Fiv in Ungaria 83
Raspunsuri - Pagina 21
KITTA spune:
Arianaintr-adevar emotionanta povestea ta si sincer stiu ca este important stresul. Mie, de exemplu acum, i-a reaparut acel nod in gat, simt ca ma sugruma ceva pe dinauntru dupa nereusita si ma gandesc numai la faptul ca vrsta imi bate la usa pe zi ce tece. Sotul zice ca daca m-as detasa, nu m-as mai gandi, as ramane si natural ca nu am nici o problema majora, ci doar ca si tine, rapsuns prost si oo putine, dar el tot crede ca 1 bun e de ajuns.
Cine poate sa se reaxeze si sa nu se gandeasca la problea e intr-adeva un exemplu bun!
Si da, si gandirea pozitiva cica ajuta!Asa a zis si Avaloana, imi descria starea ei, iar eu eram tare "constipata" de data data ca e doar 1, sa nu il pierd si pe asta si parca stateam cy bucile stranse din cap pana in picioare, daca intelegeti metafora mea...
Liana30 spune:
Ariana felicitariii!!te pup
KITOO
te inteleg perfect mai ales partea cu bucile.
felicic multa sanatate baga lamaii la greu sa te faci bine .te pup
Laura vazut ..pupat monitoru de l-am albit
ii facui cunostinta si lui fiemea..sa vezi ce atenta statea
va pupam.
moldoveancooo io zic ca tot e bine ..macar acu stii ce sa faci..hai fatooo ca trebe sa rasara soarele si pe strada aia italieneasca ia sa vezi tu...te pupp
va pup pe toateee.
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
BoboMom spune:
Liana, multumim! 
Tu doar o poza ai cu Catalina pe site'ul ala, sau nu stiu eu unde sa ma uit? 
Ariana, felicitari!! Sarcina usoara si bebe sanatos! Doamne ajuta! 

Laura
de
Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
tamaryllis spune:
Fetelor, va rog, cine stie daca hormonalele sunt influentate de vit C, algocalmin si paracetamol? Am luat pastilele astea si trebuie ca maine sa fac hormonalele(PRL, estradiol, TSH, FSH si LH, si analizele acelea pt anestezie(functia hepatica si functia renala). Clar ca cele de coagulare APTT, INR nu le voi face, caci am luat vit. C.
Am si eu trimitere de la medicul de familie si de la endocronolog si ma gandeam ca scutesc niste bani.
Stiu ca si prolactina e influentata de an. pastile.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
violeta70 spune:
Buna dimineata
Ariana1 ai perfecta dreptate. Pentru fiecare exista o compensatie, iar Dumnezeu este singurul care stie ce-i revine fiecarui om in aceasta viata. 
Fetelor am si eu o problema si as vrea sa ma "luminati": de ieri dimineata am inceput sa am o scurgere usor maronie, iar aseara si azi dimineata chiar sange rosu, nu foarte mult. Exista posibilitatea sa-mi vina ciclul acum ( sunt a 14 zi a CM)? Poate fi o dereglare? Ma dor un pic si ovarele, mai ales stangul, dar am crezut ca este in urma ovulatiei (am inteles ca pot sa ovulez mai mult imediat dupa stimulare).
Pupici
Dumnezeu are grija de noi 
corina_anam spune:
Buna dimineata
Adipapazi, nu am facut alte analize in afara de cele cerute de dr. si anume hormonalele de Z3. Ele erau OK si nu mi-a mai cerut altele. Tu ai facut? Ti-a spus ceva concret?
Ariana1 spune:
Va multumesc tuturor pentru vorbele frumoase
.
Sa va dea Dumnezeu o bucurie la fel de mare cum mi-a dat-o mie.
Ariana1
mami_vreau spune:
ariana felicitari pentru sarcina!!! clar ca exista si minuni dar in general ne e greu sa credem ca ni se va intampla tocmai noua! asa ca dam in continuare cu FIV-urile! ![]()
felicia_ uite o floricica si un pupic ca sa te faci bine! 

kittaaaaa nu vreau sa pici in butoiul ce tristete!!!!! punem toate de aici mana de la mana si umplem un butoi cu veselie in calea celuilalt ca sa te impiedici si sa pici in el!!! bucura-te de sarbatori, bucura-te de cei dragi si pune mana si mananca si bea pe saturate, tot ce-ti doreste inimoara ca la sarbatorile de la anu' nu vei mai putea pt ca ori vei fi fericita posesoare a unei burtici de toata frumusetea, ori vei alapta deja!!! trebuie sa credem in asta, avem nevoie sa credem in asta!!! 

Laura