FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Bytzulica ce e cu tine !?

Capul sus !!
Nu avem voie sa ne pierdem speranta , doar asta ne-a mai ramas , o iesi soarele si pe strada noastra .

Hai , ca o mai fi si pe la noi prin ovare vreun ouletz bun , suntem cu ochii pe el si apoi fuga la I. care ne asteapta .

E cam frig afara , dar daca ma mai superi , acus vin la tine ....

Luptam pana la ultimul ouletz , da ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

bytzi Fata ce-ai patit ? te a lovit gripa porcina si pe tine de esti asa de demoralizata? Eu acum fac haz de mine, m-am impacat cu situatia stai linistita, nu-mi este frica de fibrom ci de Polip/nodul. Eu cand am inceput toate procedurile mi-am facut un plan pana unde pot sa merg,am ajuns la capat, va admir foarte mult,
ca luptati sa va realizati visul.

Da nu am de ce sa ma ascund, am facut cu donator IAD si FIV-urile.
Aaaa,apropoo de Madam Moisa,cand spuneam ca maine fac o inseminare ma intreba: cum arata sotul?, verde?(ochi), da , dar tu ai gena dominanta(caprui), parca eu stateam si le vedeam culoarea ochilor la cand ea alegea proba.

Uite am sa intru in fiecare zi sa-ti spun o zi buna, ridicate nu te lasa batuta, iar pe frigul asta iti trimit si .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica31 spune:

Bytzi
Eu azi am fost la Medlife pt ca aveam programare ca sa stabilim ce si cum cu HSG-ul. Dar se pare ca trebuie sa refac analiza din secretie si cum in 18 tebuie sa vina CM probabil ca in ianuarie o sa fac manevra. Tot azi m-am hotarat si am facut vaccinul anti Rubeola pentru ca toti medicii imi spun ca trebuie facut. Asa ca 2-3 luni pauza. Dar oricum mai am de facut analize plus monitorizare o luna inainte ar fi cam la fix.

Mergi la inceput

bytzi Buna dimineata o zi buna si ninnnnnge la noi acum ma bucur dar dimineta fiindca aveam masina inghetata.
roxica31 foarte bine ca ai facut vaccinul pentru Rubeola,
fina mea(stau bine la capitolul finiii)a facut varicela cand era insarcinata in 10 saptamani, a contactato de la scoala , toti medici iau recomandat intreruperea de sarcina,mai bine astepti 2-3 luni.

Pupici si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

denisa,esti o dragutza unde te ascunsai pina acu'????
sa inteleg ca ai trecut si tu pe la madam Moisa
a,ai facut si IAD? fiv-urile unde le-ai facut?
stii in expierienta asta a noastra,e bine sa stii si cind sa te opresti ,pina sa nu devina o obsesie,la mine cred ca a devenit ,de aia mi-e greu sa renunt,te admir ca ai stiut unde sa pui punctul
uite eu nu am reusit sa-mi depun dosarul pina de sarbatori cum mi-am propus din niste motive personale,sper ca de la anul sa le rezolv pe toate
ufff nu inteleg de ce e atit de greu,anul trecut pe la sf ne faceam planuri o gasca de fete ca din ianuarie incepem ca vom reusi si toate am facut cite o duroaie de incercari si nimik ,nici una nu am reusit,credem ca la noi e problema doar cu azoo dar se pare ca restul depinde f mult de dumnezeu
nu ma luati in seama imi voi reveni io
va multumesc pt sustinere

simon,io te astept chiar de vii cu bita,ce se facem mai pica omu' si in depresii cind vezi ca nimik nu merge binetotul e in zadar

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

neata fetelor
sunt tare debusolata ...a ridicat al meu analiza la fsh si are valoare 1.64 ( interval 1.34-13.54)
Am sunat-i imediat pe Matei si ne-a zis ca daca valoarea este buna atunci ar merge sa faca stimulare cu gonal f.
asa ca azi merge din nou sa repete fsh-ul si maine dupa ora 14 suntem la ea cu tot dosarul.
Ce pararere aveti voi de valoarea asta a fsh-ului si de stimularea cu gonal f ?
ps: sincer cred ca au incurcat analizele ....in 3 luni sa scada de la 26 la 1 si ceva , imi pare enorm de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Buna Fetelor
am mai apucat sa citesc si eu azi ce ati mai scris..eu intre timp am facut o a alta IAS pe 9 dec...acum 2 zile aveam o presimtire pozitiva,aveam dureri de sani,abdomen umflat in partea de jos,sani mai mari,usoara febra..,dar acum am luat alta gripa..nu pot sa cred,iar racita,dar nu mai iau antibiotic,astept sa vad ce o fi...nu stiu daca sa-mi fac un polidin,am auzit ca ar fi ok..am ceva febra 38...of si se apropie Craciunul si tot fara bebe
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

offfff raluca,nu's daca e bine sa faci polidin,mai bine incearca cu miere ,lamiie,paracetamol,frectie si stai in pat
nu's daca e bun acum in fazxa asta pt tine ,dar eu c ind am febra iau 1paracetamol +1algolcamin si daca ar fi injectabil imediat ti-ar scade febra
nu ai pe cine sa intrebi,sana dr cu care ai facut IAS si intreab-o ce poti lua
doamne ajuta sa fie bine si poate ne faci o surpriza in curind

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

bytzi ei da ce crezi ca am ratat vreun medic din echipa de aur,Moisa, Bucur, Cocei,Marinescu la toti am fost, am fost si la Tutunaru, ma tratat de endometrioza de cum ma vazut,am uitat sa spun ca in timp ce ma consulta mai vb.la telefon cu cineva.
Ultimul FIV l-am facut la Szeged, acolo m-am plictisit sa ma tot imbrac / dezbrac in fiecare zi,ajusta dozele si a.s.m in Rom. ma chemat de 3 ori cu tot cu punctie acolo am mers de 10 ori, sincer
i-mi pare rau ca nu avem si noi un sistem sanitar mai bun.
Draguta asa le aseaza DD de nu poti sa-ti dai seama, atunci cand vrei sa rezolvi o problema ,te zbati, te lupti si nimic dar, cand lasi lucrurile de la sine sa se rezolve si cand nici nu te mai gandesti atunci se intampla.
raluca30 Polidinul este pentru imunitate , nu este un antibiotic este Imunomodulator, nu cred ca poate avea contraindicati in prima faza a sarcinei.
de gheata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Raluca , asa cum zice Bytzi , miere , lamaie si frectii , dar paracetamol , mai bine nu .......eu zic sa suni medicul care ti-a facut IA , sa vezi ce-ti da pt. febra.

Eu asa stiu , ca de fapt febra e periculoasa.......daca mai tusesti , iti curge nasul sau te doare capul , nu e asa grav , dar sa suni si sa intrebi ce iei pt. febra.
Stai cuminte in pat si sa ne spui ce ai facut.

Mergi la inceput