FIV261
Raspunsuri - Pagina 19
Miruma38 spune:
La multi ani.Sa ne binecuvanteze DD, pe toate, cu cate o reusita FIV , in acest an.Sanatate si mult noroc tuturor.
Sheritra spune:
La multi ani si numai vesti bune pe 2010!
Bafta fetelor in tratamente! Oua multe in cuibare anul are!
Daria, eu dupa FIV4 am avut dureri groaznice de sani (tot cu AC luate inainte), si inainte de cm cu o sapt, in timp cm, dupa cm, inainte de ovulatie, la ovulatie, post-ov, ce mai, daca cateva zile ma lasa in pace! Am zis ca am dat in alte-alea! Si mi-am facut eco si erau perfecti, de lahormoni e toata problema, ia niste ceaiuri calmante ca mai trece.
Shery
+11 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
bytzi spune:
adipapazi,scuze ,era tirziu cind am scris mesajul
,da ,ovitrelle e hcg
am vrut sa scriu orgalutran (antagonisti GnRH) care il folosesc ei la Sibiu ,mersi 
daria,da,de azi ii gasesti la clinica
sa-mi zici ce stimulare ti-a dat,tu ce probleme ai?
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela74 Violab ,eu zic ca e bine,Luveris se da combinat cu alte medicamente,in cazul tau Gonal,doar daca ai LH < 1,2.O sa vezi miine ce zice si medicul.Multa bafta,tin pumnii. Blondy, nu pot sa te ajut,dar sint sigura ca fetele iti vor raspunde.Bine ai venit si sa pleci repede la odisee ![]() 2010 va fi anul meu norocos DOAMNE AJUTA |
Merci frumos. Doamne bine ca sunteti voi ca altfel nu stiu ce faceam.

ALINAOPREA spune:
La multi ani tuturor fivoaselor!
Sa va aduca 2010 cate un
cel putin la fiecare.
Va poop dulce si toate cele bune!
Alina in asteptarea unei minuni de 
Mona40 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adipapazi
unde, ma, sunt preturile astea? in ce tara? |
Adipapazi, dandanutza vorbeste de israel.
Dandanuta, eu cred ca ce spui tu e exagerat .
Poate toata procedura e 4500 $ + medicatie 1000$ + onorariul doc.
Nu stiu ce sa zic, pare foarte scump. Iar onorariul doc cat poate fi ? max 250$, 300$
Oricum chiar daca e asa...sper sa fie cu noroc.
Eu sunt bine, am fost la doctorelul meu si asteptam urmatorul ciclu sa incepem cu decapeptil si cu gonal f.
Mi-a vazut niste formatiuni fibromoase, miome, parca a zis el, dar nu in uter deci zice el ca nu prezinta nici un pericol pt o eventuala sarcina.
Doar sa am grija sa fac controale de-a lungul vietii.
Sper sa fie bine.
Va urez tuturor bafta maxima in noul an

violab spune:
Fetelor am fost la doctor si nu e bine. E2 e de 38 dupa 4 zile de Gonal 375ui. Rezerva mea deci e mica. Mi-a marit doza la 450ui si ne revedem vineri. Nu stiu ce sa mai cred. Am sanse sa se mareasca sau nu? Voi ce stiti?

Gianni spune:
Buna Vio,
Sincer, eu m-am mirat ca doctorii s-au mai bagat la FIV cu ovo proprii , cu un fSH atit de urias...si eu am patit la fel acum citiva ani , FSH 11,4 si in sfirsit am gasit intr-o tara departe un medic care a vrut sa ma mai ajute...ca sa zic asa , si la o doza de elefant 450 Menopur la Gonal chiar ca nu reactionam ) , am avut si eu un ovocit ..iti dai seama...
dar cine stie , poate tu esti norocoasa , daca nu esti stiu ca italiencele care sint in aceiasi situatie , se duc la IVI in Spania , BArcelon a sau Alicante , sint medici italieni f. priceputi cu o garantie de reusita de 60%, asa ca...eu iti doresc mult noroc , dar fi realista.
Catalina
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianni Buna Vio, Sincer, eu m-am mirat ca doctorii s-au mai bagat la FIV cu ovo proprii , cu un fSH atit de urias...si eu am patit la fel acum citiva ani , FSH 11,4 si in sfirsit am gasit intr-o tara departe un medic care a vrut sa ma mai ajute...ca sa zic asa , si la o doza de elefant 450 Menopur la Gonal chiar ca nu reactionam ) , am avut si eu un ovocit ..iti dai seama... dar cine stie , poate tu esti norocoasa , daca nu esti stiu ca italiencele care sint in aceiasi situatie , se duc la IVI in Spania , BArcelon a sau Alicante , sint medici italieni f. priceputi cu o garantie de reusita de 60%, asa ca...eu iti doresc mult noroc , dar fi realista. Catalina |
Buna Catalina,
Nu stiu ce sa zic. Doctorita mea nu pare atit de speriata. O sa vad. Eu din cite am vazut au fost fete cu FSH chiar mai mare care au reusit. Tu ai reusit pina la urma?
BLONDY17GOL spune:
DANIELA 74 sa ai gura aurita si toate fetele sa treaca la odisee.
VIOLAB nu te speria.eu am FSH-ul 36.11
si tot mai am speranta pt. ca asta moare ultima. inca mai astept raspunsurile fetelor.apropo FSH-ul meu in iunie era de 8.03 si i martie 32.71 eu ce sa mai cred?
iar in nov 36.11