Aspirante cu vechime "medie" (46)
Raspunsuri - Pagina 21
Arianna_M spune:
Hmmmmm...mie una mi-ar fi placut sa fi majoreta in liceu......ma uitam la filmul " Salvati de clopotel " si ma molipsisem de acolo ![]()
Viitoare 
claudela spune:
Si eu vreau sa incerc o fustita de majoreta...doar ca ma oripilez singura vazand prin cate n transformari a trecut al meu corp...asa ca prefer sa dau doar din maini...

POVESTEA MIRUNEI
Arianna_M spune:
Si eu incapeam acum 10 ani intr-o fustita de majoreta......acum......incap in 10 fustite la un loc ![]()
Viitoare 
vrmoana spune:
Eu visez sa scap de raceala asta care ma chinuie de joi. 
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M Si eu incapeam acum 10 ani intr-o fustita de majoreta......acum......incap in 10 fustite la un loc Viitoare ![]() |
Asta a fost tare.

oana
Arianna_M spune:
Naspa cu raceala......nu ai luat nimik ?
eu multumesc lui D-zeu nu am mai fost racita de fff mult timp.....dar nici nu imi doresc.![]()
trebuie sa ma duc sa ii cumpar lui soacra-mea un cadou.....si nu am nici un chef.....
Viitoare 
vrmoana spune:
Banc:
Ce diferenta este intre o pereche de chiloti din sec. 19 si o pereche de chiloti din sec. 21?
La chilotii din sec. 19, desfaci snurul sa vezi curul, iar la cei din sec. 21 desfaci curul sa vezi snurul.
oana
Arianna_M spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vrmoana
Asta a fost tare. ![]() ![]() ![]() oana "Where there's a will, there's a way." |
Pai am spus adevarul bre.......macar sunt realista......
am eu o prietena care are cu vreo 15 kg mai mult decat mine si nicodata nu recunoaste......ieri imi arata o poza din 2005 si zice ...uite ce slabutza eram in poza asta........si eu ii zik:....pai erai putin mai grasuta decat sunt eu acum.....si ea zice.....da de unde k aveam 40 la costum.....tu ai 44 acum ca mine ......

Viitoare
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M Naspa cu raceala......nu ai luat nimik ? eu multumesc lui D-zeu nu am mai fost racita de fff mult timp.....dar nici nu imi doresc. trebuie sa ma duc sa ii cumpar lui soacra-mea un cadou.....si nu am nici un chef..... ![]() Viitoare ![]() |
Am luat si iau Coldrex si ma umflu cu ceai de tei cu lamaie. Faza tare este ca nu stiu cum am racit.

oana