BIOGENESIS FERTLITY CENTER (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Salutare, fetelor stiti cumva cand vine dr D. in tara? In decembrie cand am fost la clinica au spus ca dr ar vrea sa ma mai vada o data inainte de FIV, ca ma vor suna ei sa mi zica cand sa incep AC, dar pana acum.....pauza. As suna eu dar as vrea mai intai sa stiu cand vine dr.D
Cine se pregateste de FIV prin februarie?
Misa21, tu ce faci, ce planuri ai, ne luam de manuta prin februarie -martie?
Ruxandrab, Sarrah v-ati suparat pe noi? stiu ca e f greu dar hai...capul sus si continuati lupta (auzi cine vb...cea care se teme si de o HSG )
Education tin pumnii stransi si ma rog sa reusesti

O saptamana usoara tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Ruxandra, Sarrah, Valeria, Otilia... si toate fetele care nu au resusit ... stiu ca ne cititi si mai stiu ca nu veti renunta oricat de greu ar fi acum sa treceti peste. Stiu fiindca si eu am fost ca voi si am crezut ca nu ma voi putea ridica, m-am ridicat si... speram ca vom reusi pana la capat. Doamne ajuta!

Ramasesem datoare, doar o promisiune e o promisiune:
Oficial si eu sunt 6+ cu beta, masuratori ... tot de 6 saptamai si o zi ...
D-ul Dr. Diakoumakos inca e rezervat, asa ca incercam sa fim cu picioarele pe pamant dar un miracol de Craciun nu are cum sa fie explicat, nu?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

hello....
de pe 22 intru si eu oficial in "marea batalie"...m-au sunat astazi

Ps: Bitza....pe 22 este sigur domnul dr.

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dana felicitari

Mergi la inceput

Bitza - scuze am uitat 21-24 ianuarie
Mirela - inca ne rugam din tot sufletul sa fie un miracol care sa dureze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

bitza - stai linistita, te vor suna. Si daca nu esti linistita, suna-i tu ca nu-i bai.

Arianna - sa fie cu noroc draga mea. Sunt convinsa ca va fi bine, dupa cum vezi incompetentii astia iresponsabili stiu sa isi faca meseria chiar daca isi permit sa nu asculte de sfaturile pacientelor.

Mergi la inceput

Desi prefer sa te ignor ar fi bine sa citesti de 5,7,9...100 de ori, poate si 1000 sa vezi unde vei gasi cuvintele care le scrii tu in ce sriu eu! Nu ajuti pe nimeni daca te porti asa, dimpotriva!
NU ii ajuti nici macar pe dansii! Nimeni din acest grup, forum in afara de tine nu a asociat numele dansilor cu acele calificative! Si o faci in mod repetat! Ar fi bine sa-ti revizuiesti atitudinea si sa te comporti ca un om matur nu ca un copil rasfatat!
Mai bine te-ai intreba de ce nu mai scriu fetele si te-ai mai linistii un pic ...
Fetele noi vor sa auda cum e un fiv la Bogenesis de la cele care au facut fiv la Biogenesis nu teorii ... Poti lasa oamenii sa vorbesca? Poti respecta opiniile altora?
Zicea bine cine zicea ... dar mai bine tac! Asta vrei, nu?
Asta vei avea!
Te asteptam cu vestea cea buna!
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Multumesc Catalina ......Doamne ajuta la toata lumea , eu una sunt convinsa k de data asta o sa fie bine si pt mine , o am exemplu pe Dana , apropo de Dana ....ce bine ii sta pe prima pagina gravida cu 2 bebei

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns education spune:

Multumesc mult Bitza , si eu tin pumnii stransi pentru toate fetele de aici.
Felicitari Dana!
Pysypisi- sper sa-ti calc pe urme.
Azi am mai facut un estradiol - 131- oare cum e?. Mi s-a marit doza de puregon la 250. Miercuri Eco- sunt curioasa ce se va vedea atunci.
O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

education - cand postezi val. estradiolului ar ajuta f mult sa ne spui a cata zi de stimulare esti si care a fost valoarea anterioara ca sa putem compara cu ce am avut noi.

Mergi la inceput