islamul denunta violenta si teroarea??

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Si eu si cei care practica violenta avem aceasi religie!Insa eu nu am gasit VIOLENTA in ea!
Oare ei unde au gasit-o?Poate in mintile lor mai mult sau mai putin tulburate...hmm

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Exact

Cum bine spunea Carmen Sylva (Cugetarile unei regine) "Multi critica doar pentru a nu parea ignoranti. Ei nu-si dau seama ca indulgenta este semnul adevaratei culturi".

Mi se pare extrem de graitor raportat la subiectul de fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

daca x numar de musumlani sau cutare tari musulmane imprastie violenta, teroare si dictatura pe BAZA CORANICA

O singura intrebare daca imi permiti.
De unde reiese,sau de unde convingerea,sau unde sunt dovezile ca violenta,teroarea si dictatura ,au o baza coranica?

Din propriile lor cuvinte.

aham,cuvinte cu mare greutate mai ales ca vin de la niste persoane al caror comportament si a caror fapte chiar confera siguranta ,certitudine si mai ales inspira sinceritate si incredere.
personal ai cunoscut multi care ti-ai facut asemenea dezvaluiri?

Daca eu iti spun tie ca in numele lui Sfintei Treimi trebuie sa te arunc in aer, tu te apuci sa studiezi Biblia ca sa vezi daca eu pe bune ma bazez pe ea sau inventez? Tu, plus inca cateva miliarde de oameni?

Intrebare- ai idee care sunt ultimele cuvinte ale unui musulman care se arunca in aer(si impreuna cu el alte cateva suflete)? Alah e mare. Asta spun. Se spune oare asta si cand musulmanii se roaga?Care este pentru Dumnezeu, asemanarea intre a te ruga si a UCIDE??? Si tu imi spui ca defapt sunt toti doar nitel psihotici, n-are treaba cu religia...

Sigur ca e greu. Dar problema exista, chiar daca tu nu vrei sa o vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Acum printre toate "bubele" mai sunt si chioara?
De,bineinteles ca exista o problema,ba nu,exista chiar doua probleme.

Una,pe care tu crezi ca eu nu o vad si cea de-a doua,cea in care pe un forum de marimea DC-ul se accepta asemenea exprimari,si anume,musulmanii sunt criminali si anticristi exprimare pe care,in afara de un anumit user,nu a vazut-o absolut nimeni dar o aproba majoritatea.

martie multumesc!

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:

Acum printre toate "bubele" mai sunt si chioara?
De,bineinteles ca exista o problema,ba nu,exista chiar doua probleme.

Una,pe care tu crezi ca eu nu o vad si cea de-a doua,cea in care pe un forum de marimea DC-ul se accepta asemenea exprimari,si anume,musulmanii sunt criminali si anticristi exprimare pe care,in afara de un anumit user,nu a vazut-o absolut nimeni dar o aproba majoritatea.

Hannen, de cand ma stii tu de pe DC cred ca ai inteles ca nu sunt de acord cu aberatiile de orice fel.Iar cu generalizarile am o problema.

´´concluzia´´ de mai sus nu am vazut-o, mea culpa.
Chiar daca o vedeam, nu inseamna ca m-as fi simtit datoare sa raspund, deoarece nu cred ca mi se adresa mie. Ah..si m-am saturat de fraza ´´bai, nu generaliza´´.
Unele posturi sunt acolo ca sa treci peste ele, stii si tu, si practici. Cand lipsesc argumente, nu te mai obosesti sa stai de vorba cu toata lumea decat chiar daca ai mult timp liber si n-ai alta treaba.

Ma bucur ca vezi problema aia de care credeam ca nu o vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Hannen, o intrebare ca acum sunt cam in ceata, care sunt musulmanii shiia ? (nu stiu daca am scris corect). Cei din Iran cumva? Ca eu nu sunt lamurita.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:

Intrebare- ai idee care sunt ultimele cuvinte ale unui musulman care se arunca in aer(si impreuna cu el alte cateva suflete)? Alah e mare. Asta spun. Se spune oare asta si cand musulmanii se roaga?Care este pentru Dumnezeu, asemanarea intre a te ruga si a UCIDE??? Si tu imi spui ca defapt sunt toti doar nitel psihotici, n-are treaba cu religia...

