Oradea (49)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
cristina22 spune:
Daria-atunci si de la mine:'neatza de la birou!
Auzi, Andrei inca nu merge singur pe role(pe covor reuseste numai), crezi ca s-ar descurca cu patinele?
Sarbatori fericite!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
da` tu crezi ca Giulia merge singura cu rolele ?
Ea este mai mult artista decat sportiva
Pe covor merge si cu role si cu patine
Sportul extrem al iernii: cu papucii de plastic cu toc pe podele ... cadou dorit si primit de Craciun
E mai rau decat cu role/patine/schiuri
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
cristina22 spune:
noah, asta cu papucii de platic cu toc ii faina rau!!
Am vazut si io asa ceva, si erau roooz-roooz
Sarbatori fericite!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
moni_or spune:
GABI vacanta minunata iti doresc si saluta si din partea mea iubita mea Italie!
SIMINA asa-mi place totdeauna sa citesc ce povestesti de Maria... Si cand imi amintesc ce frumoasa si carliontata e parca o si vad spunandu-ti toate lucrurile alea frumoase si te cred ca te topesti...Si cum ea e numai cu vreo jumate an mai mare decat Luca (e parca din ianuarie sau februarie, nu?) ma gandesc uite ce lucruri frumoase ma asteapta peste cateva luni. Luca inca nu prea vorbeste, in afara de tata, mama, caca, bebe, gata nu prea zice nimic inteligibil, chiar daca pricepe tot ce-i spunem, dar abia astept sa pot purta conversatii adevarate cu el.
DARIA, distractie placuta in orasel! Noi nu mergem ca azi in sfarsit s-a ivit ocazia sa mergem la Avatar, sta mama cu Luca si avem noi liber, vrem de nu stiu cand sa-l vedem si cine stie daca sapt. viitoare mai ruleaza.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
18+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Da, e nascuta de "Dragobete", in a doua parte a lui februarie.
Ieri o sun si o intreb: "Ce faci?" Ea imi raspunde, foarte natural: "Acasa."
Ah..nu stiti ce actrita e, ce intonatie are in tot ceea ce zice, chiar si pe "Da..." il intoneaza. Iti vine s-o mananci.
Sau cum danseaza dupa muzica populara si se bate pe picior ca asa a vazut la TV.
moni_or spune:
Chiar de Dragobete? Sa stii ca copiii nascuti in ziua asta sunt speciali... Am o fosta colega care are un baietel nascut de dragobete, cred ca face deja 4 ani acum, e o minune de copil, frumos, destept, original, iti creste inima cand il vezi Si am impresia ca la copii in general le place muzica populara, si Luca asa topaie cand aude (desi noi nu suntem mari fani), mai mult decat la oricare alt gen de muzica. Mai ales cea din Maramu', iar la maica-mea ii creste sufletul, ca ea e maramureseanca get beget.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
18+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Da, in 24 februarie.
Moni, iti trimit imediat un PM. Am facut ceva pentru tine.
Avand in vedere vremea de afara, am ramas acasa.
cristina22 spune:
haideti sa bem impreuna si ultima cafea din 2009!!
Cine e primul?
Sarbatori fericite!
C+C=Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Io io io io io
Si asa doar cafea pot consuma, am masele umflate si s pe antibiotice
La multi multi ani oradenii mei dragi, sa aveti in 2010 plin de realizari, bucurii, impliniri, sanatate si bani
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
cristina22 spune:
Atunci pentru Daria o cafea cu cioco si frisca, sa treaca buba.
Eu nu fac inca urari, DC ramane deschis pana deseara, atunci vin cu plugusoru'!!
Sarbatori fericite!
C+C=Andrei