca e rau sau bine faptul ca e o asa diferenta la LH-ul de luna trecuta si de luna asta.

Mergi la inceput