Ce ma fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_s spune:

Poate ti se pare dificil de inteles si de acceptat, dar unii oameni sunt ipohondri si nu ai ce sa le faci. Eu am un asemenea "animalut" in casa, care dezinfecteaza tot cand stranuta catelul, care nu mai atinge o lingura fiindca a vazut-o cazuta pe jos (desi o spal de "n" ori dupa aceea), care nu mai foloseste o cana daca a baut un musafir din ea. Are canile lui speciale, farfuriile lui, tacamurile lui. Deci eu spun asa: discuta problema cu el, sa vezi daca e ceva temporar (legat de acest proiect) sau general (legat de boli si germeni), fiindca nu e normal sa suferi de fiecare data cand se va imbolnavi copilutul. Sa stii ca ipohondria e greu de controlat si chiar de tratat - dar daca va iubiti, orice se rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Poate ca cele 4,5 zile pe care le petreceti impreuna nu-s suficiente pt. voi ca familie si el s-a obisnuit sa fie fara griji,nopti nedormite, tot ce presupune un copilas cu febra,etc.Sau poate asa este el.Daca ati fi impreuna zi de zi,poate ai reusi sa mai atenuezi latura asta a lui mai putin placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Delia, bine-nteles ca problema trebuie discutata cu tati cand o sa aveti timp. Dar ca masura temporara,in ceea ce priveste copilul, prezinta-i dormitul la hotel ca pe un lucru pozitiv. In loc sa-i zic ca tati nu va vrea acasa ca ii e frica de boala lui spune-i copilului ca uite, wow, tati ne face o surpriza si ne ia camera la hotel ca vedetele, etc.Daca tu o sa pari entuziasmata o sa fie si copilul entuziasmat, o sa vezi. Ca macar el sa nu se intristeze (mai ales ca intristarea ta provine 90% din teama ca cel mic o sa se supere).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Aniela un copil bolnavior cu febra nu prea mai da doi bani pe asa ceva, cind copilul are febra acum depinde si cit de mare, dar de la 39°C in sus nu se joaca, nu maninca abia de bea apa, boleste si vrea numai la mama si tata. Nu-l mai acapareaza o jucarie noua, un dvd nou ori exploarari din astea. Vrea si el liniste, ca si noi de altfel.Acum cine stie, poate nu o fi ceva grav si totul va decurge altfel. Sanatate multa baietelului, chiar asa.Si tatal chiar nu are scuze, daca e ipohondru ar trebui sa se caute la dr, sa-si rezolve problema.Daca chiar e problema jobului in caz de imbolnavire atunci cum zicea si cineva mai sus sunt masti, mai sunt sprayuri de dat pe miini contra virusilor si bacteriilor, 3 ore asigura o protectie, se poate dormi separat, ia si el o aspirina preventiv. Dar fiecare cum isi stie si are familia acum. Vikinga 38+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

M-am tot invartit pe langa subiect, dar nu ma pot "tine".

Relatia ta cu sotul tau poate parea oarecum deosebita, locuiti in orase diferite, tu faci si scoala, te ocupi si de copil...in fine, este alegerea voastra, probabil justificata si indelung gandita (inteleg ca doar slujba lui il tine departe de voi).

Dar, ce nu inteleg: cum adica "excursia acasa la domnul tati"??? Aceea nu este si casa TA, indiferent daca este inchiriata/de servici? Locul in care sta sotul tau nu-i si al tau?
Cum adica Craciun la hotel? Unde-i bradu' de ACASA (ca o fi si acolo vreunul), unde sunt oalele care duduie, unde-i Mosu'? Chiar daca voi calatoriti - asta nu e excursie, e revenirea acasa, in familie. Adica, nu poti merge in casa ta? Si daca stateati impreuna, te trimitea pe strada sa nu se molipseasca?
Si cine crede ca un copilas bolnav este mai periculos decat mucii colegului de birou - inseamna ca ar trebui sa umble cu un borcan pe cap, sa nu se contamineze. Nu mai spun ca un micut convalescent cred ca poate fi ingrijit si se simte mult mai bine in intimitatea casei decat intr-un loc impersonal, oricat de elegant ar fi.

Iti doresc din inima sa ai sarbatori linistite, vesele si frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nu te faci nimic! aveti voi doi o vacanta frumoasa si gata. Intelege l Delia poate chiar sunt f importante afacerile mai ales in timpurile pe care le traim.
Poti sa i spui puiului ca tati este ff ocupat. El trebuie sa faca banuti ca lui Rudy sa nu i lipseasca nimic.

Ceea ce ma depaseste este de ce nu mergeti voi acasa? ca se poate proteja tati si acasa.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Banuiesc [,] ca solutia in cazul asta ar fi, daca zici ca ala micu e ok si esti sigura ca i-ar faca mai bine iesirea asta decat tratamentul la pat, sa mergeti acasa, sa-i pui doua randuri de masti sotului si sa explicati copilului ca si tati e racit si nu vrea sa imbolnaveasca mai tare copilul. Ar fi cam crud, dar banuiesc ca pana si bietul copil ar accepta sa poarte una, numai sa poata fi cu tatal sau, in casa lui, de sarbatori..
Sa va petreceti sarbatorile la hotel pentru un moft sau oricare altul ar fi motivul, in cazul vostru mi se pare stupid.

Lara, 25 & mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Sotul tau mi se pare tare egoist...
Cat de departe locuiti de vavedeti asa rar?Nu cred ca distanta va ajuta deloc.

Erinn's mummy

Hawaii Mexico US * Europe_and US * Wedding
* Erinn Kendall *KUALA LUMPUR
Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu cred ca tati e narcisist. Narcisist nu inseamna cineva care se iubeste pe sine insasi in sensul ca se uita in oglinda si se pupa, ci cineva extrem de egoist, lipsit de empatie, care se crede in centrul universului. Cei din jur nu conteaza pt. un narcisist. Nu vreau sa merg mai departe cu descrierea acestui tip de personalitate, dar nici mie nu mi se pare normal sa va petreceti Craciunul intr-un hotel. Mai bine stati acasa si il vedeti pe domnul tati, atunci cand trece boala si cand va binevoi sa va primeasca acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Si daca stati la hotel, nu va intalniti deloc cu "domnul tati"? Atunci nu-i e frica de microbi? Nu se apropie de copil, nu-l tine de manuta, nu-l giugiuleste?

Ma rog, egocentristi de-astia, sa tot fugi de ei...

Eu nici nu m-as mai duce, daca vrea ne vada sa vina el, si as gasi eu o scuza pentru copil: nu merg avioanele, tati e ocupat si ne vedem altadata....

"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"

Mergi la inceput