Alergie, la ce?!?!?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna Carmen!

cat i-a iesit ige-ul? pediatrul ce a zis? e tare ciudat sa fii alergic la ceva ce n-ai mancat niciodata. habar nu am cat trece in lapte, dar pediatrul trebuie sa stie.

multa sanatate!

am sunat ieri la medlife si mi-a zis sa revin pe luni cu un telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Carmen, da, am exclus albusul din alimentatia mea de aproape 2 luni, laptele l-am exclus din iulie. Ioana n-a mancat niciodata albus, valoarea crescuta a IgE-ului provine numai din proteinele ce au trecut in laptele meu. Nu stiu cat din albus trece in lapte, dar trece cu siguranta. Efectul e insa sigur mai redus decat daca ar manca ea albus.
Ati facut vaccinul impotriva rujeolei, rubeolei si oreionului? Noi avem indicatii clare sa nu-l facem, la fel ca orice alt vaccin antigripal (oricum nu ne tentau). Riscul e prea mare.

Katalyna, refuz sa comentez cum functioneaza sistemul, atata timp cat copiilor nostri li s-a recoltat in aceeasi zi si noi avem rezultatele de o sapatamana.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

am zis sa nu ma cert cu ei ca e Craciunul, dar luni sun si daca nu le au sun in grivitei si merg sa le ridic de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

katalyna ige total a iesit 11.4 (la valoare de referinta e trecut <7.60), deci e crescut..DAR, nu prea m-am prins cum de e asa crescut, avand in vedere ca din 3 paneluri a cate 20 de alergeni fiecare, avem doar la albus si arahide si acolo e prag scazut ma rog , dupa sarbatori o sa merg si la alergolog inapoi sa vada rezultatele, ca e-am luat joi si nu m-am mai dus nicaieri cu ele.

bertha voi cat aveti la albus? si ce se intampla cand mancai? ROR nu facem, am mai citit pe net, am mai ascultat diverse pareri, si am zis pas..

CRACIUN FERICIT!

Totusi, mie mi se pare cam ciudat lungul sir de zerouri de pe foile astea, voi ati facut panelurile?

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)

cicescu

Mergi la inceput

Carmen Ioanei ii ieseau bubite in jurul guritei la simpla atingere cu ceva lactat. Am facut in iulie analize si IgE-ul a fost 0.86. Am trecut la regim pt lactate. Dupa un timp, am mers la alergolog, unde i s-au facut teste la lapte, albus, galbenus (stiu ca-s controversate la copii mici). Toate 3 au avut aelasi rezultate - f putin alergica. Si au urmat alte analize, printre care si panel 3 (alimentar). La albus are 0.71, la lapte 0.41. Mai sunt trecute valori la soia (0.19) si la susan (0.17), dar nu-s considerate alergii, cel multe usoare sensibilitati, asa ne-a explicat.
Eu practic din nov am exclus albusul, dar trebuie sa tin cont si de aate denumiri sub care se regaseste pe eticehtele produselor.
Ca sa raspund la intrebarea ta, alergia la albus am descoperit-o intamplator, pt ca ea n-a mancat niciodata. E drept ca dupa testele cutanate am tinut sa facem investigatii mai amnuntite si pt ca ia f incet in greutate.

Katalyna, scuze pt offtopic.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

am sunat azi la medlife in budimex si nu erau rezultatele, apoi am sunat in grivitei, mai tarziu ca m-am luat cu una cu alta si mi-au zis ca au trimis rezultatele, sa merg sa le iau. maine dupa 12 mergem sa luam si noi rezultatele si cred ca mergem si la pediatru daca are program

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Succes, katalyna, multa sanatate si sa fie bine! Sa ne tii si pe noi la curent. si tie si puiului mic! Si un an nou fara peripetii , cu multa, multa sanatate!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

i-a iesit un nivel 'usor crescut' la cladosporium herbarum, aspergillus fumigatus si mucegai. primele 2 nu stiu ce sunt

Mergi la inceput

Kalalyna, imi pare rau ca rezultatul nu a fost cel asteptat. Nici eu nu stiu nimic de fungii aia, abia astept sa vad ce va spune pediatrul. Tin pumnii sa vii cu vesti bune!

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

GATA, AM FOST SI LA STANCIU
deci, este alergie la niste ciuperci si la mucegai, noi stam la parter, deci orice este posibil. i-am zis eu sotului ca unde nu intra soarele pe geam, intra doctorul pe usa, in fine, eu urasc apartamentul asta, ma deprima, nu bate soarele in casa decat daca se nimereste vreo raza in geamul unuia de peste drum :((((

ne-a dat tratament cu singulair timp de 6 luni, colostru cu probiotic, protectis tablete si bettarax, astea timp de o luna. a zis ca scaunele moi sunt pe fond alergic si ca tratamentul o sa il trateze si la burta.
m-a intrebat stanciu (in gluma, logic) daca il iubesc si i-am spus ca nu :))) si el: mai bine ca nu mai trebuie sa suferiti, sa va suparati :))))a fost simpatic, cred ca si-a amintit de mine ca am fost acum vreo 2 sapt la el, plus de cate si mai cate ori :))

maine dimi merg la el la spital sa imi dea scrisoare medicala pentru singulair ca nu dadea aici la cabinet.

Mergi la inceput