Ce ma fac?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mai bine stati acasa, nu cred ca este tocmai indicat sa mergi cu copilul la drum lung, el are nevoie de liniste, stat in pat, mancarica buna, tratament, somn.Conditiile de la hotel nu se compara cu cele de acasa, nu este acelasi confort. >>Sincer stau si ma intreb daca face sotul tau asa cu propriul copil, cu tine cum procedeaza cand esti bolnava? Te lasa in casa si pleaca? la restaurant cum face cand sant clientii gripati? Pe primul plan trebuie sa fie familia, pt copil trebuie sa se dea si in c..r si in cap! De aia santem parinti!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

O fi poate frica sa nu se imbolnaveasca, dar eu cred ca nu e tot!
Cum naiba frate, sa-ti zica sotul "daca veniti, stati la hotel, ca eu nu vreau sa ma imbolnavesc!"
Tu nu ai cheie de la "casa lui"? Ai nevoie de aprobarea lui ca sa vii cu copilul? Esti sigura ca in familia" voastra sunteti doar 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

O casnicie care se desfasoara de la distanta nu are cum sa functioneze.
Teama sotului de a se molipsi cu raceala copilului sau, dovedeste ca nu este implicat in relatia cu propiul copil. Motivul este tocmai distanta fizica dintre voi toti.
Numai tu si sotul veti sti cum sa gasiti solutia de a ramane o familie.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

O casnicie care se desfasoara de la distanta nu are cum sa functioneze.

SARBATORI FERICITE !

Da-mi voie sa te contrazic, din experienta proprie. Daca relatia la distanta este impusa de o situatie obiectiva, a fost indelung analizata si decisa de ambii soti si daca mai ales se intampla pentru o perioada clar determinata poate functiona.
Sotul meu a lucrat in alt oras in primul an de viata al copilului nostru, venea acasa numai in week-end si desi a fost foarte greu si pentru noi si pentru el stiam ca in curand o sa se termine mai ales ca stiam pentru ce faceam acest lucru. Perioada aia s-a incheiat de multi ani si nu ne-a daunat deloc vietii de familie, dimpotirva as zice.
Nu e neaparat ca daca doi oameni care se iubesc stau despartiti din diverse ratiuni asta sa insemne sfarsitul relatiei lor.
Asa cum nu inseamna obligatoriu ca daca sotul Deliei are niste reactii neobisnuite este o alta femeie la mijloc. A treia persoana nu este intotdeauna explicatia oricarei probleme aparute intr-un cuplu.

Este o perioada in care cei care au restaurante pot face profit cat nu fac intr-un an intreg, este normal sa se perocupe de starea lui de sanatate, trebuie sa fie pe picioare pentru a profita de oportunitatile pe care i le ofera luna asta. Este de inteles ca in situatia economica de acum nu trebuie scapata nici o ocazie de a face un ban. Cine a avut responsabilitatea unei afaceri pentru o perioada cat de mica stie ce inseamna asta.

Nu sunt de acord cu cazatul familiei la hotel, mi se pare mult prea mult. Intreb si eu ca si ceilalti: asta inseamna ca n-o sa se intalneasca cu sotia si copilul in timp ce ei vor veni in oras?
E ciudat si eu una n-as accepta. Oricum e o situatie destul de delicata, in nici un caz de clarificat de la distanta.

Delia, i-ai spus ce parere ai tu despre statul la hotel si si-a mentinut sugestia?
E totusi decembrie, nu stiu daca la voi in familie se sarbatoreste sau nu Craciunul dar pentru un copil de varsta baietelului tau Craciunul alaturi de parinti in casa lor, langa brad este o amintire de nepretuit.
DAca nu ai de ales si trebuie sa stai la hotel incearca sa gasesti lucruri de facut care sa-i faca copilului de neuitat "excursia". Si fa cumva sa nu-l gaseasca pe tati vinovat de nimic din ce i se intampla, e important pentru copil sa aiba echilibru la varsta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Iti spun ce as face eu: as cumpara masti si solutii de dezinfectat mainile, le-as ambala frumos si m-as caza la acel hotel. Dupa care as merge frumos la restaurant cu Rudy, ca doar vi se face foame, nu ? Si i-as preda cadoul cu specificatia ca in seara de Ajun sunteti acasa cu totii in jurul bradului. As specifica si faptul ca asta este dorinta cea mai mare a fiului vostru.
Iar cu Rudy gasesti tu povesti despre ce aventura aveti in hotel ce surpriza i faceti voi lui tati asa etc etc, stii tu, ca el sa nu simta nimic din toate belele

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Delia, sotul tau, in rest, e un tatic dedicat? Problema sta doar in frica asta de imbolnavire?

Eu i-as recomanda un psiholog, cum au mai spus doamnele aici. Si as avea o discutie serioasa cu el, NU as accepta sub nicio forma sa dorm cu copilul la hotel! Mi se pare o porcarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Mie una mi se pare absurd sa stau la hotel doar pentr ca cc copilul este bolnav.Face si asta parte din viata.Poate daca are super super afaceri si nu-si permite sa se imbolnaveasca( cu toate ca se poate proteja sunt atatea metode)atunci mai poate avea o scuza dar si atunci...Eu una sincer nici nu m-as mai deplasa dar eu sunt mai radicala ori e alba ori e neagra.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

e vorba de o banala raceala/gripa, atata tot! Daca vine un client racit la restaurant, nu il serveste? sau daca vine un client sa negocieze o super afacere si ii curge nasul ce face? Cand va petrece Craciunul cu copilul, cand va avea 20 de ani?
Eu clar i-as da papucii daca m-ar trimite cu copilul la hotel ptr. ca este bolnav, mai ales cand nu ne-am vazut atata timp!

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Am auzit yo multe la viata mea dar sa te trimita la hotel ca esti racit inca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Citat:
citat din mesajul lui wapi
Eu clar i-as da papucii daca m-ar trimite cu copilul la hotel ptr. ca este bolnav, mai ales cand nu ne-am vazut atata timp!

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Nu merge solutia asta la Delia: daddy's rich si o iubeste tare, tare ca este cea mai cea: si frumoasa si desteapta (insa o dau pe off-topic). Io cred ca barbatul Deliei, fiind si in etate, si-a cam format tabieturile, fobiile, mai ales daca a si fost crescut in asa fel. Pentru el, nu este nimic ciudat sa-si cazeze familia la hotel, atata timp cat stie ca el este providerul in familie. Se poate supara Delia pe mine (tiza mea ), insa filosofia ei de viata cu femeia supusa barbatului se cam intoarce impotriva ei.

Mergi la inceput