Locul fetelor Nou-Venite (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata mvb si neata la toate fetele.
Si la noi s-a depus bine de tot zapada si inca ninge...
Cat despre trafic, in toata tara e dezastru: tipic Romania.
Va pe toate.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

va pupacesc fetele mele dragi de molipseala si sa stiti ca trag piciorul sa veniti dupa mine
va multumesc la toate pt cuvintele frumoase si va doresc aceeasi bucurie, mvb stiu ca ma intelegi f bine si abia astept dupa sarbatori sa traiesti aceasta bucurie si la toamna sa avem bebelusi in brate sanatosi si frumosi
flori m-ai intrebat de cand incerc pt bebe, din ianuarie 2009 incerc si incercam sa nu-mi pierd speranta, prima data am ramas dupa vreo 3 luni
ale felicitari pt baiat, inima ta de mama nu te-a inselat, sa ai sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos la termen
arianna cred ca e devreme sa te testezi, ar trebui sa astepti 14 zile de la IA asa cred, cam cand ar trebui sa-ti vina uratii cred ca ar trebui sa te testezi
lorrin iubita sper ca sotul tau o sa fie bine repede si capsunica sigur o sa se faca bine si o sa vrea la zapada, imi pare rau ca treci iar prin momente grele, dar suntem aici sa te sustinem.
mihaela-oana felicitari pt bebe si sarcina usoara,multumim pt incurajari
oana din cluj , aystea bun venit si sa vina mosu cu bebe
liuta pup mamica de paunitza,sa stea bebelina la mami in burtica cuminte, mai astept un pic si sper sa fie bine totul si sa te urmez la delfinasi, DPN ar fi 22 august
draga azi ma gandesc la tine si te astept cu vesti fff bune
am scris tot citind din urma, gata am ajuns la zi cu cititul, ma duc sa fac cateva cumparaturi aici la un market langa bloc vreau sa fac pulpe de pui cu cascaval la cuptor. sunt cu ochii pe voi.

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare

Mergi la inceput

-ic pt babiela si pt din burtica.
Babi, tu cum te simti? Ai sau ai avut ceva simptome de ?
Aaa...si multumesc pentru raspuns.

***Poze***

Mergi la inceput

flori nu prea am avut simptome, sanii un pic mai sensibili decat la CM, ceva dureri de burtica dar parca nu chiar ca la CM, adica niste intepaturi mai mult, in rest mi-e bine, inca nu simt oboseala si somn ca la prima sarcina, dar cred ca e devreme, conform calculelor de pe am 4 sapt si 3 zile.

mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babiela

flori nu prea am avut simptome, sanii un pic mai sensibili decat la CM, ceva dureri de burtica dar parca nu chiar ca la CM, adica niste intepaturi mai mult, in rest mi-e bine, inca nu simt oboseala si somn ca la prima sarcina, dar cred ca e devreme, conform calculelor de pe am 4 sapt si 3 zile.

Multe saptamani inainte , pana la 9 luni sa stea bb la tine in burtica. Si sa ai o sarcina usoara si cum spuneam si la termen. Inca un -ic pt babiela.

***Poze***

Mergi la inceput

sotului meu i-am spus primul normal, nu?, apoi voua fetele mele dragi, in rest nu stie nimeni din familiile noastre si dintre prieteni, as striga in gura mare pe strada ca am un bebe in burtica dar parca daca nu stie toata lumea o sa fie bine si o sa ne facem mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AysTea spune:

eu am tot auzit ca e bine sa spui de sarcina,dar ce sa zic, povesti, acum cum simte fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna dimineata fetele mele dragi,intoarceti pe rind obrajorii ca sa va dau cite un .
Cit va invidiez ca aveti zapada,dar m-am gindit cum sa faceti sa am si eu....organizati o bataie cu bulgari si bombardati Italia ,asa o sa am si eu zapada!...Ce visatoate sunt...
Vai ce repede se apropie sarbatorile si eu nici macar nu m-am hotarit ce meniu fac ,mai dati idei,mai ales de dulciuri,prajituri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulceata2007 spune:

Buna ziua,abia mi-am facut si eu un cont la voi aici,sper sa nu deranjez,am tras si eu cu ochiul prin dicutiile voastre :P sunteti super.
Am si eu o intrebare sau o nelamurire cu simptomele de sarcina si cu testete de sarcina din farmacie.Mi-am facut 3 teste de sarcina pana acuma si toate sunt negative,CM mi-a intarziat deja cu 15 zile si doctorii nu stiu 100% daca sunt insarcinata,ar trebui sa am niste simptome mai aparte ca sa-mi dau seama ca sunt insarcinata?Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Ariana eu la desert vreau sa fac nuci umplute......mai tineti minte cum arata?...nu am mancat de un car de an si dintr-o data mi-a venit sa fac nuci de sarbatori...si mai fac si cornulete cu rahat si un tort diplomat

in rest, nu o sa fac multa mancare, pt ca mama si soacra-mea o sa faca munti de mancare si nu vreau sa ma fac si nici sa imi dau peste cap organismul...

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
..............................................

Mergi la inceput