divort

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana28 spune:

Dar ce se intampla cu tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Citi ani ai tu caisa? avet copii?
am 36 de ani, nu avem copii, ''nu ne-am sincronizat'', iar acum eu nu mai vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Of, totusi e bine ca nu aveti copii,fara ei o sa-ti vina mai usor sa te desparti de el daca asta iti doresti.Multa putere iti doresc - imi dau seama ca tre sa-ti vina greu sa te desparti de el daca toata viata ta se invarte in jurul lui (ai viata sociala cu prietenii lul, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniela23

Of, totusi e bine ca nu aveti copii,fara ei o sa-ti vina mai usor sa te desparti de el daca asta iti doresti.Multa putere iti doresc - imi dau seama ca tre sa-ti vina greu sa te desparti de el daca toata viata ta se invarte in jurul lui (ai viata sociala cu prietenii lul, etc)
da, imi este greu, mai ales ca spre deosebire de multe dintre nurori, eu am avut o relatie foarte buna cu soacra mea, mi-a fost chiar ca o mama! si ma indeamna sa mai reflectez, fiindca el ma iubeste, dar nu stie sa o arate asa cum as vrea eu
simt ca nu mai avem multe de comunicat, eu si sotul meu, ma simt intro fundatura, merg(em) spre nicaieri...el este foarte static, eu simt ca as muta muntii, si nu am cu cine...chiar sa traiesc din amintiride la 36 de ani? sunt motive subiective pt a nu mai continua o relatie?

Mergi la inceput