Motivele atentatorilor sinucigasi nu sunt religioase. Evident, orice om religios, indiferent de religie, cand este in fata mortii, a unui pericol iminent macar, se intoarce cu fata spre dumnezeul lui. Noi, in fata mortii ne impartasim, ne rugam, ne facem cruci. Ei striga Allah e mare. Toti cei care se pregatesc sa moara fac ceva specific religiei lor, nu o fac doar musulmanii.
Si evident, motivele pentru care merg ei la moarte nu sunt religioase.. ei au alte motive, afara cu americanii, recuperarea unor teritorii...nimeni nu o face pentru Allah, sa fim seriosi.
faptul ca striga numele lui in timp ce mor e doar comportamentul omului religios...

Chiar imi amintesc cand am nascut prima oara (fara epidurala), am ramas surprinsa cat de tare strigam "Doamnee", pesemne credeam ca o sa mor , ca nu ma stiam asa religioasa din fire..

Mergi la inceput

Martie, logica ta m-a terminat. Un om religios va face DOAR ceea ce el crede ca spune religia lui, dumnezeul lui.

religia este ustensila numar 1 de a-l face pe acel om sa faca ceva , facandu-l evident sa creada ca Dumnezeul lui VREA ASA.

Si, sa stii tu, ca din toate vremurile, religia, adica credinta omului a fost cel mai avansat mod de a corupe. Este cea mai mare putere, mai mare decat convingerile politice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
Stii ce ma deranjeaza pe mine,sau mai bine zis ce ma uimeste?Cite cunostinte detine lumea ,citi termeni islamici a invatat lumea in ultima vreme.Si cind aud jihadul acela tendentios ...

Ma tem ca sarada asta a mers prea departe deja. Nu am nevoie de explicatiile nimanui despre interpretarea Coranului, sunt perfect informat de la sursa (nu, nu de la TV :-). Vroiam doar sa aflu opinia unor musulmani auto-declarati despre situatii actuale de violenta.

Qur'an (2:191-193) - "And slay them wherever ye find them, and drive them out of the places whence they drove you out, for persecution [of Muslims] is worse than slaughter [of non-believers]...and fight them until persecution is no more, and religion is for Allah."

Qur'an (8:12) - "I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them"

Qur'an (9:5) - "So when the sacred months have passed away, then slay the idolaters wherever you find them, and take them captives and besiege them and lie in wait for them in every ambush, then if they repent and keep up prayer and pay the poor-rate, leave their way free to them."

Qur'an (4:95) - "Not equal are those believers who sit (at home) and receive no hurt, and those who strive and fight in the cause of Allah with their goods and their persons. Allah hath granted a grade higher to those who strive and fight with their goods and persons than to those who sit (at home). Unto all (in Faith) Hath Allah promised good: But those who strive and fight Hath He distinguished above those who sit (at home) by a special reward,-"

Slay, fight, strike off heads, fingertips ... quite enough for me.

Ca non-musulman, este irelevant pentru mine ca Sunni ii considera pe Shia rebeli, sau viceversa. Atat Shia cat si Sunni muslims (nu toti, evident!) profeseaza violenta activa, in baza Coranului. In opinia mea, musulmanii care nu gasesc nici un indemn la violenta in Coran ar trebui sa-si faca curat in curtea proprie (sau sa spele rufele in familie, daca vrei), si sa se delimiteze clar de factiunile teroriste, care se asociaza cu Islam: Hezbollah, Al-Qaida, Nation of Islam, etc. Nu e treaba noastra, a non-muslims, sa sortam "cine e" si "cine nu-i" terorist.

Deocamdata, stiu ca nu iau autobuzul, nu ma duc la open market, si nu stau langa Gaza cand vizitez Israel-ul. N-am pofta de o racheta care s-ar putea sau nu sa fie inscriptionata cu un mesaj din Coran.

Mult succes in campania de curatare a imaginii publice! Si sa stii ca la un numar asa de mare de credinciosi, sunt ciudat de putine repudieri publice a "extremistilor" precum Khomeini.

Akemashite omedeto gozaimasu!

_
All we have to decide is what to do with the time that is given us.

Mergi la inceput

Beren,eu am pierdut ani intregi pe aici iesplicind ce-i cu versetele respective,cind si in ce context au fost revelate si care a fost "perioada" lor aplicabila.Acum nu o sa mai pierd iar timpul aiurea,dar stii si tu,orice fraza/vers...what ever,scos din context ,suna cam aiurea.
Asta faci tu acum si pe mine nu ma mai prinde nimeni in sarade ieftine.
Acesta este timp pretios irosit aiurea !

Martie,a fost singura care a inteles si explicat foarte frumos.

beren,mada,mada desu !ato jiu jigan gurai arimasu.Sore made ni;YOI O TOSHI O!

Mergi la inceput

Criss,da Iranul este shia,dar sunt si in Irak si in alte zone.

Mergi la inceput