BIOGENESIS FERTLITY CENTER (10)
Raspunsuri - Pagina 17
education spune:
Catalina ,
Merci mult - voi elucida cazul miercuri.
Doar ca mi s-a parut cam ciudat
Voi incerca sa intru mai des sa va dau detalii si despre povestea mea dar . Oricum eu sunt plina de speranta si incredere ....nici nu vreau sa gandesc altfel.
O seara cat mai buna!
catalina2307 spune:
Nu ai voie sa gandesti altfel. Decat pozitiv. Cu siguranta o sa reusesti. ![]()
Te asteptam sa ne povestesti tot, tot.
pysypisi spune:
Buna fetelor
Ieri mi-au venit o parte din analize,printre care si cele de sange si am o nelamurire...si poate ma lamuriti voi pana ajung la dr.Mi-au iesit limfocitele scazute 17,5% iar valorile normale sunt intre 30-45%(la un alt buletin de analize pe care l-am facut inainte de fiv erau 40,6% iar valorile normale 20-55%).Apoi globulele albe 10,22 iar valorile normale sunt 5-10 si vol.mediu trombocitar-MPV 11,6 iar valorile normale 7,4-11,4 fL si VSH 31 mm/h si valorile normale 2-13.Cam asta ar fi si daca puteti explicati-mi si mie ce inseamna.
Va pupik si va doresc o duminica placuta
+10
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
catalina2307 spune:
pysy - in sarcina oricum analizele sunt modificate si nu prea se mai incadreaza in limite. Ce aveai inainte de FIV nu mai are absolut nici o importanta. Mie VSH-ul mi se pare cam mare dar cel mai bine asteapta sa vezi ce iti spune medicul.
Ai facut si un sumar urina/urocultura?
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 pysy - in sarcina oricum analizele sunt modificate si nu prea se mai incadreaza in limite. Ce aveai inainte de FIV nu mai are absolut nici o importanta. Mie VSH-ul mi se pare cam mare dar cel mai bine asteapta sa vezi ce iti spune medicul. Ai facut si un sumar urina/urocultura? Catalina |
Da am facut sumar de urina si ma incadrez in valorile normale.
+10DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
catalina2307 spune:
pysy - se pare ca nu ai de ce sa te ingrijorezi .
Uite aici.
Si daca dai o cautare o a vezi f multe sb asemanatoare, cu valori marite/modificate in sarcina. Deci stai linistita ca esti pe val
.
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 pysy - se pare ca nu ai de ce sa te ingrijorezi . Uite aici. Si daca dai o cautare o a vezi f multe sb asemanatoare, cu valori marite/modificate in sarcina. Deci stai linistita ca esti pe val Catalina |
Mersi mult Cata,esti o draguta

O duminca placuta iti doresc

+10DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
ingeras26a spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 Este a doua oara saptamana asta cand aud ca un ovar este nevizualizabil. Catalina |

no comment...numai ovare jucause saptamana trecuta!
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
pysypisi spune:
Buna fetelor,ce mai faceti???
Va asteptam cu vesti bune!
Haideti treceti pe la noi sau ne-ati uitat???
Va urez o zi placuta
+10
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!