Aspirante optimiste >20 (436)
Raspunsuri - Pagina 16
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Niko scoatem un pic fetitele ![]() ![]() ![]() Sa dea Domnul sa ai 2 liniute ![]() Sa ne tii la curent ![]() Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica![]() |
Din pacate doar una...eee mai sper poate ca nu se pozitiveaza testul asa de repede cu o zi inainte de Z1....sa vedem ...anyway m-am indopat cu o punga mare de croissants.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
joy 
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
YLARI spune:
Neatza fetelor.
Coffee ptr toata lumea, sucuri (croissante vad ca a luat nikolici, daca ne-o da si noua unul...)
Nikolici, ai rezistat cu testul? Ca noi nu mai rezistam pe aici de stress, hai spune-ne cum a iesit...
Joy... azi 36,9... nu stiu ce sa zic... prima zi dupa 3 zile peste 37... Nu va spun ce m-am intristat...
Nici eu nu mai am rabdare, astept cu nerabdare ziua de testare.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
beluistef spune:
Buna gagici 
Iar m-am apucat de rescris mesajul, ca atunci cand am fost gata a venit don' director la mine ai a trebuit sa inchid.
Ieri am avut o zi full, credeam ca nu mai vine ora 16 sa plec si ca urmare de azi pana pe 31 dec. m-au chemat de la 7 dimineata.
Nu cred ca trebuie sa va explic ce greu m-am trezit, asa as mai fi 

, parca atunci m-a luat somnul mai mult. Nici nu am auzit alarma, m-a trezit al meu sot ca sa opresc alarma.
Va urez o zi cat mai usoara si MUUUUUULLLTTTTTT succes celor care urmeaza sa se testeze.
Asteptam vesti bune, bune, bune, bune, bune.....etc. bune.INTELEGETI VOI.
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
cos_minutza spune:
Buna dimineata!!!
Nikolici poate e prea devreme!!!Pana nu 'navalesc' rusi exista o speranta

Ylari nu stiu ce sa-ti zic cu TB,atat stiam ca daca temperatura e mare atunci e posibil sa fie bebe.Totusi fata de zilele normale ale ciclului cum sunt temperaturile?Mai ales ca esti la prima luna de TB nu ai cum sa compari cu altceva
,e o metoda mai sigura dupa vreo 3 luni.Totusi si 36.9 e destul de mare...Iti tin pumni sa vina mosul cu cadoul mult dorit
Cand ar trebui sa te testezi?
Elena multi
Mama lor de directori bine ca nu vrea sa le lucrezi non-stop
O zi frumoasa si usoara va doresc
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
YLARI spune:
Cosmi, mai am 2 zile pana la testare.
Cu temperatura, ai dreptate, nu stiu ce sa zic, arata ca naiba graficul asta al meu... abia acum spre sfarsitul perioadei se stabilizase un pic pe temperaturi mari... Om trai si om vedea. Cred ca imi iau un test totusi, ca nu mai poooot..........
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
cos_minutza spune:
Ylari scuze acum am vazut ca ai ticker.Totusi 2zile nu e asa mult
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui sorinake buna, fetele! Astazi am fost la dr si se pare ca sapt asta facem IA! Sa ne tineti pumnii, va rog! ![]() http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
O sa fie bine ca este in Saptamana Mare

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ukume24 Cosminutza noi mergem la cineva la suceava asa ca nu ne costa nik. numai chiar drumul. Lasa ca trece si crza asta si sa vezi ce revelioane om face :). sau om sta acasa ca om avea copii mici :) |
exact

anca
de
povestea nasterii
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui YLARI Neatza fetelor. Coffee ptr toata lumea, sucuri (croissante vad ca a luat nikolici, daca ne-o da si noua unul...) Nikolici, ai rezistat cu testul? Ca noi nu mai rezistam pe aici de stress, hai spune-ne cum a iesit... Joy... azi 36,9... nu stiu ce sa zic... prima zi dupa 3 zile peste 37... Nu va spun ce m-am intristat... Nici eu nu mai am rabdare, astept cu nerabdare ziua de testare. YLARI EVA mea ticker POZE |
37 cu cat ai avut?
In ce zi esti?
anca
de
povestea nasterii

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/