Alergie, la ce?!?!?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

la detergent si balsam nu cred ca e ca nu prea obisnuiesc sa schimb marca. hainele i le calc pe dos. acum este la regim si de marti nu i-au mai iesit altele. de atunci nu i-am mai dat cioco si ou. mezeluri nu-i dadeam oricum ca nu mai cumpar nici pentru noi decat fffff rar, adica o data la cateva luni.

Mergi la inceput

bertha voi aveti alergici in familie?

la noi inafara de fratele meu care face alergie la bere de cativa an, eu n-am mai intalnit.

Mergi la inceput

l-am cantarit acum si are 24.200. ma bucur mult ca slabise 1 kg din cauza scaunelor apoase e un copil deosebit, toata lumea il iubeste ca e vorbaret si istet...cra cra cra

Mergi la inceput

cine-a zis vorba 'numai mama sa nu fii' tare bine a zis-o. e groaznic sa-ti vezi copiii bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Sanatate multa, va urmaresc si eu indeaproape. Una din fetitele cumetrei mele face si ea periodic bubite pe corp, o mananca, se scarpina si ii raman urme urate. A fost la dermato, a facut un set de analize si deocamdata au oprit invetigatiile, fiindca li se tot spune ca 4 ani e o varsta dificila pt a descoperi ceva concludent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Katalyna, mama mea este alergica la penicilina si algocalmin, nu stiu sigur daca are legatura. In schimb, baietelul meu e alergic la peste, deci de undeva trebuie sa vina tendinta asta spre alergii alimentare.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

ioana dar eu stiu ca teste se pot face dupa 3 ani. acum cine sa-i mai inteleaga. eu merg la dr stanciu si sper sa ne ajute sa descoperim ce are copilul, insa pana nu merg cu rezultatul la paneluri nu pot sa-i cer sa facem alte investigatii, asa ca vom trai si vom vedea. azi i-am dat ou ca sa vad daca ii mai ies bube si pana acum nu i-au iesit asa ca tind sa cred ca e de la ciocolata sau de la un aditiv din ciocolata. am pastrat o ciocolata de la care cred eu ca face alergia si dupa ce ii ies analizele, am sa merg cu ea la stanciu sa vedem ce parere are si daca putem face ceva teste la aditivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Katalyna, inca nu ai aflat nimic?

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

nu bertha, nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

buna seara!
Noi avem bubitze mici si rosii care ne apar in jurul gurii si pe pleoapa inferioara. Am facut 3 paneluri pt alergeni: inhalatori, alimentari si pediatrici, precum si IgE total - crescut, si a aparut prag scazut la albusul de ou. Acum si intrebarea: daca ea n-a mancat albus niciodata, cat din albusul pe care-l mananc eu poate sa treaca prin lapte la ea? Bertha voi cum procedai ca stiu ca si Ioana tzitzeaza? Tu ai exclus albusul?

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)

cicescu

Mergi la inceput