FIV261
Raspunsuri - Pagina 10
bytzi spune:
violab,eu am scris 450ui ,fiindca am vazut ca ai 375ui gonal + 1 luveris/zi![]()
multa bafta la analize
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
daniela74 spune:
77 BELL nu ai gresit cu nimic,stii ca se zice ca Dumnezeu ii incearca doar pe cei puternici,pe cei pe care-i iubeste?Nu-ti pierde credinta si o sa vezi ca pina la urma o sa reusesti,o sa reusim toate,sint multe fete care nu s-au lasat invinse si acum sint mamici sau gravidute.Mult curaj si sa treci peste durerea care te copleseste acum,la anul o sa fie bine.
Pup fetele cucuiete 
2010 va fi anul meu norocos
DOAMNE AJUTA
adipapazi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 77BEL Rezultat BetaHcg 1.48 - NEGATIV - Asta e ... N-a vrut Dzeu cu mine!!! Si-mi pusesem atitea sperante.... si-mi facusem atitea vise........ Sint la pamint.. Cind Dzeu nu vrea???!!!??? Si nu stiu cu ce-am gresit eu pe lumea asta..... |
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 Dragaica - suna f bine, iti spuneam cand poti sa auzi inimioarele. Catalina www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170 |

te rog sa ma ierti, e de la hormoni, nu mi-am dat seama ca e raspunsul la intrebarea mea

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire
6+
adipapazi spune:
violab, ai fsh maricel, adica rezerva ovariana nu mai e ca la 20 de ani. de aceea ti-a dat stimulare mare, ca sa faci multi foliculi, foarte bine ca ti-a dat sa faci lh si E2, in functie de valorile lor se ajusteaza dozele de gonal, se afla cand e ovulatia, cum e endometrul. toate astea le vei face paralel cu ecografiile transvaginale. nu te stresa. asta e esential. din experienta mea iti zic un lucru: conteaza enorm starea ta psihica.
Ioanatugs spune:
Aniast72 felicitari din suflet draga mea!
O sarcina usoara si un bebe frumos ca si primul!
Si finuta mea e insarcinata pentru a doua oara, cu fetita de data asta si tocmai a implinit 40 de ani. Deci se poate cand vrea Doamne Doamne si mai tarziu!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu
daria08 spune:
Neata, fetelor cucuietelor.
Eu am inceput, de ieri, sa iau anticonceptionale, o luna. Citind instructiunile, am vazut ca dupa ce le termini, iti vine ciclul in 2-3 zile. Acum, mie mi-a zis doctorul sa le iau din prima zi de ciclu. Inseamna ca urmatorul ciclu va fi la 21+3=24 zile????
Ca-s confuza, dupa cum se vede...Si pe urma, cand incep stimularea? ca trebuie sa sun pe 5 ian sa le spun de cand am inceput AC si sa-mi dea in continuare tratamentul...ma lamuriti voi care e procedura, pe mai departe? Ca sunt curioasa, no, ca incepatoarea.
Va
si va doresc o perioada de relaxare maxima.
iazminn spune:
Fetelor, aveti idee cat costa o inseminare artificiala la clinica dr Dracea-Gynera?Merci frumos!
Sheritra spune:
| citat din mesajul lui iazminn Fetelor, aveti idee cat costa o inseminare artificiala la clinica dr Dracea-Gynera?Merci frumos! ![]() |
150euro + consultatii preliminare IA.
Shery
+10 si inimioara
Alesia (30.10.2007)