islamul denunta violenta si teroarea??
Raspunsuri - Pagina 6
hannen spune:
Stii beren,mie personal mi-e rusine sa ma consider perfect informata cu privire la Islam.Pt. ca nu sunt!Pt. ca ccc ca sa poti afirma asta iti trebuiesc ani intregi de studiu,nu o frunzarire a unor site-uri copy/paste si gata cultura.
Islamul nu este ceea ce vezi tu la TV.ceea ce scriu ziarele sau ce povesteste unul,altul pe net.Islamul nu este doar o religie.Islamul este un mod de viata.
Asa ca da-mi voie sa ma indoiesc de cit de informat esti tu despre Islam.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
blue eyes spune:
Hannen, islamul si Romania au ceva in comun: au aceeasi imagine sifonata in lume. Degeaba ne laudam noi cu Eminescu, cu Enescu; lumea ne vede ca pe un popor reprezentat de tigani. Asa si cu islamul; degeaba o scrie in Coran sa nu omori o musca, daca iti intra Ali cu avionul pe fereastra.
Cred ca ai inteles idea, gravitatea realitatii, desi am spus-o pe un ton hazliu.
martie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beren Nu am nevoie de explicatiile nimanui despre interpretarea Coranului, sunt perfect informat de la sursa. |
no comment!
valentinag spune:
Beyaz,parerea mea,ca persoana cu infime cunostinte despre islam,dar cu dorinta de informare,cu prietene musulmance sau casatorite cu musulmani,este ca nu,nu toti musulmanii sunt teroristi!Sunt oameni normali,ca noi toti,care cred in ceva diferit fata de mine de ex.,care isi vad de casele lor,de copii lor.
Da,sunt si extremisti,care interpreteaza Coranul cum vor ei sau cum li se spune,oameni care nu se ghideaza neaparat dupa Coran ci si dupa traditii,care duc la extrem credinta sau care iau din coran doar ce le convine si isi fac din religie un port stindard,cu care defileaza ca sa arate lumii cat de rai si naspa suntem noi si cat de minunati sunt ei!Slava Domnului ca n-am intalnit inca din astia,nu personal!Pe forumuri..destui!
Diferenta dintre crestinii care urmeaza litera si spiritul Bibliei si musulmanii care duc la extrem unele versete din Coran,este ca noi am trecut de faza omorarii adversarului,nu ne mai ducem cu sabia sa-i crestinam.
Sa nu va aud de Afganistan si Iraq,ca acolo au fost si sunt interese pur comerciale!
Cris,shia nu sunt numai in iran,desi acolo sunt majoritari,sunt si in iraq si in liban,in Siria.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
beren spune:
citat din mesajul lui hannen Asa ca da-mi voie sa ma indoiesc de cit de informat esti tu despre Islam. |
Iti dau voie sa te indoiesti cat doresti, ba chiar te incurajez. Cu cat mai mult si mai des te indoiesti, cu atat mai bine ... Dat fiind ca nu stii nimic despre cat de mult si de vast am studiat aceste chestiuni, indoiala e chiar mandatorie.
Prietenii mei crestini catolici, ortodocsi, protestanti, hindu, evrei, si chiar budisti (din Kyoto, by the way) imi impartasesc opinia: musulmanii preocupati de imaginea comunitatii lor trebuie sa-si asume responsabilitatea actiunilor altor musulmani, de la Mahomed la Khomeini. Si trebuie sa demonstreze activ ca reprezinta mai mult decat o miscare care ameninta - prin violenta si incitarea la violenta - societatea moderna.
_
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
hannen spune:
Si cu ce ma impresioneaza pe mine prietenii tai de diferite culte si religii si pe deasupra din Kyoto?Oricum noi,musulmanii nu ne numaram printre ei(prietenii tai,vreau sa zic).
Dupa opinia ta,eu ar trebui sa-mi asum nelegiuirile altora nu?Si pe deasupra activ.Adica cum?Sa stau la drumul mare si sa-i trag pe nelegiuiti de mineca sau cum?
Si daca eu sau altcineva am face ceva,tu de unde ai sti?Te-ar informa TV-ul si ziarul?In sensul ca tu chiar crezi ca cineva din lumea asta are interes sa zica ceva bun de musulmani?Eu nu cred.
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beren
Iti dau voie sa te indoiesti cat doresti, ba chiar te incurajez. Cu cat mai mult si mai des te indoiesti, cu atat mai bine ... Dat fiind ca nu stii nimic despre cat de mult si de vast am studiat aceste chestiuni, indoiala e chiar mandatorie. _ All we have to decide is what to do with the time that is given us. |
Avind in vedere ca ai vrut sa-mi demonstrezi ca gresesc/mint,sau stiu eu ce ai vrut sa arati ,si mi-ai dat copy/paste la citeva versete scoase din context(care context contine si o explicatie detaliata in josul fiecarei pagini) ,da,tot ce-mi ramane de facut este sa ma indoiesc.
hannen spune:
Acum poti sa-mi urezi la multi ani,am trecut in 2010!
martie spune:
citat din mesajul lui ladyJ La Multi Ani Moama dar ce rapizi sunteti. Cum e noul an? Se anunzta promitator? |
Ha ha, ce tare! Da da, cum e in 2010? Mai misto?
La multi Ani, fetelor!!
LadyJ, daca te mai iei de logica mea viu la tine