Ce ma fac?
Raspunsuri - Pagina 6
A_Iulia spune:
...de parca cineva isi imagineaza ca Delia nu si-ar dori ca sotul ei sa se comporte ca in exemplele date pe forum. Parca nu de asta a si deschis si subiectul asta, de suparare si revolta.
Si eu spun ca Buflea, foarte bine Delia ca iti urmezi cursurile si iti faci un rost in viata. Ia-le incet, una cate una si...veti vedea voi ce-o mai fi.
beatrice75 spune:
Daca-i va spune ea, va zice ca ea e absurda, nu se gandeste poate ca el este cel care greseste in aceasta ecuatie. Dar in fine, cred ca s-ar supara cumplit daca ar stii ca si-a expus problema pe un forum si e dezbatuta de persoane necunoscute. Un psiholog nu strica in astfel de cazuri!
Delia21 spune:
Multumesc din nou tuturor.... si totu-i bine cand se termina cu bine;am ajuns acasa,ne odihnim si maine ne apucam de bucatarit la sarmalute...si mai vedem ce.Cu toata teama... avuram o mini-vacanta pe cinste,cu vizite la prieteni,colinde prin oras cu copiii prietenilor,...cu 2 oameni de zapada,cu multe rasete si fulgi prinsi din zbor,cu un tati la fel de copilaros ca odorul,cu multe cadouri si dansuri la botez....pentru cine nu crede http://family.webshots.com/photo/2323973140072337911YpVAwR
CRACIUN FERICIT !!!!!
corinadana spune:
Nici nu trebuia sa pui asa o intrebare...Incearca si intelege l!
Dar ce botez in post de Craciun? ca nu se fac botezuri. Asta off topic.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 Multumesc din nou tuturor.... si totu-i bine cand se termina cu bine;am ajuns acasa,ne odihnim si maine ne apucam de bucatarit la sarmalute...si mai vedem ce.Cu toata teama... avuram o mini-vacanta pe cinste,cu vizite la prieteni,colinde prin oras cu copiii prietenilor,...cu 2 oameni de zapada,cu multe rasete si fulgi prinsi din zbor,cu un tati la fel de copilaros ca odorul,cu multe cadouri si dansuri la botez....pentru cine nu crede http://family.webshots.com/photo/2323973140072337911YpVAwR CRACIUN FERICIT !!!!! |
Pentru cine nu crede? Cine sa creada ce? Tu trebuie sa crezi si sa fii convinsa ca esti fericita - si daca esti, bravo tie! Ai un copil superb, sa-ti traiasca!
Daca noi credem ceva sau nu e mai putin important, ca nu moare nimeni de ciuda daca asa esti tu fericita si asta intelegi tu prin notiunea de familie. Fiecare traieste asa cum doreste.
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
adinag spune:
off topic: Delia, nu era vorba sa petreceti Craciunul la tati? Cum adica v-ati intors acasa? Probabil ca am inteles eu ceva gresit.
On topic: Privit din afara, situatia este cel putin ciudata, dar asta stii si tu :-). Oricum, cum ziceau si alte (putine) fete, foarte bine faci, dupa parerea mea, ca-ti vezi de scoala sa poti fii oricand independenta.
Craciun fericit!
Lara spune:
OK, am vazut si eu pozele si am inteles (finally!)
Ce-ti sugerez eu e sa faci cat mai multe studii cu putinta, ca daca domnul tati te sustine, super minunat!
Clar iti stii locul.. probabil ai avut si tu un flash de realitate, dar.. mai bun asa.. bun cum e
Copilul tau, e absolut minunat, ti-o spun din nou si clar nu avem noi de ce sa-i plangem de mila ca duce lipsa de tati.. o sa creasca si nici nu o sa mai conteze asta.
Toate bune! Sarbatori cu bine!
Fetelor, hai sa ne intoarcem si noi la ale noaste ca asta e un case solved
Craciun Fericit!!
Lara, 26 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 Intr-adevar ca 2 zile des mi-a cerut sa mergem acasa la tati,...care a venit dupa ce a fost sigur ca nu are copilul febra.... |
perfect mesaj de transmis unui copil, versus "familia iti e si iti va fi alaturi intotdeauna, neconditionat". o baza perfecta pentru incredere si autoacceptare...
Morgano spune:
Ai un copil superb.... cu un tata care i-ar putea fi strabunic, scuze, dar deduc ca a "muscat" cel putin din 65 de ani desi e bine "conservat" si se tolaneste cu adidasii imaculati si tineresti pe canapelele scumpe.
Nu-ti contest alegerea sau sentimentele nobile, insa vazand "casa" lui daddy ma intreb ce cauta o fata frumoasa ca tine, inteligenta (pari) in "palatul" ala care denota bogatie in stilul perfect clasic, cu pianul, obiectele de arta minunate, dealtfel, totul frumos si atat de rece... mai lipseste stapana casei care ar avea cel putin 55 de ani.
Cu mare regret iti spun ca in aceasta casa tu si copilul sunteti ornamentele de sarbatori, de weekend, sotia mult prea tanara si copilul mult prea mic al unei tinereti regasite.
Niciodata nu as fi mers cu copilul la hotel, TU esti de vina ca ai acceptat asa ceva, nu daddy pe care o gripa il poate da gata cu totului tot. Desi, vba aia, gripa noua nu prea face victime la copii si adulti peste 50 de ani. Daca ai acceptat sa stai la hotel, sa-ti tii copilul convalescent la hotel in plin sezon de sarbatori (apropo, Craciunul n-a avut loc nici in emisfera voastra, inca!), din partea mea ai o mare bila neagra si faptul ca te-ai plans pe forum e de-a dreptul jenant.
Initial am crezut ca daddy are vo 40 de ani maximum, e sef de sala la vreun restaurant cu mare trafic, are un job solicitant unde nu are timp liber deloc, ai acceptat distanta ca apoi sa-l sprijini si tu cu veniturile cand iti vei termina studiile, ca ai luat copilul cu tine facand mari sacrificii.
Dar, tu ai un suport material deloc de neglijat, care iti permite sa pleci unde vrei sa studiezi, pentru ca oricum nu lipsesti nimanui pe "acasa", si esti dorita de sot cateva zile pe luna.
Poate voi lua avertisment, insa mi se pare jalnic sa vii cu asemenea "probleme" cand singura ta problema este ca nu ai loc intr-o lume si "casa" carora nu le apartii decat lunar 4-5 zile.
Cu simpatie iti spun ca esti prea tanara si frumusica, ai un copil mult prea reusit incat sa accepti un asemenea compromis. Reciteste primele tale randuri de la topic, gandeste-te la ce vrei de la viata si nu distruge viata copilului tau si pe a ta acceptand sa iti petreci momentele de "familie" prin hoteluri sau in weekenduri scurte.
Ai de ales: ori te faci stapana acelei case superbe si iti iei in serios rolul de sotie in acest tip de casa si familie, ori renunti la tot confortul material (evident, ai ceva drepturi ca sotie sau fosta sotie si cred ca stii asta) si renunti la acest compromis.
Daca as fi foarte pragmatica, si m-as trezi maine la 35 de ani divortata cu 2 copii mici, poate m-as indrepta spre compromis, dar daca as avea 20 si ceva de ani, un copil minunat as fugi cat as vedea cu ochii de situatia ta.
Mult succes!
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)