Alergie, la ce?!?!?
Raspunsuri - Pagina 5
katalyna spune:
da a fost simpatic azi am fost sa iau scrisoare medicala pentru singulair si 'm-a certat' ca nu stiu cnp-ul copilului
citind prospectele medicamentelor, imi dau seama ca astfel vom rezolva si scaunele moi, l-am intrebat daca poate avea ceva la stomacel si a zis ca nu
-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=10&folder=Scrisori pt Mos Craciun" target="_blank">k1.jpg
CorinaDani spune:
buna katalyna,
am urmarit cu interes subiectul.
o singura intrebare am : medicul, in afara de tratament, nu ti-a facut recomandari legate de eliminarea fungilor din locuinta? pentru ca, daca gandim logic, degeaba ii faci copilasului tratament timp de 6 luni, daca in casa persista sau chiar se inmultesc acesti fungi...nu stiu, parerea mea este ca voi ar trebui sa actionati acum pe doua planuri, unul este tratamentul alergiei, altul este eradicarea sporilor/fungilor din casa (atat cat se poate, desigur).
cunosc o familie, care a locuit foarte multi ani la parterul unui bloc, baiatul lor tot timpul avea diverse probleme respiratorii care au culminat cu astm alergic, din cauza faptului ca aveau igrasie intr-o camera si nu reuseau deloc sa scape de acel mucegai.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
mayaione spune:
Katalyna fetitei mele ii tot apareau, pana la urma a fost de la o infectie cu e-coli, dupa ce mancase o branzica contaminata se pare. Am obs ca e sensibila la alimente vechi, mai face urticarie, dar ii trece mereu cu ercefuryl si ketof. E bine ca ai descoperit la ce e alergic, va urez sanatate!
katalyna spune:
am fost azi sa luam singulair-ul si am inceput sa i-l dau.
apartamentul e bagat la vanzare, nu se mai poate asa
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=10&folder=Scrisori pt Mos Craciun" target="_blank">k1.jpg
katalyna spune:
este pe tratament si zilele trecute i-au iesit cateva bubite pe picioare mi-e groaza
a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim!
katalyna spune:
am dat cu solutie anti mucegai si am zugravit cu savana cu teflon, asta in urma cu 3 saptamani si nu i-au mai aparut bubite deloc
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg