FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)
Raspunsuri - Pagina 8
diana23ct spune:
roxica31 treaba cu ingrasatul nu e o chestie generala, depinde cum reactioneaza fiecare organism. eu sunt mai plinuta de fel si imi era f teama sa nu mai iau in greutate dupa injectiile cu hormoni, dar am facut intr-o luna 20 de gonal f si nu am pus nimic in plus.
denisa220972 spune:
Fetelor buna ziua ca dimineata am fost la zapada.
Am fost asa cumintica astazi fiindca ieri am avut program de patinaj artistic cu masina,si cum mergeam eu asa cu masinuta mea "incalatata cu papuci de vara" am facut o piruieta la 180'de nu mai stiam ma duceam la garaj sau veneam, i-mi tremurau picioarele de frica,am inchis si cainele in garaj si am spus:acum sa vina iarna si a venit.
bytzi cum sa nu draguta, facem schimb, ce mai cu doua ovare in plus sau in minus.
Deci sa facem inventarul : doua trompe, doua ovare ne mai trebuie un uter,ceva doritoare?
cumparam de la banca.
Nustiu daca ai auzit ca a fost un caz in Giulesti cand o tipa a donat 2 embrioni sau 2 ovocite(nu mai stiu bine) unei tipe, care facuse punctia si avusese punctie alba.
Donatoarea nu a ramas insarcinata dar cea care a primit a nascut o fetita.
La Szeged se face progesteronul si E2 din doua in doua zile, si confrunta analiza cu controlul ginecologic,asa mi-a facut mie.
De ce nu mai incerci unul la Unguri(Szeged sau Budapesta)sa fi tu impacata cu tine,nustiu cat te-a costat pe tine Fiv la Sibiu dar si acolo cam tot acolo ajungi ca bani(cca.12000 Ron luate in calcul procedura,tratament,cazare,mancare, translator).

denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana23ct denisa220972 si eu urmeaza sa fac un FIV in Ungaria si as vrea sa imi dai si mie ceva informatii, am auzit si eu ca acolo te cheama cam la 2 zile sa iti faca analizele sa vada cum reactionezi la tratament, si banuiesc ca asta este bine. as vrea sa stiu totusi mai multe despre procedura, cu ce medic ai facut-o cum a decurs...daca s-a prins.... va pupic si incerc sa intru si eu mai des ![]() ![]() ![]() |
Nustiu unde faci tu FIV la care clinica(Szeged,Budapesta sau Debrecen )eu am fost la Szeged la Doctorita - Krissan Maria nu am ce sa reprosez ceva din punct de vedere profesional si uman, intradevar te cheama aproape in fiecare zi. Singura data de timp mai lunga in care nu am fost la clinica, a fost la inceput, mi-a dat medicamentatia in 3 zi de CM si am mai mers dupa aceea in 6 zi de CM si dupa aceea in fiecare zi pana la punctie,analizele din 2 in 2 zile(prog+E2) si in functie de ele se merge mai departe sau nu.
Daca se ajunge la punctie tu hotarasti daca mergi la blasto sau nu,acum si in functie de cate ovocite ai si de evolutia lor.
Daca mergi pe donator si vrei sa stii cine ,cum si ce fel, iti poate da relatii despre el(nu-ti arata foto)au toate datele lor, eu am mers pe principiu mai bine nustiu, o alta prietena a ceru si a inceput sa-si puna intrebari dupa aceea daca sa-i spuna sotului sau nu( este insarcinata acum, se rostogoleste prin casa).
Da sarcina sa prins la mine dar in s7 sa oprit din evolutie,
organismul meu la resprins,este cam aceeasi procedura ca la un trasplant de organe, respinge sau accepta(explicatie data de medic si inclin sa cred).
Nustiu daca am scapat ceva, dar daca mai intrebari iti pot raspunde cu cea mai mare placere.

denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicuta32 Denisa-mi-a placut mult floarea de gheata !Sa intri mai des ,ne aduci o stare de buna dispozitie si optimism,chiar daca ai si tu o experienta nu tocmai fericita la activ. |
Optimista am fost toata viata si voi fi, daca eu nu am grija de mine,
atunci cine? Eu am sotul care
foarte repede, este foarte sensibil(la partea cu necazurile) dar la partea cu bani el este sefuFlori imediat fac rostu

denisa220972 spune:
Pupacesc si celalate fete si ofer floricele 

Si sa va dea DD sanatate ca restul le rezolvati voi pe toate(sunt sigura).
bytzi spune:
buna fetele,
denisa,zi-mi un pic daca ai inceput stimularea din z3 probabil ai avut protocolul scurt,ai inceput cumva din z2 inhibare cu analogi??am observat ca cam asa se practica la Szeget...protocolul asta il am io pt urmatoarea incercare![]()
dupa cum vezi la semnatura mea
eu fiv-ul l-am intrerupt pt ca dupa 5 zile de stimulare nu am avut nici un folicul
m-am gindit un timp sa merg la Budapesta la dr Kovacs eram f incintata ,caci citeam pe la fete si am mai citit si io ca ar fi specializat pe 'poor responder' dar apoi am stat si analizat problema,am urmarit fetele care au facut acolo si care sint in aceeasi situatie cu mine si nu au obtinut cine stie ce rezultate,am vorb cu dr meu despre schemele care se fac acolo(sincer schemele de stimulare ma incintau) si nu a fost deacord ca nu se obtine calitate ceea ce am observat si eu la fete
pe mine nimik nu ma mai poate ajuta,daca fac o stimulare cu doza maxima de hormoni si obtin 2 foliculi sint as ,acum sa vedem ce va fi
eu am incredere in dr meu ca isi face treaba cu atentie si interes,problema e sa avem cu ce lucra
ca pret e mai ieftin Ungaria(un fiv la Sibiu e 76 mil cu blasto + 20 mil proba),dar eu daca fac fiv ies cam la acelasi pret cu tot cu proba ca in Ungaria ,pt ca dr meu a reusit sa obtina o reducere pt mine ,fiindca nu vom avea mai mult de 1-2 fol si nu e mult de lucru![]()
pupi mult fata
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
diana,face fiv cu Zadori
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
simonete spune:
Dragele mele , mie mi-a zis dr. sa mai iau niste vitamine , pe langa ac. folic , a zis sa iau ce preparat vreau eu care sa aiba din toate vit. si sa iau si Ca , Mg si Zn.
Eu mai aveam acasa un complex de B-uri , din care am luat asta-vara si iau si vit. C si omega 3.
Cred ca e destul , nu ? Ar mai lipsi doar vit. A si D , dar nu stiu daca sunt asa importante.
Voua ce v-a mai spus dr. sa luati ?
simonete spune:
Denisa de ce iti dadeau tie sa faci progesteronul din 2 in 2 zile , eu trebuie sa fac doar estradiolul , dar as face si prog. daca imi spune ceva despre ovocite.![]()
diana23ct spune:
buna fetele mele dragi. azi am tras chiulul de la treburile casnice asa ca am avut mai mult timp de stat pe calc.
denisa eu urmeaza sa fac FIV-ul in Szeged la clinica Kaali, cu dr Zadori. Profesional mi s-a parut ok. Stiu ca toate costurile legate doar de procedura se ridica la aproximativ 322.000 Ft, asta fara tratament. Sunt curioasa daca poti sa imi zici cu aproximatie cam la ce costuri se ridica tratamentul(care stiu ca poate sa difere de la pacienta la pacienta) si fertilizarea in sine. M-ar mai interesa de asemnea cam cate intalniri ai avut cu medicul din prima zi de stimulare si pana la embrinotransfer. Costurile legate de cazare si masa eu nu le pun la socoteala pt ca am unde sa stau. Ma intereseaza strict tratamentul si procedura, si tradurerile. Tu cati embrioni ai avut in total?
Cu privire la donator stiu care este procedura, iar eu am vrut alte caracteristici fata de cele ale sotului, a mers cu mine embrinolog si am ales impreuna un donator cand am facut in vara IAD.
pupici pt toate fetele