divort
multumesc pentru raspunsuri, ma incurajez cu fiecare vorba pe care o spune cu rautate, si cu sprijinul celor din jur.
au aparut noi reguli,de azi, nu mai am voie dupa ora 21 acasa, in conditiile in care dimineata sunt la facultate, iar de la 13 la servici...o sa vad diseara cum pot sa intru in casa si cum va decurge noaptea...
Raspunsuri
szivarvany spune:
Bine ai venit pe www.desprecopii.com
Insa imi pare tare rau pentru ca ai ajuns in clubul celor divortati
Suntem aici multe persoane care am trecut printr-un divort si am supravietuit cu totii. El al naibii de greu, dar ... sanatosi sa fim, ca restul au rezolvare
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
Gabi_K spune:
Poate fi greu, daca consideri sfarsitul urat al unei perioade frumoase, dar poate fi frumos, daca il iei drept happyendul unei perioade urate
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
dry_votka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui caisa multumesc pentru raspunsuri, ma incurajez cu fiecare vorba pe care o spune cu rautate, si cu sprijinul celor din jur. au aparut noi reguli,de azi, nu mai am voie dupa ora 21 acasa, in conditiile in care dimineata sunt la facultate, iar de la 13 la servici...o sa vad diseara cum pot sa intru in casa si cum va decurge noaptea... |
...dar ce s-a intamplat, cine nu iti da voie acasa dupa ora 21?
http://verze.ro
simtul umorului nu a murit
szivarvany spune:
De ce ti-ai editat mesajul ?
Asa lumea nu va mai intelege nimic ...
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
Roxana28 spune:
Caisa, dar ce se intampla cu tine? Cum adica nu ai voie in casa seara? De ce nu apelezi la rude sau la politie?
caisa spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei De ce ti-ai editat mesajul ? Asa lumea nu va mai intelege nimic ... ------- Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela ------- www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" NU RAMANE INDIFERENT ! BOGDAN si DAVID |
caisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dry_votka
...dar ce s-a intamplat, cine nu iti da voie acasa dupa ora 21? http://verze.ro simtul umorului nu a murit |
caisa spune:
citat din mesajul lui Roxana28 Caisa, dar ce se intampla cu tine? Cum adica nu ai voie in casa seara? De ce nu apelezi la rude sau la politie? |
am fost foarte speriata ca voi fi nevoita sa apelez la politie ca sa intru in casa, dar se pare ca intre timp a fost sfatit ca nu e cea mai buna solutie, si am intrat in casa, si ca nu ar mai fi cazul de astfel de griji...
rude nu am in oras, sunt in bucuresti de 18 ani, dar am fost in totalitate in cercul lui, de prieteni, familie...tot
szivarvany spune:
Caisa, scrie daca vrei tot ce te framanta, face bine sa te racoresti macar un pic.
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID