Alergie, la ce?!?!?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

CorinaDani, la parazitoze iese Ige marit rau. Fimiu a fost descoperit cu toxocara dupa un test Ige ( precedat de o groaza de alte analize). I-a iesit valoarea Ige 500, ceea ce poate fi numai la parazitoze sau sau alergie puternica.
La detergent m-am gandit si eu, ca am patit si noi, chiar de la o marca f cumoscuta si agreata, dar nu explica scaunele diareice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

va multumesc mult pentru raspunsuri

i-am facut amprenta analasi i-au iesit oxiuri. l-am tratat. i-am facut test pt toxocara canis, a iesit negativ, i-am facut pt scabie n-are. va dati seama in ce hal arata ca 2 doctori au zis ca sigur este scabie

eozinoflele i-au iesit bine, acolo s-ar mai vedea parazitii intestinali. sa zic ca e prima data cand ii ies bine. la sange am facut dupa tratam pt oxiuri.

david nu mananca cu paine si altele cu gluten nu prea serveste. dar eu ma gandeam la ige-ul asta ca daca a iesit bine e posibil ca celelalte sa iasa nasol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si eu m-am gandit la celiachie, ca sa fiu sincera. Daca ai asa ceva e de ajuns sa te atingi de ceva cu gluten si provoaca reactii.

Mergi la inceput

am vazut ca in paneluri este cuprins si testul pt alergiile la faina de grau, secara. asteptam acum :(

multumesc mult pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Si eu tot la gluten m-am gandit, sper sa nu fie cazul.
Daca ati facut panelurile la Medlife, rezultatele nu apar pe net, se ridica numai personal, dupa ce dai in prealabil telefon pt a verifica daca sunt gata. Nu cred ca la Budimex au alt regim. Cand i s-a recoltat sange? Noi am fost martea trecuta si azi (joi) am luat rezultatele, desi ni se spusese ca sunt gata in 7-10 lucratoare. Noi am sunat si am avut placuta surpiza sa fie gata.
Va doresc sa descperiti cat mai repede cauza starii proaste.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

bertha, iti multumesc mult ca mi-ai spus si noi tot marti am fost pe la 8-9 dimineata. eu am intrat pe site si am vazut ca e gata doar ige total, restul nu. maine am sa sun si eu. noi am sunat inainte sa mergem si ne-au zis ca sunt gata in 3 zile, apoi cand am mers acolo ne-a zis tipa de la receptie ca sunt gata in 10-15 zile.

Mergi la inceput

bertha cum v-au iesit analizele? ce analize ati facut?

Mergi la inceput

Am facut Panel 3, conform rezultatelor are un prag scazut de alergie la proteina laptelui de vaca si prag usor ridicat la albus.
Noi am fost la Medlife Unirii si ni s-a scris un nr de telefon pe biletul de eliberare a rezultatelor, nr la care sa sunam pt a verifica daca e gata analia (sa nu facem multe drumuri la clinica). Si alte pers mi-au povestit ca asa se procedeaza, adica rezultatele nu se scriu pe site, se ridica personal.
Astept cu nerabdare sa vad ce afli azi.
Sanatate!

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

bertha, am sunat acum si mi-a zis tipa ca mi-ar fi iesit analizele mai repede daca le faceam in grivitei la sediul lor, dar asa ei trimit acolo analizele si se pierd 2 zile din start, una pana ajung, una pana se intorc plus cat le ia sa le faca.

ati fost cu rezultatul la medic? ce zice? v-a dat ceva tratament?

Mergi la inceput

Da, e posibil sa fie asa, pt ca buletinul de analize este semnat si stampilat de dr care a efectuat analiza, nu de receptionera, cum e in celelalte cazuri.
Eu am vorbit la telefon cu medicul Ioanei si maine mergem sa discutam. Noi stiam de alergie, vroiam doar sa verificam sa nu aiba probleme si cu alte alimente.
Nu exista tratament pt alergie, sigura solutie este eliminarea totala din alimentatie a alergenului respectiv. In anumite cazuri, se recomanda tratament pt eruptiile care apar sau pt ameliorarea altor simptome, dar nu pt tratarea cauzei propriu-zise.

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput