BIOGENESIS FERTLITY CENTER (10)
Raspunsuri - Pagina 19
misa_21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza20 Salutare, fetelor stiti cumva cand vine dr D. in tara? In decembrie cand am fost la clinica au spus ca dr ar vrea sa ma mai vada o data inainte de FIV, ca ma vor suna ei sa mi zica cand sa incep AC, dar pana acum.....pauza. As suna eu dar as vrea mai intai sa stiu cand vine dr.D Cine se pregateste de FIV prin februarie? Misa21, tu ce faci, ce planuri ai, ne luam de manuta prin februarie -martie? Ruxandrab, Sarrah v-ati suparat pe noi? stiu ca e f greu dar hai...capul sus si continuati lupta (auzi cine vb...cea care se teme si de o HSG Education tin pumnii stransi si ma rog sa reusesti ![]() O saptamana usoara tuturor ![]() |
Ca tot ai intrebat de mine,eu in urma AMH-ului m-am hotaritsa merg doar pe solutia donatoarei,desi m-au sunat si pe mine ieri si cica dr. ar fi zis ca e OK amh-ul.Oricum eu sapt viitoare sunt plecata din tara,intr-un fel de vacanta si nu am cun sa ajung pe 22.Asa ca eu zic "pas",mai ales cae vb de f multi hormoni in ceea ce priveste doza la mine.
Eu va doresc multa bafta si sa vad pe toate gravidute cu acte in regula si nu in cele din urma le felicit pe fetele care au reusit in dec.

Catalina,nu te-am uitat,insa te las in pace pina stiu eu cind
catalina2307 spune:
mishule - imi era dor de tine. Da de ce sa ma lasi in pace, eeee? Pleci in luna de miere? ![]()
Pup
misa_21 spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 mishule - imi era dor de tine. Da de ce sa ma lasi in pace, eeee? Pleci in luna de miere? Pup Catalina |
Niet!Pai daca am economisit vreo 2000 si de euro ma duc sa-i sparg ca daca ii tin mucegaiesc
Cu lasatul in pace era o metafora,cu punctul pe T ,da am eu niste pasarele,asa ca...
Apropo ...printesa Lia a nascut,dar Lia noastra de pe aici unde a disparut?
din departari!
bitza20 spune:
| citat din mesajul lui Dana_bebe Ramasesem datoare, doar o promisiune e o promisiune: Oficial si eu sunt 6+ cu beta, masuratori ... tot de 6 saptamai si o zi ...D-ul Dr. Diakoumakos inca e rezervat, asa ca incercam sa fim cu picioarele pe pamant dar un miracol de Craciun nu are cum sa fie explicat, nu? 6+ |
Dana_Bebe FELICITARI
, ei...vezi ca se poate
Cocolyso spune:
Dana bravo, ai reusit!
Cred ca e nemaipomenit sa vezi pe ecran inimioara/inimioarele.
Le-ai vazut ? de abia astept sa ne spui cum a fost
.
http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png
honeys spune:
Buna fetelor,
Felicitari celor care au reusit si multa putere si optimism celor care incearca.
Eu incepusem setul de analize inainte de FIV, dar a venit criza in conturile mele si inca nu mi-am revenit, dar sper sa nu mai dureze mult. Stiu ca tratamentul de stimulare difera de la persoana la persoana, dar imi puteti spune aproximativ la ce preturi se ridica? Sa stiu cat de cat cam cat trebuie sa adun....
Multumesc anticipat. :) Va pup.
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui Dana_bebe Ramasesem datoare, doar o promisiune e o promisiune: Oficial si eu sunt 6+ cu beta, masuratori ... tot de 6 saptamai si o zi ...D-ul Dr. Diakoumakos inca e rezervat, asa ca incercam sa fim cu picioarele pe pamant dar un miracol de Craciun nu are cum sa fie explicat, nu? 6+ |
Felilictari draguta,ma bucur tare mult ca ai reusit,sa-ti traiasca samburelul

+10DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
Dana_bebe spune:
Multumesc mult fete dragi din pacate o data cu bebe creste si un hematom decidual -din pacate chiar mai repede ca bebe - are 5cmc marisor -facem tot ce putem sa fie bine . Se pare ca lupta noastra e mai lunga si mai grea. Stiu ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce asa ca incercam sa o luam pas cu pas ... Va pup!