FIV261

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

violab,eu am scris 450ui ,fiindca am vazut ca ai 375ui gonal + 1 luveris/zi
multa bafta la analize

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

77 BELL nu ai gresit cu nimic,stii ca se zice ca Dumnezeu ii incearca doar pe cei puternici,pe cei pe care-i iubeste?Nu-ti pierde credinta si o sa vezi ca pina la urma o sa reusesti,o sa reusim toate,sint multe fete care nu s-au lasat invinse si acum sint mamici sau gravidute.Mult curaj si sa treci peste durerea care te copleseste acum,la anul o sa fie bine.
Pup fetele cucuiete

2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Citat:
citat din mesajul lui 77BEL

Rezultat BetaHcg 1.48 - NEGATIV -
Asta e ... N-a vrut Dzeu cu mine!!! Si-mi pusesem atitea sperante.... si-mi facusem atitea vise........ Sint la pamint..
Cind Dzeu nu vrea???!!!??? Si nu stiu cu ce-am gresit eu pe lumea asta.....
draga de tine, te rog din suflet sa nu te mai invinovatesti. in fiecare zi de cand am avut esecul cu fiv 1 imi zic aceleasi lucruri. stie doamne doamne cum le potriveste el acolo.suntem incercate, ce-i drept, si toate care suntem aici pe forum te intelegem cum numai tu te intelegi. trebuie sa ne adunam puterile pt data viitoare. hai, fruntea sus, ca vine el 2010 cu burti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Dragaica - suna f bine, iti spuneam cand poti sa auzi inimioarele.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

te rog sa ma ierti, e de la hormoni, nu mi-am dat seama ca e raspunsul la intrebarea mea

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

violab, ai fsh maricel, adica rezerva ovariana nu mai e ca la 20 de ani. de aceea ti-a dat stimulare mare, ca sa faci multi foliculi, foarte bine ca ti-a dat sa faci lh si E2, in functie de valorile lor se ajusteaza dozele de gonal, se afla cand e ovulatia, cum e endometrul. toate astea le vei face paralel cu ecografiile transvaginale. nu te stresa. asta e esential. din experienta mea iti zic un lucru: conteaza enorm starea ta psihica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aniast72 felicitari din suflet draga mea! O sarcina usoara si un bebe frumos ca si primul!

Si finuta mea e insarcinata pentru a doua oara, cu fetita de data asta si tocmai a implinit 40 de ani. Deci se poate cand vrea Doamne Doamne si mai tarziu!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayaflo spune:

77Bell, care-s vestile????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria08 spune:

Neata, fetelor cucuietelor.
Eu am inceput, de ieri, sa iau anticonceptionale, o luna. Citind instructiunile, am vazut ca dupa ce le termini, iti vine ciclul in 2-3 zile. Acum, mie mi-a zis doctorul sa le iau din prima zi de ciclu. Inseamna ca urmatorul ciclu va fi la 21+3=24 zile????Ca-s confuza, dupa cum se vede...Si pe urma, cand incep stimularea? ca trebuie sa sun pe 5 ian sa le spun de cand am inceput AC si sa-mi dea in continuare tratamentul...ma lamuriti voi care e procedura, pe mai departe? Ca sunt curioasa, no, ca incepatoarea.
Va si va doresc o perioada de relaxare maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor, aveti idee cat costa o inseminare artificiala la clinica dr Dracea-Gynera?Merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui iazminn

Fetelor, aveti idee cat costa o inseminare artificiala la clinica dr Dracea-Gynera?Merci frumos!

150euro + consultatii preliminare IA.

Shery +10 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput