Ce ma fac?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eu as deveni foarte suspicioasa. De ce sa nu stam toti 3 acasa? Nu cumva e ceva/cineva acasa care trebuie ascuns de privirile nevestei? Daca ii spui ca s-a facut copilul bine, tot la hotel va trimite?
Mi se pare absurd, nu va vedeti de atita timp si el vrea vizita doar cu program - deja imi suna a altceva...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ce-i normalitate pentru unii nu e pentru altii si invers... Mie situatia mi se pare putin spus ciudata, eu una nu as putea avea o familie intregita doar de doua ori pe luna, in week-end-uri..deci clar ce e pentru mine normal nu e pentru Delia. Daca ea e fericita asa, f. bine. Dar situatia de fata depaseste orice limite...de Craciun sa-ti trimiti copilul sa stea la hotel e...peste limita. Indiferent ce ar avea...si nu-i decat o simpla raceala, ca pana la urma si gripa asta trece cu medicamente - sunt fete pe forum care au spus ca ai lor copii dupa o zi de tamiflu erau "ca si noi". Eu, una, n-as suporta asta - m-as duce acasa, ca doar e si casa mea, nu??? N-are decat sa plece el daca indrazneste.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Mie mi se pare absurd. Sa iti vina familia de Craciun, copilul pe care nu l-ai vazut de ceva timp si sa ii cazezi la hotel. E pur si simplu de neinteles...iar tu Delia esti prea permisiva. In defavoarea copilului tau, desigur.

Larisa 9+ si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Delia, offff,delicata situatie - si devine si mai delicata cand se intampla in preajma sarbatorilor si mai ales cand e un copil implicat.

Dar pentru oricine din afara, requestul lui e cel putin ciudat. Sa iti ceara sa nu te duci acasa ci sa te cazezi la hotel... da de ce nu se duce el, copilul e pe primul loc si el trebuie sa fie acasa.

Doamne, nici nu pot sa imi inchipui sa il stiu pe sot acasa in patul lui cu tot confortul si eu la hotel fara aia sau ailalta... pentru o simpla raceala a copilului.

Stiu ca americanii sunt uneori ciudati si se gandesc numai la ei, dar cand e vb de copii nimic nu ar trebui sa conteze. Si ce daca nu performeaza bine, isi pierde jobul sau ce, hai ca nu e chiar pe umerii lui totul la restaurant, nu se poate sa nu aiba shared responsabilities cu altcineva.

Sorry dar eu nu m-as duce de loc pe drumuri cu copil bolnav, la hotel. Micutul va fi dezamagit, dar mai bine sa aiba confort fizic si sa fie sanatos.

Rudy este o splendoare de copil, mereu l-am admirat in poze, a crescut foarte mult, si imi place tunsoarea lui. Ce mai, e un frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Cazatul propriei familii la hotel (si de Craciun!) mi se pare o aberatie pina si pentru cel mai ipohondru om de pe lume. Nu as accepta asa ceva in viata mea. Daca ii e chiar asa frica de boli, poa' sa fie mai precaut, ca orice om normal, sa doarma separat, sa-si dezinfecteze mainile etc sau, in cel mai rau caz, sa se cazeze el la hotel. Cum adica sa duci un copil mic in hotel, si daca iti trebuie sa-i faci un ceai seara etc, ce faci? Situatia este anormala chiar si pentru cele mai originale familii, zic eu. Mai bine stai acasa si nu mai stresezi copilul pe drumuri aiurea si in rest sfatul meu e sa pui piciorul in prag in situatii din-astea si sa-l fortezi sa se implice cind copilul este bolnav si are nevoie de ambii parinti.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

dupa mine titlul subiectului era mai bun asa "ce-am facut?" .
de ce ? pentru ca eu zic ca trebuia sa te gandesti atunci cand ai ales sa pleci cu copilul fiindca ai fost acceptata la acel colegiu ( nu pot sa nu imi pun intrebarea de ce atat de departe de va vedeti de 4-5-6 ori pe luna?)
tu zici ca e ok, eu zic ca nu... o familie e formata din persoane cu problemele lor , cu rezolvari, cu zambete, cu joaca,cu raceli, cu prezenta persoanelor iubite ...bineinteles ca sunt si situatii absolut necesare, si ma refer la cele de supravietuire, gen servici, cand accepti o perioada de timp departarea, dar in cazul tau ma gandesc ca era mai bine sa alegi un colegiu aproape de casa , ca tu si copilul tau sa impartasiti aceeasi viata cu sotul tau si tatal copilului tau.
la intrebarea ta ce sa faci , nu stiu ce sa iti raspund si oricum mi se pare ca stii deja ce sa faci, din moment ce iti faci bagajele , in schimb ti-as recomanda transferul sau orice alta modalitate exista de ati continua studiile ACASA.

