FIV sau inseminare cu donatoare/donator (28)
Raspunsuri - Pagina 10
denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana23ct alexia_ada noi am facut deja 2 IAD-uri dar asta nu inseamna ca el este impacat cu ideea si crede-ma ca am facut tot ce era omeneste posibil sa il ajut sa depaseasca situatia, dar nici eu nu sunt de fier.... |
Intrebal din curiozitate ca este parerea lui despre adoptie si atunci ii vezi reactia, daca nu cumva il deranjeaza donatorul.
diana23ct spune:
denisa multumesc frumos pt informatii. stiu ca Zadori vb bine engleza, dar eu nu ma descurc cat sa nu fie nevoie de un translator. Din maghiara mi-a tradus pana acum Vichi, i-am platit in Ft data trecuta ca nu aveam euro schimbati (6000 Ft) dar facandu-mi un calcul am ajuns la concluzia ca ies mai profitabil in euro (imi ceruse 20 Euro), mai ales ca o sa fie mai multe intalniri economisesc putin
Am si eu o mare nelamurire la ora asta, ce inseamna ICSI si daca este necesara procedura daca merg pe donator...
pupici si mulumesc din suflet pt informatii
rodicuta32 spune:
Buna seara!
Ieri am fost sa ne interesam cum e cu adoptia si ne-am cam dezumflat,multa birocratie,dureaza mult si ni s-a spus deschis ca un copil ajunge sa fie adoptat in jurul varstei de 2-3 ani,deci n-avem nici o sansa direct din maternitate sau la cateva luni asa cum ne-am gandit noi.
Mai stam pana dupa sarbatori si vedem daca demaram ceva.
Bytzi, Simonete-m-ati facut curioasa.Ce e DHEA?
diana23ct spune:
Denisa am vb cu el si despre donator si despre adoptie. eu il cred ca ii este mai comoda varianta adoptiei, dar sunt multe alte chestii de luat in calcul, plus ca eu imi doresc sa dau nastere unui pui, sa simt minunea care creste in mine, ei ca barbati nu pot intelege asta. I-am explicat si lui, rolul barbatului se termina o data cu incheierea actului sexual (sau in cazul nostru a procedurii IAD sau FIV), dar al femeii abea apoi incepe cu adevarat, iar eu multumesc lui Dumnezeu sunt sanatoasa si nu vad dc ar trebui sa renunt la visul de a simti copilul cum misca in mine sau sa ii aud primul planset cand vine pe lume. Poate sunt si eu putin egoista, dar e visul meu de cand eram copil si nu pot renunta la el stiind ca sunt sanatoasa. Un alt motiv pt care fug de adoptie este birocratia de la noi din tara si nu vreau sa iau un bebe, sa il cresc, sa prind drag de el si apoi sa nu imi aprobe dosarul, as lua-o razna la modul cel mai serios....
denisa220972 spune:
Eu sunt perfect de acord cu tine in ceea ce simti tu, despre un copil, sai simti primile miscari, sa-l vezi cum creste, cred ca toate ne dorim acest lucru dar, trebuie sa stim cum sai facem sa ne accepte dorinta,nu-ti imagina ca sotul meu la inceput nu plangea pe la colturi(doi ani l-am chinuit cu doctori)daca iti spun cine a fost cu ideea de donatori o sa cazi jos :soacra mea, dar cand a venit si propunerea ptr. biopsie testiculara sa albit la fata si a spus: mai bine faci cu donator, i-mi facea singur calculele cand trebuie sa merg la IAD, ma ducea de mana la Giuly.
Trebuie sa fii diplomata sa invarti lucruri in asa masura incat sa aiba senzatia ca propunerea vine de la el si nu de la tine.
Daca ma duc si spun vreau asa, din start este Gica-contra, il iau de dupa visin
, nu ajung decat sa ne certam.
Uite au mai fost si "binevoitori" care au spus simplu : de ce nu divortezi si cauti altul mai bun, mai bun la ce? sa iau unul care sa-mi faca o caruta de copii si sa dorm cinestie pe unde, sa le pling de mila, mai bine lasa.
fi fata desteapta
bytzi spune:
diana,ICSI -injectie introcitoplasmatica de sperma este procedura prin care spermatozoidul se injecteaza direct in ovocit printr-o pipeta speciala
procedura se foloseste atunci cind sint probleme cu sperma(oligospermie,astenoteratoazoospermie,azoospermie cu biopsie.....)
in cazul nostru nu cred ca e nevoie ,proba fiind de calitate![]()
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
bytzi spune:
simonete,da ,iau DHEA de 2 sapt si ceva![]()
de www.suplimente-nutritive.com/produse--7-nume/14-Nutritie-generala/227-DHEA.html" target="_blank">aici am comandat
rodicutzaDHEA ( dehidroespiandrosteron)este un hormon masculin ,citeste in link-ul care l-am pus ,mare lucru nu intelegi pt ce ne-ar ajuta pe noi![]()
dar dr din America au facut studii pe el si cica au vazut inbunatatiri la femeiele care produc mai putine oute si nu's de calitate
se mai numeste si hormonul tineretii
,mai nou il rec si dr din Austria ,precum si dr Kovacs,dar,trebuie luat macar 3 luni
acum ,tu stai bine cu ovulatia nu cred ca e nevoie sa iei,aici vorbim de noi care nu producem mare lucru,io ,simon'
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
diana23ct spune:
denisa la noi este o problema mai delicata, si eu am incercat sa fiu alaturi de el, dormeam 2 ore si ma trezeam sa ii fac programari pe la doctor, mergeam cu el de manuta peste tot ca sa nu se sinta singur, al nimanui. Mama lui (ca soacra nu ii pot spune
) nu i-a dat un telefon sa il intrebe ce face, cum se simte. Eu si parintii me am fost langa el. AM plans cu el in brate si invers, dar cu toate astea relatia mea cu el nu este tocmai roz, si cu toate eforturile eu simt ca s-a ridicat un zid intre noi de la aflarea vestii.I-am spus mereu ca trebuie sa priveasca pozitiv, ca indiferent ce se va intampla acel copil care va veni in casa o sa fie al lui, sa se bucure ca este sanatos. Cunoastem anandoi un caz, al unor prieteni de familie, unde el este bolnav de cancer in ultima faza si mereu ii spun sa se bucure ca este sanatos ca restul pb le vom depasi...
Pana la urma el a acceptat varianta donatoricului, implicit ceea ce am vrut eu, ca donatorul sa aiba cateva caracteristici diferite cu ale lui, dar in sufletul lui il simt ca nu e impacat cu ideea ca nu o sa aiba copiii lui naturali.
Pupici 

