BIOGENESIS FERTLITY CENTER (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Coco - ete p'aci prin zona....mai citesc, mai ma minunez....
Tu? Facusi programare?

pysy - tu pe la noi nu mai treci? Gata ne-ai dat reject?

Catalina
Nu dragutadar am avut niste stari naspa de tot....dar sper sa ma mai lase.....cat de cat.

+10
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Te facusi mare .

In doua saptamani aflam si ce ai tu acolo .Sau nu tu....bebe .

Cum iti este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Te facusi mare .

In doua saptamani aflam si ce ai tu acolo .Sau nu tu....bebe .

Cum iti este?

Catalina

Da draguta,am crescut
Sa speram ca o sa aflam,daca nu o sa se ascunda...
La mine au inceput starile de greata iar dimineata este rau tare ca si vars...dar asta este...suportam.Acum se cunoaste si burticuta si sunt super fercita.
+10
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Da, si la mine la prima sarcina greturile au inceput dupa 10 saptamani. Pe la 12 vomam in toata regula. Iar in masina nu mai puteam sa stau. Las' ca trec toate. Mai putin ....27 saptamani si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

Buna fetelor !
Va urmaresc de ceva timp si cred ca astazi ,m-am lasat convinsa . Urmatorul meu fiv va fi la Biogenesis desi sunt pacineta Gynera ( Dr Dracea)
Eu am FIV 1 -nereusit Viena
FIV 2 - Gynera nereusit
FIV 3 -Gynera ( sarcina nonembrionara )- chiretaj 27 Dec 2009 .
Va rog sa-mi spuneti analizele din prima pagina trebuie facute inainte de prima vizita la doctor ?
Cei de la Biogenesis , cer laparoscopie si histerosalpinografie ?
Va multumesc mult !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana112

Buna fetelor !
Va rog sa-mi spuneti analizele din prima pagina trebuie facute inainte de prima vizita la doctor ?
Cei de la Biogenesis , cer laparoscopie si histerosalpinografie ?

Ioana bine ai venit si sa fie cu noroc. Laparoscopie se solicita doar daca este necesara. Histerosalpingografia in schimb este obligatorie din cate am vazut. La prima vizita eu cred ca sunt suficiente hormonalele si spermograma, o lista cu ce protocol ai urmat si cum ai raspuns la stimulare. Mai departe te va ghida medicul . Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns education spune:

Buna fetelor,
In seara asta la 21,30 am facut prima oara PUREGON si MENOPUR- ambele in burtica. Menopurul l-am facut tot cu seringa de insulina- de 100.Nu m-a durut nici unul
Ieri am fost la ECO:
-ovar drept nevizualizabil;
-ovar stang cu dimensiuni de 30*19 mm; 8 foliculi
Endometru :3 mm.
Catalinace crezi - e bine? Faptul ca ovarul drept e nevizualizabil- oare ce inseamna???/
Nu mi s-a mai intamplat pana acum......

Mergi la inceput

education - nu stiu nici daca este bine nici daca este rau.....in cazul in care nu ai avut nici o interventie chirurgicala care sa te fi lasat fara un ovar ar tb sa fie acolo. Este a doua oara saptamana asta cand aud ca un ovar este nevizualizabil.

Dar eu nu inteleg altceva.....aveai 8 foliculi inainte de a incepe stimularea? In ce zi a CM-ului esti?

Scuze, dar nu imi amintesc motivele pt care apelati la FIV, daca ne poti spune. Da-ne mai multe detalii , nu fi asa secretoasa .

Cu detalii sau fara io una tin pumnii stransi tare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurelia33

Catalina multumesc mult. Mi-e teama ca se va intampla ca si in facultate, se anuntau bursele in strainatate azi si a doua zi se terminau inscrierile. Asa si cu dosarele astea. oricum eu inainte de a ma hotara pe o clinica anume pt.FIV o sa mai "dau un picior" cum ar veni, si pe la alte clinici, la Biogenesis si cred ca si la MNL la dl dr Ron-El. Nu avem sanse deocamdata nici 10%,- cf.dr.urolog Damian- sotul avind cand Oligoastnospermie extrema, cand azoospermie. Nici la punctie urologul nu ne garanteaza ca gaseste ceva.
Fetelor va rag daca la vreuna din voi exista aceeasi situatie spuneti-mi va rog ce medicamente sa-i mai dau sotului. A luat branca, spermotrend si acum o sa ia Multi maca si un tratament naturist pe care eu l-am aflat din alt capitol. De asemenea daca vreuna din voi a reusit cu punctie si ICSI anuntati va rog ca sa mai dati curaj si altora.

Aurelia- Sotului tau ce rezultate are la spermograma (nr, mobilitate)?
Noi incercam cu ICSI acum in ianuarie.

Mergi la inceput

Catalina,
esti superdraguta ca mi-ai raspuns asa repede - ieri cred ca eram in a doua zi de CM ( in prima nu mi-a curs decat cateva picaturi).
Acum m-am uitat pe ECO de la prima intalnire cu Dr D. Acolo se vedea ovarul drept - cu 5 foliculi- asta fiind inainte de a incepe pilulele - of course.
Eu sunt cea cu ICSI -sotul e cu probleme de.
Astept urmatoarea ECO- miercuri- sa vad ce iese acolo- legat de ovarul drept.

Mergi la inceput