Oradea (49)
Raspunsuri - Pagina 9
moni_or spune:
Dragilor, va doresc un an nou mult mai bun decat cel care a trecut, cu sanatate, noroc,impliniri, sa va fie mintea limpede, inima usoara si spiritul senin!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 18+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
andy.p spune:
UN AN NOU PLIN DE SANATATE,BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!!!!
Va pe toti fara exceptie.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
cristina22 spune:
Anul nou...o bucurie
viata toata sa va fie!
bani, masina, fericire,
sanatate si iubire.
Sarbatori fericite!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Gabi_K spune:
distractie placuta de revelion, si la multi ani!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Sorcova, vesela,
Sa traiti, sa-mbatraniti,
Ca un par, ca un mar,
Ca un fir de trandafir”
Tare ca piatra,
Iute ca sageata,
Tare ca fierul,
Iute ca otelul.
La anul si la multi ani!
Sa avem un an BUN, sa nu incapem unu' de altu' de laude, aici la Oradea noastra!
La multi ani!!
Sarbatori fericite!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
sileriki spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE ! SA VA ADUCA ANUL DE TOATE , IN PRIMUL RAND SANATATE SI APOI BANI , IUBIRE SI DE TOATE ,
marius spune:
La multi ani dragi oradeni, fie ca fiecare picatura de ploaie sa se transforme in picaturi de fericire pentru oricare dintre voi.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius La multi ani dragi oradeni, fie ca fiecare picatura de ploaie sa se transforme in picaturi de fericire pentru oricare dintre voi. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
e bunaaaaa asta cu ploaia... ca aici ploua ca vara
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert