FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxica31

Alexia voua cine v-a recomandat Nebido? Oricum rezultatele mi se par spectaculoase si daca aveti o sansa e bine sa profitati de ea. Sotul meu nu vrea sa faca injectii de genul asta de teama sa nu se ingrase. Multa bafta!!

roxica, Nebido ne-a recomandat dr Emanoil Sandu de la Carol Davila, si sincer dupa injectiile astea ( una la 45 de zile, 3 buc ) s-a ingrasat 3 kg ...deci , chiar nu are de ce sa isi faca probleme .
Am discutat azi cu Matei si ne-a trimis la Fundeni la Dr Voinea sa ii facasi acesta un consult si daca este ok ( ceea ce esste sigura Matei ) o sa inceapa stimularea si apoi Fiv
Radiez ...sunt numai zambete si plang ca proasta de sansa ce o avem .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

alexia_ada felitari, ma bucur nespus de mult pt sansa pe care o aveti. conteaza f mult sa fie si copilul lui. eu ma uit la sotul meu care nu se obiosnuieste cu ideea si il simt dupa comportament ca nu isi doreste copil daca nu este al lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Diana , trebuie sa faca ceva atunci daca nu este impact cu ideea. Noi acum 2 zile vb ca incep hormonalele in ianuarie si in februarie merg la IAD , si uite , azi , totul a luat o intorsatura complet neasteptata .
Sper sa ne dea ok-ul dr Voinea si sa putem incepe stimularea.
Deja ma gandesc ca in vara o sa fiu graviduta ....merg prea departe stiu, dar nu pot sa nu visez, macar azi , dupa asa vesti bune primite de la Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

alexia_ada noi am facut deja 2 IAD-uri dar asta nu inseamna ca el este impacat cu ideea si crede-ma ca am facut tot ce era omeneste posibil sa il ajut sa depaseasca situatia, dar nici eu nu sunt de fier....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonete

Denisa de ce iti dadeau tie sa faci progesteronul din 2 in 2 zile , eu trebuie sa fac doar estradiolul , dar as face si prog. daca imi spune ceva despre ovocite.

progesteronul eu stiam ca se face mai mult pt a vedea daca endometrul e ok si ca nu tre sa fie mai mare de 1 pina la punctie
estradiolul se face pt a vedea cum sint ovocitele ,stiam ca val pt un ovo trebuie sa fie de 150 pg/ml pe timpul stimularii
a...tu faci estradiolul????hmmm fain totusi ma mir daca nu faci stimulare de ce il mai masoara???

deci zici vitamine????si eu m-am gindit la un complex de b-uri de la dophel herz (am s-o intreb pe miki de la azoo sa vad daca e ok)
eu acum iau doar acid folic si DHEA
pup fata

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata/ ziua fetelor , va fac cadou o cana de vin fiert, este nevoie, am sa intru mai tarziu fiindca am treaba muuuulta.
o zi buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

buna fetele,

denisa,zi-mi un pic daca ai inceput stimularea din z3 probabil ai avut protocolul scurt,ai inceput cumva din z2 inhibare cu analogi??am observat ca cam asa se practica la Szeget...protocolul asta il am io pt urmatoarea incercare
dupa cum vezi la semnatura meaeu fiv-ul l-am intrerupt pt ca dupa 5 zile de stimulare nu am avut nici un folicul
m-am gindit un timp sa merg la Budapesta la dr Kovacs eram f incintata ,caci citeam pe la fete si am mai citit si io ca ar fi specializat pe 'poor responder' dar apoi am stat si analizat problema,am urmarit fetele care au facut acolo si care sint in aceeasi situatie cu mine si nu au obtinut cine stie ce rezultate,am vorb cu dr meu despre schemele care se fac acolo(sincer schemele de stimulare ma incintau) si nu a fost deacord ca nu se obtine calitate ceea ce am observat si eu la fete
pe mine nimik nu ma mai poate ajuta,daca fac o stimulare cu doza maxima de hormoni si obtin 2 foliculi sint as ,acum sa vedem ce va fi
eu am incredere in dr meu ca isi face treaba cu atentie si interes,problema e sa avem cu ce lucra
ca pret e mai ieftin Ungaria(un fiv la Sibiu e 76 mil cu blasto + 20 mil proba),dar eu daca fac fiv ies cam la acelasi pret cu tot cu proba ca in Ungaria ,pt ca dr meu a reusit sa obtina o reducere pt mine ,fiindca nu vom avea mai mult de 1-2 fol si nu e mult de lucru
pupi mult fata

