Moldovence aspirante sau gravidute(20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza20

pogo , multumesc ca esti grijulie, stiu ca tre sa fac nenorocita aia de analiza dar n-am curaj nici macar sa sun sa ma programez .Aman analiza asta din septembrie, cred ca trebuie sa ma lege cineva si sa ma duca sa o fac . Nu stiu ce e cu mine, am intrat intr-o stare super naspa, plang intr una.
Stiu ca inainte de HSG trebuie sa fac niste analize, imi spui si mie ce trebuie sa fac. Ai grija de degetel sa nu se infecteze mai tare, da-i cu antibiotic

Weekend placut fetelor, sa va odihniti
Buna fetelor! N am mai scris de mult pe forum dar de citit am citit.Eu am facut doar VSH inainte de HSG. Am auzit ca se recomanda de facut si analize de secretie, ca daca ai vreo infectie sa nu sa se imprastie. Si cand faci HSG ul spui sa ti faca si film ca sunt unii mai destepti ca nu mai fac si filmul cum a fost cazul meu. A vazut ca i ok si mi a spus ca nu mi a mai facut si filmul ca sa nu ma mai radieze odata. Pupici si bafta, nu ai de ce te teme.

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Am inceput sa mi fac un blog. Nu prea am talent la scris, recunosc. Spuneti ce parere aveti http://vreausafiumamica.blogspot.com.
Unii oameni nu prea au ce face cateodata,,,,,,,,,,,

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

amir...nastere usoara sa ai. o intalnire cat mai mirifica cu bebe radu sa ai. multa bafta si noroc
pogonici...ai de grija cu curatatu pielitelor...sa nu se infecteze. ma mai ciupesc si eu uneori, dar ca tine nu am patit pana acum. si tot eu mi le fac. nu am fost in veci la manichiura, efectiv nu ma simt eu in siguranta.
bitza...curaj la hsg....daca vrei mergem de manauta. poate o sa am mai mult noroc.
anita...frumos blog. ti-am lasat un comentariu. m-am si alaturat. multa bafta si sa schimbi denumirea blogului cat mai repede.
Revin cu o intrebare la voi....nu stiti un endocrinolog bun la iasi?? vreau sa merg la un consult.
we placut cat a mai ramas din el.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

http://vreausafiumamica.blogspot.com

PUSESEM UN PUNCT IN PLUS

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata fetelor...vati trezit???
hai ca va dau o cafeluta

bitza si delphinas..ce ar fi sa va dau eu la fundulet si sa va fugaresc la HSG.....
ca nu va mananca nimeni..fetelor faceti VSH care trebuie sa fie sub 12, atat doar si fuga la programare

of mai fetelor...dar cand o santeti tot asa fugiti de dct???

eu si maine as face op..mie nu mie frica de nimic..dar nu pot lipsi de la munca

urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

neata.
pogonici...vin si eu sa ma servesc din cafeaua ta. eu am facut o hsg, nu mai stiu cand. am zis si eu asa. doar nu o sa fac luna si hsg-ul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Neata! Vin si eu la .
Eu inainte de HSG mi-am facut hemoleucograma si VSH. Nu m-a durut. Am simtit doar o mica jena.
Multa bafta tuturor.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

delphinas..dat tu incotro.....ce planuri ai anul asta ptr proiectul bebe??? la voi de ce nu vine mai repede???

la mine sunt explicabile problemele dar la tine???

vad ca lista noastra la moldovence sa subtiat si au ingrosat randurile la gravidute

deci la apel cine a mai ramas la coada
pogonici1977-celioscopie apoi FIV
delphinas--nu stim ce planuri are
bitza20-in pregatire de FIV
vasinasanita-nu stim ce planuri are
nichi-strange banii de FIV

urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna fetelor
Ieri mi-au venit o parte din analize,printre care si cele de sange si am o nelamurire...si poate ma lamuriti voi pana ajung la dr.Mi-au iesit limfocitele scazute 17,5% iar valorile normale sunt intre 30-45%(la un alt buletin de analize pe care l-am facut inainte de fiv erau 40,6% iar valorile normale 20-55%).Apoi globulele albe 10,22 iar valorile normale sunt 5-10 si vol.mediu trombocitar-MPV 11,6 iar valorile normale 7,4-11,4 fL si VSH 31 mm/h si valorile normale 2-13.Cam asta ar fi si daca puteti explicati-mi si mie ce inseamna.
Va pupik si va doresc o duminica placuta

+10
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Eu mai astept cateva luni sa mai scap de niste datorii, apoi nu stiu cum sA fac, o luna stimulare cu puregon cu contact dirijat, cum mi a zis dr, sau sa fac stimulare si inseminare, sau poate ar fi mai bine o laparoscopie sa stiu si eu o cauza.
Voi ce parere aveti? TRompele au iesit ok la HSG, analize hormonale ok, spermograma ok, de ovulat am observat ca ovulez pe stanga, pe dreptul nu stiu, n am prins niciodata la echo. Si am facut si 30 de ani si cam asta e povestea mea in mare. De incercat incercam cred ca de vreo 2 ani.
Pupici!!

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput