FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)
Raspunsuri - Pagina 7
simonete spune:
Bytzi ti-ai revenit ?
Nu ai ce face , nu ? Trebuie !
Ca doar nu ne intreaba nimeni daca putem sau nu.....ba , pe mine ma mai intreba acum 2 zile o proasta , ca altfel nu pot sa-i spun , ca noi chiar nu ne dorim un copil , ca ea are 3 si e ff. greu , dar e f. fericita.
Si eu i-am spus ca decat casnica ( asa e ea ) si sa-i vad ca n-am sa le ofer ce le trebuie , mai bine fara .
Mi-a mai facut si aia sange rau , ca nu ma doare pe mine destul .
bytzi spune:
las' simon' ca asa e lumea ....imi place de voi ca gasiti o replica pt persoanele 'binevoitoare'![]()
denisa,aaaa ai fo la toti ,ha
,eu doar la Niculescu ,dar la cit am umblat si stat internata p'acolo ii cunosc pe toti![]()
stiam ca ultimul l-ai facut la Szeget ca te-am citit![]()
si la Sibiu e tot cum ai spus tu,eco din 2 in 2 zile ,mai putin dozarea E2....
si io am endometrioza
stii ce ?hai sa facem schimb
io iti dau o trompa ca sint perfecte si tu da-mi un ovar ca de asta stau prost ,hmm ce zici facem tirgul
??
alexia,ma mir f tare ,cum sa ajunga fsh atit de jos,cred ca o analiza a fost gresita ori prima ,ori asta de acum
io zic ca e mai bine ca e mai mic daca e real rezultatul ,ca cu hormoni il poti aduce in limite si e mai mult decit posibil sa aveti rezultate la biopsie
noi la Azoo le ave pe Pisix si Amzulica cu fsh in limite si care au gasit spermatozoizi
trat cu gonal a facut sotul lui evanescente si a lui andra a facut cu puregon (tot fsh)
pup toate fetele
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexia_ada neata fetelor ![]() sunt tare debusolata ...a ridicat al meu analiza la fsh si are valoare 1.64 ( interval 1.34-13.54) Am sunat-i imediat pe Matei si ne-a zis ca daca valoarea este buna atunci ar merge sa faca stimulare cu gonal f. asa ca azi merge din nou sa repete fsh-ul si maine dupa ora 14 suntem la ea cu tot dosarul. Ce pararere aveti voi de valoarea asta a fsh-ului si de stimularea cu gonal f ? ps: sincer cred ca au incurcat analizele ....in 3 luni sa scada de la 26 la 1 si ceva , imi pare enorm de mult |
Alexia, pai vad ca FSH il aveti in limite. In legatura cu Gonal F, discuta asta cu Tannoo de la oligoasteno, ca lui i-a recomandat Matei tratament cu gonal si dupa 3 luni de tratament a cheltuit si 90 milioane si mai rau i-a facut. El are o parere foarte proasta, nu despre dr Matei si spermograme (aici el chiar recomanda spermogramele facute de ea, e o experta), dar in privinta retetarii tratamentelor are o parere foarte proasta. Poate ar fi bine sa te sfatuiesti cu el, sa-ti spuna experienta lui si apoi sa decizi. Nu te pripi,

diana23ct spune:
buna fetelor. am revenit si eu dupa pauza luata. am fost tare prinsa cu pregatirile de sarbatori si vrem sa mergem impreuna cu fan clubul saptamana viitoare la un orfelinat sa ducem cadouri la copilasi, asa ca am alergat sa cumparam cele necesare, sa trangem jucarele, hainute...sufrageria mea e un mic magazin acum ![]()
imi cer mi de scuze ca am intarziat atat de mult cu trimiterea banutilor pt monty. nu sunt multi banuti, dar ma rog di suflet sa ii adca visul cel mare. nu mai stiu cui trebuie sa ii trimit datele de pe chitanta.![]()
in rest ma lupt cu timpul, care trece tare greu, am mai slabit vreo 4-5 kg, dar tot mai am de dat.... si astept cu nerabdare sa vina luna februarie sa mergem in ungaria, si sper eu sa reusim sa strangem si banutii pana atunci.
denisa220972 si eu urmeaza sa fac un FIV in Ungaria si as vrea sa imi dai si mie ceva informatii, am auzit si eu ca acolo te cheama cam la 2 zile sa iti faca analizele sa vada cum reactionezi la tratament, si banuiesc ca asta este bine. as vrea sa stiu totusi mai multe despre procedura, cu ce medic ai facut-o cum a decurs...daca s-a prins....
va pupic si incerc sa intru si eu mai des

copilutzu spune:
Auulleeeooo Bytzishoaraaaa mi-o inchipui pe madam Moisica mica de statura cu mutra aia acra , cu tigara’n gura , ochelari’n varful nasului si “ceva mustata”… brrrrrr …
Inseamna ca la Giuli este traumatizant rau … da rau …de aceea is mici sansele de reusita.. ![]()
Am mai aflat cevaaaa … Bytzishoaraaa ai matalica ochishori verzi in dotare ?!?!?!
Vaai ce-mi plaaac!!
Aaaa si lasa starea proasta ca te baat !!!
Trebuie mamica sa iesi din butoi…
Si eu aveam starea asta mai ales acum in Decembrie.
Dar … dar … mi-a trecuuut!! Ca a inceput sa ninga!!
Cand ninge am o stare euforica …
hac!!! … si nici nu am baut ![]()
Denis cunosc defectul “cu capul” .. urate situatii . Foooarte greu le fac fata .
Multa putere !!!
Pup fata!!!
Raluca ia Oscilococilum. Sigur se recomanda. Stiu ca fetele la sub. FIV au luat.
Imi merge netul nasoool!!
Daca mai lipsesc , va rog sa nu ma dati disparuta... ne "mutam" de la UPC la RDS.
rodicuta32 spune:
Bun gasit,dragutelor!
In sfarsit sunt racita cobza,de ieri a inceput sa-mi curga si nasul.Bytzi -asa e,ai dreptate ca e cam mic foliculul pt. ziua a 12-a,dar cred ca viroza asta sau ce-o fi mi-a influentat si ovulatia.
Am simtit si eu dupa glera cervicala ca nu e cum ar trebui sa fie.
Si eu sunt cam "in butoi",ma tot gandesc ,am citit de curand un articol dintr-o revista ortodoxa despre reproducerea asistata si recomandarea bisericii este de adoptie,iar nu indarjirea de a fi parinti biologici cu orice pret,ca scopul casatoriei crestine este mantuirea sotilor,iar nu neaparat nasterea de prunci.Poate ca Dumnezeu are un alt plan pt. noi.
Raluca-tin pumnii sa fi fost cu folos inseminarea,am inteles ca in primele zile de sarcina nu este afectat copilul ,dar oricum nu lua nimic fara recomandarea medicului,in afara de naturiste,miere,ceaiuri.
Diana-ma bucur ca ai preocupari atat de nobile,cu siguranta iti face bine,chiar daca esti obosita si ai atatea de facut.
Alexia-si eu sunt de parere ca FSH-ul sotului tau nu poate avea asemenea fluctuatii,rezultatul o fi fost gresit ,bine-ar fi ca cel de 1 si ceva sa fie cel real.
Denisa-mi-a placut mult floarea de gheata
!Sa intri mai des ,ne aduci o stare de buna dispozitie si optimism,chiar daca ai si tu o experienta nu tocmai fericita la activ.
Simonete-o imbratisare calda de la mine.Cred ca daca voi putea merge,ramanem tot la Sibiu,pt. ca sotulica nu vrea in alta parte.
rodicuta32 spune:
Roxica, Copilutzu,Monty,Gabriela, Yarrina,Cip,Maya va pupacesc pe toate si scuze celor pe care v-am uitat!
Noapte buna dragele mele,oriunde v-ati afla!![]()
alexia_ada spune:
Fetelor multumesc frumos de parerile voastre , care se pare ca au aceleasi dubii ca si ale mele .
In vara a facut de 2 ori fsh-ul si avea in ambele cazuri valuare peste 25 ( limita de sus 13) .
Azi a fost sa il repete ...sunt tare curioasa si abia astept rezultatul lui ...maine dimineata sper sa il afiseze pe site si intru imediat sa vi-l zic .
Banuti de gonal chiar nu avem ...si macar daca mi-ar garanta ca are rezultate atunci poate ne apucam sa strangem ...dar mai vedem dupa rezultatele de maine si intalnirea cu matei face to face .
va
pe toate si o noapte linistita sa aveti !
Bytzi cand crezi ca toate sansele sunt epuizate atunci apare cate o portita care se deschide .nu te lasa , mai o pauza mai un pas inainte si cu incredere inainte . Uite eu ieri vb de IAD , azi deja ma gandesc ca poate scoatem deundeva un gigel sa facem un
cu el. Un vagon de
daca as putea le-as trimite catre tine ( reali si nu virtuali )
alexia_ada spune:
Neata fetelor !
Am rezultatul repetat la fsh 1.36....se pare ca nu este gresit si tratamentul cu nebido 3 luni a facut sa scada fsh-ul de la 26 la valoarea asta .
Afacut si lh-ul si comparativ cu asta vara era 12.54(inainte de nebido ) si acum este 0.44( 1.14-8.75).
se intampla niste lucruri care sincer ma depasesc .
Sa vedem ce mai zice Matei azi cand am sa ii arat analizele 
sa aveti o zi buna si plina cu vesti bune 
roxica31 spune:
Alexia voua cine v-a recomandat Nebido? Oricum rezultatele mi se par spectaculoase si daca aveti o sansa e bine sa profitati de ea. Sotul meu nu vrea sa faca injectii de genul asta de teama sa nu se ingrase. Multa bafta!!