diana23ct spune:
bytzi
ms frumos pt explicatie. m-am linistit nu mai trebuie sa pun inca ceva la lista de plata
, si asa cu greu reusim sa pune banutii la pusculita pt FIV si parca vad ca trebuie sa aplelez si la sponsori ( parintii
) pupici multi si abia astept sa te vad in ianuarie cu rezultate bune. sigur 2010 trebuie sa fie un an de nota 10 pt noi.
bytzi spune:
buna dimineata,
ufff sint atit de suparata

desi facusem planul de bataie cu dr pt urmatoarea incercare
imi placea protocolul care mi la dat inhibare + 5 fiole/zi la stimulare ,ca studiasem o gramada de scheme si raspunsul lor
in dimineata asta am primit bomba
fsh 29

cred ca ma zbat degeaba,exact cum mi-a zis si dr
deci fsh inca a mai crescut ,probabil de aia in oct nu am avut nici un folicul
nici nu ii mai scriu dr valoarea,incep in ianuarie stimularea si daca nu va fi iarasi nimik dupa 5 fiole/zi opresc si asa e....cu dumnezeu inainte facem urmatorul pas,bine ca nu-mi pusesem mare speranta ca voi reusi dar un pic acolo intr-un coltisor din mine tot era![]()
ufff mai Sinonete si dupa DHEA valoarea trebuia sa fie un pic mai mica ,ca el scade fsh-ul
pup toate fetele
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite