Aspirante cu vechime "medie" (46)
Raspunsuri - Pagina 20
claudela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Mutumim ca v-ati uitat la pozelenoasrtre Eu nu am timp sa stau ca sunt acasa cu Maria care este cobza ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
V-am facut cafea.
Arde nu ne-ai facut capitol nou. Tot bolnavioara?
oana
"Where there's a will, there's a way."
Gabitza1977 spune:
buna dragele mele,
iar nu am mai intrat de ceva timp pe aici...
am o pasa proasta, probabil unde il si vad zilnic trist pe sotul meu, din cauza mortii mamei lui... ii e tare greu
Crisule, intr-adevar, nu era foarte in varsta soacra mea. avea 68 ani, un diabet (dar nu insulinodependent) si ceva probleme cu rinichii (un rinichi functiona mai greu, dar nu era cazul de dializa sau ceva de genul).
inainte de sarbatori, cumnata mea, care sta in Calarasi, a luat-o la ea sa o duca la niste "doctori" de acolo (cu toate soacra mea era urmarita de o doctorita foarte buna de la Spitalul Sf. Ioan, insa aceasta dra nu ii placea soacrei mele pentru ca o certa mereu ca nu tine regim si ca nu bea suficienta apa...si avea dreptate sa o certe). deci a luat-o la Calarasi (care e un oras mort din punctul meu de vedere, cu medici de 2 lei) si a dus-o la cativa doctori, care i-au schimbat tratamentele, inclusiv la un cardiolog (avea ceva probleme cu tensiunea si lua tratament), care si asta i-a dat altceva, desi am inteles ca la ce probleme avea cu diabetul, tratamentul pt inima nu se schimba asa, oricum. ideea este ca i-au dat ditamai pomelnicul de medicamente astia din Calarasi, ea le-a luat si de cand a inceput sa le ia, i-a fost din rau in mai rau si apoi cumnata mea a adus-o la Sf. Ioan in Buc, unde, desi doctora aia si tot personalul au facut tot ce se putea (eu chiar am ramas impresionata ca mai exista si astfel de medici in spitalele de stat...), totusi intr-o spatamana s-a stins. se pare ca a facut o intoxicatie extrem de puternica de la combinatia nefericita de medicamente luate cateva saptamani in sir...s-a stins devreme si neasteptat.
haideti ca m-am lungit...cat o zi de post.
in rest, suntem ok, Denis creste si e din ce in ce mai nebunatic, burtoiul cu baietelul nr. 2 creste si el, ne-am hotarat sa ii spunem Alexandru Gabriel. ce parere aveti?![]()
am vazut ca ati pus poze noi o sa intru si eu sa ma uit, abia astept!
va
cu drag pe toate, va multumesc pt condoleante si sper sa reusesc sa intru mai des!

Gabitza
mami de
Denis Stefan (07.11.2008) si
23+
vrmoana spune:
Incet, incet subiectul asta o sa ajunga pe pagina 10. Nu mai scrie nimeni nimic.
Arde pe unde esti maica?
Gabitza 

oana
claudela spune:
Si eu bantui prin zona...Gabitza, imi pare rau pentru necazul vostru!Cuvintele sunt de cele mai multe ori de prisos...
Restul fetelor, pe unde v-ati ascuns?Cata miscare de trupe odinioara!!![]()
POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
Eheeeee Claudela. Asta era acum muuuuuuuuult timp in urma.
oana
claudela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vrmoana Eheeeee Claudela. Asta era acum muuuuuuuuult timp in urma. oana "Where there's a will, there's a way." |
POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
Pai cine sa mai povesteasca? Ma uitam cum se scrie le celelalte subiecte. Al nostru...
oana
Arianna_M spune:
Oana draga mea.....
se scrie pt k al nostru nu este animat.....si nu face nimeni nimik in privinta asa ![]()
Viitoare 
vrmoana spune:
Mda...
Pai sa vina animatoarele

[ majoreta]

oana

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)