bytzi Da am avut protocol scurt, fara AC inainte de a incepe stimularea,am inceput din Z3 cu 150Ui gonal si z4 cu Decapertyl o fiola +magne B6+vitaminele de rigoare.
Deci nu am avut decat in: stimulare +inhibare - gonal+decapertyl, pana in ziua 8CM, cand mi-sa micsorat dozele, 125 gonal+decapertyl 1/2,
in ziua 10 am mai facut 0.75 gonal +decapertyl1/2.
dupa care am facut injectia de ovittrel cu 36h inainte de punctie,
Eram programata Luni la ora 10 la punctie,Sambata seara ora 22 am facut injectia , la ora 10 am intrat in sala de punctie nu mai tarziu nu mai devreme, cum am patit la Bucuresti intrebam: da eu ce fac? mai dureaza, asteapta, am intrat la ora 12 in sala de punctie cu pregnylul facut la ora 21.
Am inceput stimularea in ziua 3 de CM datorita faptului ca am menstra mai abundenta, iar doctorita a hotarat sa mai lasam sa curga.
Acum apropoo de medici, stii cum ales doctorita ptr. FIV?
Uitandu-ma la pozele lor, in mare voga era atunci pe forum Zadori, cel mai bun, cel mai, mai cu mot decat toata lumea.
Nu contest pregatirea nimanui, daca un medic i-mi place ma duc , daca exista aceea compatibilitate intre mine si el este ok.
Mie mi-a placut doctorita , are ceva ce te face sa o placi, parerea mea, dar poate sunt fete care nu au placuto.
Daca tu esti multumita de medicul tau este foarte bine, mergi mai departe cu el, acum mai conteaza si confortul tau psihic, are un rol foarte important in toata perioada acesta.
Eu cu acest protocol am obtinut 9 ovocite si 6 embrioni, fara ICSI, fara a se interveni asupra lor, care la 72 ore toti erau ok, dar mergand spere blasto au inceput sa mai clacheze, am avut trei embrioni de calitate.
Draguta niciodata nu se stie de unde sare norocul,
La monitorizarile facute nu ai observat care ovar functioneaza mai bine, Cum ai ovulatia , o luna dreapta/stanga sau amandoi in acelasi timp.
Pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonete

Denisa de ce iti dadeau tie sa faci progesteronul din 2 in 2 zile , eu trebuie sa fac doar estradiolul , dar as face si prog. daca imi spune ceva despre ovocite.

Progesteronul nu-ti spune nimic despre ovocite, doar estradiolul, dar si acela nu este sigur, doar punctia poate sa-ti spuna daca foliculul contine ovocit.Il faceam sa vada cum functioneza organismul singur sa produca progesteron si sa-mi stabilesca tratamentul de sustinere dupa ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Priceput
Bytzi ai gasit DHEA in Romania ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana23ct
denisa eu urmeaza sa fac FIV-ul in Szeged la clinica Kaali, cu dr Zadori. Profesional mi s-a parut ok. Stiu ca toate costurile legate doar de procedura se ridica la aproximativ 322.000 Ft, asta fara tratament. Sunt curioasa daca poti sa imi zici cu aproximatie cam la ce costuri se ridica tratamentul(care stiu ca poate sa difere de la pacienta la pacienta) si fertilizarea in sine. M-ar mai interesa de asemnea cam cate intalniri ai avut cu medicul din prima zi de stimulare si pana la embrinotransfer. Costurile legate de cazare si masa eu nu le pun la socoteala pt ca am unde sa stau. Ma intereseaza strict tratamentul si procedura, si tradurerile. Tu cati embrioni ai avut in total?
pupici pt toate fetele

Deci eu am dat :
-70.000ft gonal+32.000ft, cca 30.000 decapertyl+magneB6, +vit.C.
+aspenter.
-femibionul 4000ft .
-2 fiole de progesteron sunt baba ma lasa memoria
si am mai dat cca 20.oooft rutoscorbin+nidol+metypred+duphaston+ utrogestan.
Acum sa le adunam cca 156.000ft transformati in lei 2496 ron.
Am avut 7 monitorizari+1 punctia(dupa punctie iti face control din nou)+1 ET+ eu am mai fost inca odata dupa ET.= 10 consultati.
Asa procedeaza doctorita la Zadori nustiu cred ca pana la punctie din 2 in 2 zile, asa o chema pe o alta tipa care era la el.
Cu traducerile sunt mai multe practici 20 E sau 30 E. Sa-mi spui cine iti traduce, dar vezi ca Zadori stie engleza foarte bine.
Am avut 6 embrioni faca ICSI dar care au mai si clacat

Mergi la inceput