Aspirante optimiste >20 (436)
Raspunsuri - Pagina 18
sorinake spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Razi tu razi dar te vad eu pe tine cand o sa iti faca figuri de la nici 2 ani ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Nu rad, Anca, ii dau doar dreptate copilului!
Cand o sa am un copil si daca l-oi avea vreodata, ii spun ca zapada mananca bebelusi! Urasc vremea asta! Sau il trimi singur afara!
ancadragoman spune:
Sigur il faci ca trebuie sa speri si tu pe cineva 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ukume24 spune:
ce bine de tine Sorinake. Numai sa-l pui pe tati sa si semneze ca asa va fi
. Nu de alta dar am dubii.
Anca draga eu sunt de acord cu fetitza ta. Pai cum sa iasa afara cu orice saniutza.
. hi hi hi ce ma distrezi.![]()
Mie imi place la nebunie vremea asta asa ca Sorinake tu fa bebele ca promit ca il scot eu la saniush.
va pupic pe toate
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui sorinake da, io il fac si-l dau lu tat'su sa-l creasca! http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
Asa spun toti si cand dau de pampersi urat mirositori si de copil colicos se eschiveaza
Radeti voi de mine dar nu mai e mult si ma tavalesc si eu pe aici cand o sa povestiti
Hai sa va distrati ,faceti testul cu verigheta sa vedeti cati copii o sa aveti si sexul lor.Vreti?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
YLARI spune:
| citat din mesajul lui ukume24 nici eu nu stiu testul!!!!!!!!!! |
Atarni verigheta de un fir de par si o lasi sa se balanseze deasupra incheieturii mainii si ... de aici nu mai stiu
Anca iti trimit si eu o intrebare pe PM
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
ancadragoman spune:
Va trebuie o verigheta si un fir de par mai lung ,bagi firul de par prin verigheta si il ti cu mana dreapat.Deschizi mana stanga cu degetul mare departat si in locul dintre palma si degetul mare urci si cobori verigheta agatata de firul de par de 9 ori dupa care o pui deasupra palmei si o sa inceapa sa se miste .In timpul asta tu ti mana nemiscata sa nu influentezi miscarea.La fata se roteste verigheta si la baiat se face o linie(adica diametru sau lungime)![]()
Ati inteles ceva?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/