Aspirante cu vechime "medie" (46)
Raspunsuri - Pagina 22
Arianna_M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vrmoana Banc: Ce diferenta este intre o pereche de chiloti din sec. 19 si o pereche de chiloti din sec. 21? La chilotii din sec. 19, desfaci snurul sa vezi curul, iar la cei din sec. 21 desfaci curul sa vezi snurul. oana "Where there's a will, there's a way." |
adevarat ....

Viitoare
Arianna_M spune:
Iti spun eu cum ai racit .......dupa "munca"la bebe ai dormit dezvelita si erai transpirata ![]()
Viitoare 
vrmoana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Arianna_M
Pai am spus adevarul bre.......macar sunt realista...... am eu o prietena care are cu vreo 15 kg mai mult decat mine si nicodata nu recunoaste......ieri imi arata o poza din 2005 si zice ...uite ce slabutza eram in poza asta........si eu ii zik:....pai erai putin mai grasuta decat sunt eu acum.....si ea zice.....da de unde k aveam 40 la costum.....tu ai 44 acum ca mine ...... ![]() ![]() Viitoare ![]() |
Am si eu una din astea. Ea ii vede pe toti grasi numai pe ea nu.
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M Iti spun eu cum ai racit .......dupa "munca"la bebe ai dormit dezvelita si erai transpirata Viitoare ![]() |
Sa stii.
oana
Arianna_M spune:
Am plecat......ma duk la cumparaturi ![]()
v-am pupat ...sa va gasesc tot pe prima pagina.......
se trezeste si Cris... vine sa isi bea cafeluta aici ![]()
poate intra si Monica.....asta dak o lasa Atomix
Arde...nu este si ea in vacanta ?....sau incurc job-ul ?
Asa k Oana te "las"pe maini bune ![]()

Viitoare 
claudela spune:
| citat din mesajul lui vrmoana Banc: Ce diferenta este intre o pereche de chiloti din sec. 19 si o pereche de chiloti din sec. 21? La chilotii din sec. 19, desfaci snurul sa vezi curul, iar la cei din sec. 21 desfaci curul sa vezi snurul. oana "Where there's a will, there's a way." |

Super tare!POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
Spor la cumparaturi.
Am deschis eu capitol nou. Sper sa nu se supere Arde.
oana
vrmoana spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148082
oana