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Delia,

dar de ce n-ar sta el-sotul tau-la hotel in perioada asta, iar tu si copilul acasa, in casa lui/voastra- adica si a copilului si a ta? copilul are nevoie de caldura casei, de brad si Craciun (daca il sarbatoriti), iar tata n-ar pati nimic daca ar dormi la hotal, si s-ar proteja si de virusi in acelasi timp.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nu te supara, dar ce povestesti ca se intimpla nu seamana a familie. Daca ai de gind ca macar pe viitor sa formezi cu domnul ipohondru si egoist o familie, atunci nu treci cu vederea o asemenea magarie. Cine isi lasa copilul sa petreaca Craciunul la hotel????Ori nu-i pasa, ori mai are si alta familie/amanta. Te duci, ii suni la usa si daca nu va primeste il bagi intr-un loc anume si-ti vezi de viata ta. Asta daca nu e adevarat ceea ce sugera cineva mai devreme, ca tu depinzi de el financiar 100% si nu vrei sa renunti la comoditatea asta si atunci inghiti orice ca de, toate au un pret pe lumea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

Precizez ca eu stau cu copilul intr-un alt oras....caci sunt studenta ,am fost acceptata la un colegiu,nu am mai stat pe ganduri si m-am mutat in iulie 2007 cand copilul avea un an si jumatate.Si e bine si asa,el vine in weekenduri,cam de 1 sau 2 ori pe luna,cred ca apreciem mai mult acele 4-5-6 zile pe luna petrecute impreuna ,si nu ne mai concentram pe micile nemultumiri care apar,...

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Ce am pierdut eu din vedere, luata de restul amanuntelor este ca tu de doi ani si jumatate ai ales (nu stiu daca el ti-a indicat asta) sa nu stai alaturi de el si sa-ti iei copilul cu tine, privandu-l de viata de familie. In cazul asta, TU esti cea care a fost de acord cu cele 4-5-6 zile pe luna petrecute impreuna, cum tu singura zici, ce daca nu se incadreaza in timpul sarbatorilor? Nu va mai concentrati pe "micile neplaceri care apar" Ma scuzi, de obicei daca n-am ceva dragut de zis, tac, dar e numai vina ta ca al tau copil nu are o copilarie asa cum isi doreste. Schimba ceva pana nu e prea tarziu.. daca nu e deja. Omul ala nu are familie si copil, lui ii vin doar niste musafiri, care l-ar si putea contamina si ii strica planurile. Sunteti niste straini pentru el.
Sper ca pana la urma copilul tau a simtit bucuria sarbatorilor, cumva si ca e bine sanatos. Gandeste-te bine la viitorul vostru.
Numai bine va doresc.

Lara, 26 & mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Multumesc celor care si-au luat din timpul lor ca sa-mi scrie.Suntem bine,am stat la hotel 2 nopti,ziua am fos in oras,puiul nemaiavand febra si nici alte semne de raceala...acum suntem acasa la NY,azi avem botezul ...si marti dimineata ne intoarcem cu toti acasa in Florida.Rudy a vazut zapada,s-a jucat si e cat se poate de incantat de tot ce vede.Pot sa spun cu mana pe inima ca am un copil fericit,fericirea,viitorul si bunastarea lui sunt primordiale pentru mine.Mi-am dat seama ca daca nu-i transmit copilului temerile mele...e mai bine pentru toata lumea.Intr-adevar ca 2 zile des mi-a cerut sa mergem acasa la tati,...care a venit dupa ce a fost sigur ca nu are copilul febra....Nimeni nu e perfect...sau fara frustrati ...toata viata.Facem alegeri cu toti si ne asumam niste riscuri si cand trecem strada....am ales sa-mi continui educatia si eu zic ca e bine...si daca nu toate alegerile pe care le fac sunt "politically corect"...din partea unora de vedere....admit ca eu imi dau voie sa mai si gresesc....am invatat sa ma accept si sa-i accept si pe ceilalti,cu bune si cu mai putin bune.Aleg sa vad partea buna a lucrurilor decat bolovanul de deasupra capului care poate sa cada sau nu.SARBATORI FERICITE TUTUROR,IUBIRE,PACE SUFLETEASCA SI TOT CE VA DORITI va urez din inima!!!!

Mergi la inceput