Ce ma fac?
Raspunsuri - Pagina 7
pepene spune:
de ce nu e bine ca delia sa isi continue studiile, daca pt. ea asta e important?
din ce in ce mai multi aleg sa aiba relatie la distanta pe perioada determinata, daca este necesar pt. realizare profesionala.
nikole spune:
Delia, ai un baietel minunat!
Bafta cu scoala
Ripley, cu tot respectul, ai fost extrem de dura, si exceptand situatia in care esti prietena cea mai buna a Deliei si ii cunosti viata intima, gandurile, trairile, mesajul tau imi pare menit sa raneasca, prin presupunerile pe care le faci!
Oi fi eu prea naiva, nu mi-ar fi dat in minte astfel de interpretari, never ever!
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 26+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Delia21 spune:
Ripley...,e Craciun si refuz sa raspund fac schimb de rautati.Am 30 de ani...si deci nu mai pot spune....ca am 20 si ceva....,numai daca as zice 20 si 10...dar suna ciudat.Mi-e bine si ma simt iubita si rasfatata in mare parte de soarta in primul rand pentru ca am un copil sanatos si reusit.Faptul ca intotdeauna mi-au placut barbatii maturi,stapani pe ei,pe care nu trebuie sa-i invat eu ce sa faca cu viata lor....si care poate ca ...pe undeva ...imi dau un sentiment de securitate pe care nu l-am avut in copilarie de la tatal meu....asta nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni.Este alegerea mea...asa cum a fost alegerea mea de a-mi asuma riscul expunand o problema...sau mai multe...pe forum.Si nu ca ar fi important dar...mandru meu nu are 65 de ani...mai are ceva ani pana 60....deci hai sa nu ne mai hazardam cu ghicitul varstelor.Craciun fericit si rog moderatorii sa inchida subiectul,cum zicea cineva,trecuram totul cu bine...si il asteptam pe mos Craciun....cu lumina in suflet.