Ce ma fac?
Raspunsuri - Pagina 5
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia21 Precizez ca eu stau cu copilul intr-un alt oras....caci sunt studenta ,am fost acceptata la un colegiu,nu am mai stat pe ganduri si m-am mutat in iulie 2007 cand copilul avea un an si jumatate.Si e bine si asa,el vine in weekenduri,cam de 1 sau 2 ori pe luna,cred ca apreciem mai mult acele 4-5-6 zile pe luna petrecute impreuna ,si nu ne mai concentram pe micile nemultumiri care apar,... |
Sunt anumite decizii in viata inainte de care merita sa stai ceva timp pe ganduri. Asta cred ca ar fi fost una dintre ele. Mai ales ca nu te priveste doar pe tine, ai luat si copilul de langa tatal sau. Nu mi-as permite sa judec decizia in sine, dar faptul ca ai luat-o fara sa gandesti se vede in micile neplaceri cu care te confrunti acum.
Delia21 spune:
Accept era un fel de a spune ca am plecat fara sa ma gandesc.Am fost entuziasmata si binenteles ca l-am consultat si pe el,chiar nu as fi plecat daca el mi-ar fi zis sa nu plec.Dar i-am multumit pentru ca m-a sustinut si e total pentru a-mi face o cariera,...precizez ca suntem bine si nu e nevoie sa aduc si eu banii in casa,merg la scoala pentru ca vreau nu pentru ca am nevoie.Am 2 parinti care au terminat o faculta desi au plecat din medii mai mult decat modeste...si mi-au insuflat iubirea pentru studiu...si pentru a face ceva in viata.Iar pentru Rudy...eu zic ca e bine...sunt mii de copii care din pacate nu isi vad parintii cu lunile,...in vacante si de sarbatori suntem impreuna deci petrecem destul timp impreuna...In fine,chiar nu e nevoie sa ma pierd in explicatii.Trebuie sa fug.
Alizee spune:
citat din mesajul lui Delia21 Iar pentru Rudy...eu zic ca e bine...sunt mii de copii care din pacate nu isi vad parintii cu lunile |
Copii care nu-si vad parintii cu lunile ! Tu iti imaginezi cat de traumatizati sunt acei copii ?! De ce compari acele cazuri nefericite cu situatia voastra ?
allinta
SARBATORI FERICITE !
Victoria_mami spune:
Intraba-l doar ce solutie are daca copilul are nevoie de ceai sau supica facuta de mami la 2am!!! In hotel cam greu de facut! Nu te supara, dar asta e cea mai mare magarie ce-am putut-o auzi vreodata! De ce nu merge el la hotel, daca tot ii e asa teama ( ) si sa va lase voua casa si confortul!!!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Delia, iata ca mesajul meu anterior a venit tarziu, cand deja lucrurile s-au intamplat. Ma rog, fiecare accepta dupa propriile-i puteri, mai mult sau mai putin! Personal, nu as fi acceptat... dar nu despre mine-i vorba. Consider ca ptr. orice familie e ok "whatever works for them". Va urez si voua un Craciun fericit si o viata plina de impliniri si (daca am inteles corect, daca nu, imi cer scuze) sa va fie de bine botezul!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lara spune:
citat din mesajul lui Delia21 Multumesc celor care si-au luat din timpul lor ca sa-mi scrie.Suntem bine,am stat la hotel 2 nopti,ziua am fos in oras,puiul nemaiavand febra si nici alte semne de raceala...acum suntem acasa la NY,azi avem botezul ...si marti dimineata ne intoarcem cu toti acasa in Florida.Rudy a vazut zapada,s-a jucat si e cat se poate de incantat de tot ce vede.Pot sa spun cu mana pe inima ca am un copil fericit,fericirea,viitorul si bunastarea lui sunt primordiale pentru mine.Mi-am dat seama ca daca nu-i transmit copilului temerile mele...e mai bine pentru toata lumea.Intr-adevar ca 2 zile des mi-a cerut sa mergem acasa la tati,...care a venit dupa ce a fost sigur ca nu are copilul febra....Nimeni nu e perfect...sau fara frustrati ...toata viata.Facem alegeri cu toti si ne asumam niste riscuri si cand trecem strada....am ales sa-mi continui educatia si eu zic ca e bine...si daca nu toate alegerile pe care le fac sunt "politically corect"...din partea unora de vedere....admit ca eu imi dau voie sa mai si gresesc....am invatat sa ma accept si sa-i accept si pe ceilalti,cu bune si cu mai putin bune.Aleg sa vad partea buna a lucrurilor decat bolovanul de deasupra capului care poate sa cada sau nu.SARBATORI FERICITE TUTUROR,IUBIRE,PACE SUFLETEASCA SI TOT CE VA DORITI va urez din inima!!!! noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321 |
Intrebarea "Ce ma fac?" fuse pusa asa, doar de amorul artei? Clar iti dai seama ca nu e ok ce se intampla, insa.. preferi din comoditate sa nu schimbi nimic.
Banuiesc ca e ok, as long as YOU are happy.
Sarbatori Fericite va urez si eu! Copilasul tau e absolut superb!!
(don`t hate me too much, ok?)
Lara, 26 & mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
beatrice75 spune:
Sunt de acord cu Lara, Natasha, nu-i bine de ceea ce se intampla acolo si trebuie sa iei masuri de urgenta!!Ca n-ai facut copilul singura!!Ii gasesti scuze sotului!Si n-are nicio scuza pt comportamentul lui!
buflea spune:
Eu zic ca e foarte bine sa ai ales sa iti faci o meserie - nu se stie ce iti rezerva viitorul, daca poti sa faci scoala pe banii sotului, go for it.
O solutie ar fi sa incerci sa te transferi pe la un colegiu prin NY, daca chiar vrei sa stai mai aproape de el. Intrebarea este daca chiar vrei si daca el chiar vrea . Oricum si orice s-ar intampla, nu renunta la scoala.
ingeras26a spune:
Buna,
Scuza-ma, dar mie mi se pare mai mult decat iesit din comun...cum adica sa nu stati cu le? cum adica "nu-si permite sa raceasca?" da' ce, tu iti permiti??? sau copilul? poate sa poarte eventual o masca, da' frate, e om mare, il doboara o raceala? noi cand facem, facem toti si majoritatea sunt aduse de Maya de la gradi, dar nu mi-am auzit niciodata sotzul ca nu vrea sa doarma cu ea in camera daca e bolnavioara, sau sa plece de acasa, sau etc, intelegi. Iar daca am nevoie, merge cu mine oriunde cu ea. Maya are camera ei, nu doarme cu noi in camera, insa cand are febra mare, o culc cu noi, ca sa o pot supraveghea. Si sotzul nu se duce in alta camera, desi are unde...
Nu poti sa discuti cu el, sa-i spui ca tie nu ti se par normale aceste reactii?
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
beatrice75 spune:
Da, e de-a dreptul aberanta situatia in care se gaseste fata asta!!!Chiar nu am mai auzit de asa ceva si nu-s inconjurata de
familii-model, dar ca sa-ti plece sotul de acasa taman cand ai mai multa nevoie de el, cand copilul lui ii este bolnav........foarte trist!Si e si vina ta ca accepti asa ceva si nu pui piciorul in prag!