Fiv in Ungaria 83

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

[quote]citat din mesajul lui violeta70

Buna dimineata
Ariana1 ai perfecta dreptate. Pentru fiecare exista o compensatie, iar Dumnezeu este singurul care stie ce-i revine fiecarui om in aceasta viata.

Fetelor am si eu o problema si as vrea sa ma "luminati": de ieri dimineata am inceput sa am o scurgere usor maronie, iar aseara si azi dimineata chiar sange rosu, nu foarte mult. Exista posibilitatea sa-mi vina ciclul acum ( sunt a 14 zi a CM)? Poate fi o dereglare? Ma dor un pic si ovarele, mai ales stangul, dar am crezut ca este in urma ovulatiei (am inteles ca pot sa ovulez mai mult imediat dupa stimulare).

eu am patit asa ceva: am facut o inseminare, nu am ramas si la urmatorul CM am sangerat la jumatatea lui, zilele 12-15 la mine, ca al meu e de 25 de zile. am sunat la dr, mi-a zis sa fac HCG sa nu fie vreo sarcina extrauterina sau vreo mola hidretiforma (nu erau) si apoi mi-a facut eco si mi-a zis ca un folicul de la fostul CM probabil ca se transf in chist care acuma se spargea. sangerarea era de ordinul picaturilor, dar le gaseam de cateva ori pe zi in chiloti. cu durerea de care zici si tu. apoi totul a reintrat in normal.
hai bafta, o sa fie bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corina_anam

Buna dimineata

Adipapazi, nu am facut alte analize in afara de cele cerute de dr. si anume hormonalele de Z3. Ele erau OK si nu mi-a mai cerut altele. Tu ai facut? Ti-a spus ceva concret?

pai am facut initial traditionalele fsh,e2, lh, pgr, tsh, prolactina, erau ok. dupa esecul cu zero ovocite si doar 3 foliculi, mi-a dat amh si cariotipul, plus sa repet z3.in dementa mea, mai fac de la mine putere si inhibina-b, nr foliculi antrali, dhea-s, d androstendion, testosteron, in urma unei discutii cu una bucata dr bucuresti.

Mergi la inceput

12000 HUF cariotipul la Kaali budapesta pt cine ma intreba.
dia_na, in ca zi a CM se numara foliculii antrali? orice nene/tanti dr face asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_anam spune:

Analizele traditionale imi erau bune, iar alte nu mi-a mai cerut, insa nu am avut nici alte probleme. Noi am mers de la inceput in Budapesta si am avut 3 inseminari si 2 fiv. La primul nu am raspuns fff bine, dar nici prost. La cel de-al doilea am avut 12 ovule si am ramas in Z5 cu 6 embrioni, 2 am transferat iar 4 sunt "la frig".
Din pacate nu mi s-au prins si acuma, inainte de a trece la FET as vrea sa am un posibil raspuns.
Cam asta e la noi

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

Citat:
citat din mesajul lui corina_anam

Buna dimineata

Adipapazi, nu am facut alte analize in afara de cele cerute de dr. si anume hormonalele de Z3. Ele erau OK si nu mi-a mai cerut altele. Tu ai facut? Ti-a spus ceva concret?

pai am facut initial traditionalele fsh,e2, lh, pgr, tsh, prolactina, erau ok. dupa esecul cu zero ovocite si doar 3 foliculi, mi-a dat amh si cariotipul, plus sa repet z3.in dementa mea, mai fac de la mine putere si inhibina-b, nr foliculi antrali, dhea-s, d androstendion, testosteron, in urma unei discutii cu una bucata dr bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Va invit la capitol nou: Capitolul 84

Mergi la inceput