Locul fetelor Nou-Venite (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ucamm spune:

buna seara !
fetelor va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine cu un sfat: sotul meu a facut o spermocultura si ia iesit stafilococ auriu, din cate am auzit eu se trateaza f greu. a-ti trecut prin asa ceva , puteti sa-mi recomandati un medic pt rezolvarea acestei probleme???
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AysTea spune:

Ce de noutati in ultimele 24h
Jesia imi pare rau, dar lasa ca vine soarele si pe strada noastra
Babiela felicitari, sa fiti amandoi sanatosi
Draga felicitari si tie si lasa ca daca vrea Dumnezeu sa fie doi, stie el de ce. Noi ne dorim gemeni mai mult decat orice pe lume si ma ajuta si genetica, dar cum o vrea Dzeu. Data trecuta cand i-am zis sotului pana sa se bucure primele cuvinte au fost: Hai repede la doctor sa fim siguri ca e bine si cati sunt , asta a fost grija lui
mihaela_oana, ukume24 bine ati venit, apropo si pe mine ma cheama tot Oana, cred ca e ceva in aer de am aparut toate odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Draga stii cum se zice...sa te bata Dumnezeu cu doi copii frumosi, sanatosi si super destepti

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

draga ce semnatura frm ti ai tras
stii tu vb aia....te a tinut DD atata timp fara bebe acum o sa ti dea sa motiveze timpul trecut

asa creste bebicu
15+

Acum poate-mi da 2 ca sa ma satur

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 4+

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Ays tea sa ne dai mai multe date despre tine sa te trec pe listutele noastre.....ziua de nastere si cate ceva depre tine ca sa trec in dreptul numelui tau

sedere cat mai scurta la noi...ai vazut ca deja se face incolonarea catre odisee

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Mergi la inceput

Ucam ma tem ca nu prea stiu sa te ajut, cel putin eu......incearca la un dermatolog si ai sa vezi ca totul o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Draga,vroiam sa te intreb..tu ai facut testul in z7-z8 ,nu mai stiu exact...poate gonasi sa pozitiveze testul?..As vrea si eu sa fac testul miine dim z9 de la IA dar n-as vrea sa ma grabesc...poate ma poti ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Draga,vroiam sa te intreb..tu ai facut testul in z7-z8 ,nu mai stiu exact...poate gonasi sa pozitiveze testul?..As vrea si eu sa fac testul miine dim z9 de la IA dar n-as vrea sa ma grabesc...poate ma poti ajuta

In ziua a 7 de la ET, dar eu am facut cu blastocisti, nu e acelasi lucru cu o IA, nu stiu acolo cum merge, la ET cu embrioni se poitiveaza in ziua 9-10 la IA cred ca ult mai tarziu.

Mamica in devenire 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

In ziua a 7 de la ET, dar eu am facut cu blastocisti, nu e acelasi lucru cu o IA, nu stiu acolo cum merge, la ET cu embrioni se poitiveaza in ziua 9-10 la IA cred ca ult mai tarziu.

Am mai intrebat pe cineva si a zis sa fac testul dupa z12..asa am sa fac..ms de raspuns

Mamica in devenire 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AysTea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Ays tea sa ne dai mai multe date despre tine sa te trec pe listutele noastre.....ziua de nastere si cate ceva depre tine ca sa trec in dreptul numelui tau

sedere cat mai scurta la noi...ai vazut ca deja se face incolonarea catre odisee

Pai numele meu este Oana, sunt nascuta in 6 mai 1982, locuiesc in Bucuresti si as mai putea sa va zic ca in asteptarea lui bebe, copii mei sunt 3 patrupezi dulcici care sunt sufletul meu in acest moment: un boxer, un ciobanesc german si un cane corso. Si dragostea si respectul pentru animale as dori sa le transmit copiilor mei, atata timp cat respecta un animal, un suflet pur si sincer, vor sti sa respecte si oamenii, care uneori pot fi foarte meschini.

Mergi la inceput

Neatza fetelor
la noi a nins atat de mult, cred ca sunt peste 40 cm de zapada.......iar traficul este un cosmar

Mergi la inceput