FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)
Raspunsuri - Pagina 5
bytzi spune:
va fost dor de mine????
am fost f ocupata ieri si azi si nu am mai intrat pe forum
da acu mi-am scos pirleala![]()
va pup pe toate si sa aveti un weekend placut
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
copilutzu,uite aici:
lista cu donatori
sint vre-o 17 pag![]()
vezi ca au ID cum avem si noi![]()
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
rodicuta32 spune:
Buna seara!
Dupa cum v-am zis, azi am mai consultat un ginecolog(din Ungaria de data asta) .Mi-a recoltat pt.testul BPN,mi-a facut eco si colposcopie.Mi-a zis ca e totul ok.Pe ovarul stg. aveam un folicul dominant de 15 mm(in ziua a 12-a),iar pe cel dr. mai multi foliculi.Deci, m-am asigurat ca sunt bine!
I-am zis despre problema sotului si ne-a recomandat sa mergem la un urolog in Ungaria,dar sincer nu cred ca are rost.
Week-end placut va doresc tuturor dragele mele!
bytzi spune:
yarrina,ai PM 
andra,Toma Necredinciosul zici???si eu cam la fel sint
pacat ca pe sot nu am reusit sa-l conving sa faca biopsia si eu am ales sa-i respect alegerea
acum sincer nu mai regret nimik,cind au aparut alte probleme deja nu ma mai gindesc la biopsie
dar stii cum e...exact ca la femeie
la un fsh putin marit ,max 5 unitati e posibil sa se gaseasca sperm.
la un fsh 20 sau peste ,f putin probabil sa se gasesca ceva
asa mi s-a explicat si mie cu rezerva ovariana ,la un fsh intre 10-15 raspunsul la stimulare va fi f mic
la un fsh 20 deja raspunsul este = cu 0 si uite ca s-a dovedit
dar cum ai zis si tu,citez
sint Toma Necredinciosul
pup si mai treci pe la noi
ca nu te mai 'vazusem 'de mult
alexia,minuni exista si prof Sthromer din Austria ne-a zis ca s-au gasit spermatozoizi si la barbatii cu FSH mare ,daca poti sa-ti convingi sotul pacat sa nu incercati,bafta
rodicutza,dar voi ati avut FSH mic si tot nu ati gasit material???
acum ,tu ovulezi mai tirziu,CM de cite zile e???e cam micut fol 16mm in z12,acum depinde si de perioada CM 
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
alexia_ada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi alexia,minuni exista si prof Sthromer din Austria ne-a zis ca s-au gasit spermatozoizi si la barbatii cu FSH mare ,daca poti sa-ti convingi sotul pacat sa nu incercati,bafta _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite FIV intrerupt din lipsa de foliculi vind o fiola de 300ui puregon(400ron) (exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace) |
Buna fetelor

in 10 minte pleca al meu la medlife sa repete fsh-ul si lh-ul. Am vb acum 1 ora cu Matei si maine asteapta tel de la mine cu rezultatele , este tare curioasa sa vada cum a influentat nebido valoarea analizelor.
Am omis sa va spun ca la ultima spermograma ( sapt trecuta) sperma a fost bagata si la centrifuga si la "incubator" si nici urma de vreun gigel

Maine cand ma duc la ea cu rezultatele o sa vb sa ma apuc in ianuarie (4 ian prima zi de CM) vreau sa imi dea sa incep analizele pentru IAD si in februarie daca totul este ok sa demaram procedura .
Daca se va putea si biopsia, foarte bine , o sa ii congelam si bebe 2
va veni si el va
pe toate si o saptamana scurta sa avem a vina concediul mai repede
denisa220972 spune:
bytzi sotul are azoospermie din cauza spondilitei anchilopoetica, deci cu el am terminat
.
Eu eram sanatoasa tun, dar intretimp am ajuns sa trag cu arcul.
1.Am ramas fara trompe le-am infundat(am facut instilatii si dupa care am facut anexita), m-am linistit, mi-am luat de o grija
.
2.Acum dupa toate tratamentele facute m-am pricopsit cu un fibrom micut si un polip/nodul pe uter si am terminat si cu acesta,
acum i-mi caut doctor sa-mi faca biopsie la polip/nodul ce o fi, fiindca nu ma simpt bine deloc de la ultimele 2 chiuretaje(sarcina oprita din evolutie si dupa primul chiretaj mi-sa inchis colul si au fost nevoiti sa ma curete din nou fiindca aveam dureri de mancam varul dupa pereti).
3.Ovulatie ammmmm, dar ce sa fac cu ea ca, i-mi mai trebuie ceva
,o tropa sau doua si un uter bun
.
Ei acum ai inteles dece sau taiat cararile
si m-ai vazut la celalalt cap .![]()
Acum boscorodesc gripa porcina, din cauza ei nu am mers sa vad o blonda cu ochi albastri
fiindca centru este in carantina.
Ultima mea replica cand ma intreaba cineva de copii: Dar ce vreti sa-mi stric talia , dupa parerea lor spune ca sunt cu capul, dar numai eu stiu ce este in sufletul meu.
bytzi spune:
denisa,am inteles![]()
offff cit e de greu....
si eu am 2 fibroame
sa inteleg ca sarcinile le-ai obtinut prin fiv?ai facut cu donator?
daca nu vrei sa raspunzi ,nu-i problema![]()
iti doresc sa devii mama cit de curind
fetelor,eu sint intr-o stare mai proasta ,nu's de ce![]()
incep sa realizez ca degeaba ma mai zbat si ca sanatatea e mai importanta ca tot,ma gindesc si la fibroamele alea ,sa nu creasca mai mult de la stimulare ....
nu stiu ce si daca voi mai face ceva in continuare,ori asta gindesc in acest moment.......astept sa vorbesc si cu dr I
va pup pe toate
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
alexia_ada spune:
offffffff mai fetelor 
Al meu a fost la analize si vede mai putin de plata fata de cat stiam noi ( adica 42 lei in loc de 76 )
si exclama : s-au ieftinit analizele ??? sunt mai mici ca asta vara !!! si nebuna de la secretariat zice : pai lh+vsh=42 lei !!
a turbat asta ...nu VSH ci FSH !!!noroc ca nu a trebuit sa mai ii mai ia sange din nou .
Maine la dr Matei sa vedem planul de actiune ptr luna ianuarie cu pregatire de IAD....am emotii
Bytzi 

cami_antonia spune:
feteleeeeeeeee
am trecut iar pe la voi
cu o mare rugaminte
povestea alinei
cu cancer cranian o aflati pe
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
va rog
pana la 31 decembrie
cine poate dona
prin sms
gol
la 879
2 euro
pt achitarea operatiei
si pt tratament
multumim
si va rog sa dati mai departe
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
gabri-ela spune:
bytzi te rog sa nu dezarmezi si tu. Esti o luptatoare si mereu ai grija de noi sa ne ridici moralul. Pun aceasta stare pe seama sarbatorilor ce vor sa vie. Este greu cand vezi ca in fiecare an de Craciun si de Anul Nou te rogi sa aiba grija DD si de tine sa-ti ofere un bebe, iar cand la sfarsit de an cand iti faci bilantul tot singura esti, practic nu poti sa te bucuri de loc de aceste sarbatori cu tot sufletul.
Dar tot noi avem puterea sa ne ridicam de acolo jos si sa mergem mai departe cu speranta in suflet ca in acest an ne vor fi ascultate rugile. EU SUNT CONVINSA CA PANA LA URMA DUMNEZEU NU NE VA UITA. Sa avem incredere in el si in puterea lui.
Pupici pt toate fetele!