Aspirante optimiste >20 (436)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Cosmi, mai am 2 zile pana la testare. Cu temperatura, ai dreptate, nu stiu ce sa zic, arata ca naiba graficul asta al meu... abia acum spre sfarsitul perioadei se stabilizase un pic pe temperaturi mari... Om trai si om vedea. Cred ca imi iau un test totusi, ca nu mai poooot.......... YLARI EVA mea ticker POZE |
Acum am vazut mesajul ,daca a scazut temp cu mai mult de 3 unitati inseamna ca vine CM(temp scade cu 2-3 zile inainte de CM)
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Acum am vazut mesajul ,daca a scazut temp cu mai mult de 3 unitati inseamna ca vine CM(temp scade cu 2-3 zile inainte de CM) anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Eh... la fel ma gandeam si eu... Bucurosi le-om duce toate, vorba aia

Sa vedem maine. Speram si la Moshu asta ca s-o indura si de mine... Oricum de luna viitoare mergem la doctor si facem si spermograma si poate fac si eu un HSG... sa vedem...YLARI
EVA mea
ticker
POZE
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Acum am vazut mesajul ,daca a scazut temp cu mai mult de 3 unitati inseamna ca vine CM(temp scade cu 2-3 zile inainte de CM) anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Dar tot ma gandesc ca 36.9 parca nu e chiar mica... Speranta ne tine, nu
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
ancadragoman spune:
Deci inainte cu 2-3 zile de menstruatie temp scade brusc cu 3-4 unitati,daca nu a scazut asa mult si maine se mentine ct sau creste nu e rau![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
A fost zilnic ca nu are stare dar cu sania altora ca a ei spune ce e urata
...azi luam alta 
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
YLARI spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Deci inainte cu 2-3 zile de menstruatie temp scade brusc cu 3-4 unitati,daca nu a scazut asa mult si maine se mentine ct sau creste nu e rau anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |

Deci sa ma rog sa nu mai scada!
Sorinake, am iesit eu pana la farmacie sa-i cumpar maica-mii un medicament. Moooaaaama, imi tremura mainile si acum de cat m-am chinuit. Si un friiiig, ma luase si durerea de cap......
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
sorinake spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman A fost zilnic ca nu are stare dar cu sania altora ca a ei spune ce e urata ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Pai, la o fetita asa frumoasa trebe o saniuta pe masura!
ancadragoman spune:
Razi tu razi dar te vad eu pe tine cand o sa iti faca figuri de la nici 2 ani
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
sorinake spune:
| citat din mesajul lui YLARI Sorinake, am iesit eu pana la farmacie sa-i cumpar maica-mii un medicament. Moooaaaama, imi tremura mainile si acum de cat m-am chinuit. Si un friiiig, ma luase si durerea de cap...... YLARI EVA mea ticker POZE |
Daa, si io tre sa strabat tot orasul sa ajung la dr!
Valeuuuuuuuuuuu!Cand faci test?