Moldovence aspirante sau gravidute(20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Fetelor a nascut Amir bebe radu a avut la nastere 3,500 kg si a primit nota 9. A nascut cu cezariana.
FELICITARI AMIR! bun venit pe lume bebe radu. Sa fii sanatos pui mic.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

amir sa ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si mincacios si sa va bucurati de el
pysypisi, din pacate nu te pot ajuta cu interpretarea analizelor, dar ma gindesc ca poate la femeile insarcinate unele valori pot fi normale.Tin pumnii sa fie totul bine.
arina, amir, pysy vreau sa va multumesc, deoarece dupa ce am citit si postarile voastre m am mai linistit, oricum secretia a incetat si am ramas doar cu greturile
bitza nu are de ce sa ti fie frica de HSG.
O duminica placuta tuturor!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

AMIR FELICITARI! Sa traiasca bebe Radu, sa fie sanatos, voios si norocos.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

AMIR sati traisca bebeeeeeeeeeeee

sophie..unde tie semnatura de gravidutaaaaaaaaa

urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

AMIR sa iti traiasca bebele si sa va aduca numai bucurii.

SOPHIE ma bucur ca te-ai linistit(stiu ce a fost in sufletul tau pt ca si eu am trecut prin asta|).acum hai sa iti vand un pont...eu am fentat greturile cu mentosane si guma de mestecat.Si crede-ma ca nu am vomat o data in sarcina,a mers si la fina mea ...

31+ RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Amirash felicitari mamico! Bun venit pe lume BB Radu...sa fii sanatos si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!......Dumnezeu sa aiba grija de familia vostra frumoasa

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Amir FELICITARI sa-ti traiasca baietelul sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el. Tu cum te simti?
Asteptam poze

Fetelor, multumesc pentru sustinere si icurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Amir felicitari pentru baietel sa fie sanatos ,multa sanatate si tie si aveti grija de voi.

Bitza ai grija de tine ,totul o sa fie bine pana la urma,si eu ma gandeam sa fac o HSG, poate mergem de manuta....
Vanessa,Sophie,Pysypisi sarcina usoara in continuare si speram sa va urmam cat de repede.

Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Neata dragelor.
Va poftesc la o aburinda sau o ceasca de ceai sau lapte.
Sa aveti o saptamana usora si linistita. Iar gravidelor....sarcina usoara.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

amir,felicitari mamico si bun venit pe lume bebe Radu sa ai o viata implinita si parintilor sa le aduci doar bucurii

sophie
pogonici,pe mine m-ai uitat,acum sint in tratament si in martie ma pregatesc de fiv 2 ,sper sa fie mai bine decit la primul
vasilasanita,stiu ca e greu dar cu rabdare vei reusi,iti doresc numai bine dragutza

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput